Review BodyshopRoots of Strength

Review| The Body Shop Roots of Strength

Vorige maand ben ik 40 jaar geworden. Zoals ik al wel eerder heb laten blijken, vond ik deze mijlpaal toch best wel een moeilijke. Helaas ziet er niets anders op, dan het te accepteren en lekker mijn ding te blijven doen. Een voordeel is dat ik nog niet heel veel rimpels heb, maar toch was ik wel nieuwsgierig naar een verzorgingsproduct meer passend bij mijn leeftijd. Ik probeerde een tijdje de The Body Shop Roots of Strength verzorgingsproducten uit.

Verzorging op leeftijd

Een van de nadelen van ouder worden is dat je er ook ouder uit zult gaan zien. De huid is elastisch, maar hoe ouder je wordt, des te slapper je huid ook wordt. Omdat je je gezicht niet goed kan bedekken en iedereen dat is wat ze het eerste zien, is het belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen, maar helemaal als je ouder wordt. Sinds kort heeft de Bodyshop nu ook een lijn verzorgingsproducten passend bij mijn nieuwe leeftijd

Roots of Strength

De skincare-lijn Rooth of Strengh bevat unieke formules die de contouren van je gezicht en hals opnieuw optisch vormgeven. Hierdoor oogt de huid steviger. Het ultieme geheim voor jeugdigheid en vitaliteit is geïnspireerd op de kracht van de natuur en de oude Chinese geneeskunde. Deze lijn bestaat uit 3 producten; een Firming Shaping Day Cream, Serum en een Essence Lotion. Deze zijn allemaal te gebruiken in het 3 stappen Roots of Strength-gezichtsverzorgingsroutine.

Stap 1; Firming Shaping Essence Lotion

Deze verfrissende en lichte essence lotion voor iedere dag bevat wortelextracten en combineert de lichte frisheid van water met het comfort van een hydraterende gel. Je huid wordt onmiddellijk gehydrateerd, voor een comfortabel gevoel. De textuur van je huid ziet er verfijnd en steviger uit, alsof deze opnieuw vorm heeft gekregen. Te gebruiken na het reinigen om je huid te activeren voordat je een serum gebruikt.

Stap 2; Firming Shaping Serum

Firming Shaping serum is een licht en zijdeachtig gezichtsserum. Het zorgt ervoor dat de huid gladder en verfijnd aanvoelt. Rimpels worden minder zichtbaar – in aantal, oppervlakte en lengte – en tekenen van veroudering vervagen. Van je kaaklijn tot de contouren: je huid voelt gehydrateerd, gladder, voller en steviger aan, alsof deze opnieuw vorm heeft gekregen. Voor de formule is inspiratie uit de natuur gehaald. Er zitten drie wortelextracten in, waaronder gember uit Madagaskar.

Stap 3; Firming Shaping Day Cream

Roots of Strength™ Firming Shaping Day CreamDeze dagcrème is een rijke, niet-vettige creme. Door het dagelijks aanbrengen zal de huid comfortabel, gehydrateerd, steviger en compacter aanvoelen. Fijne lijntjes worden verminderd en de huid voelt sterker. De creme is verrijkt met 3 wortelextracten: gember uit Madagaskar, ginseng uit China en ruscus uit Europa en Community Trade-sojaolie uit Brazilië.

Wat vind ik ervan?

Ik was met name aangenaam verrast door de fijne geur van deze producten. De serum, lotion en creme zijn allemaal zeer makkelijk om aan te brengen en je huid voelt al meteen heerlijk zacht en verzorgd aan. Na een paar dagen begin je toch ook te merken dat je huid rustiger wordt, rimpels minder en meer contouren in je gezicht. De pijn die het deed om 40 te worden, wordt nu lichtjes verzacht.

Gebruik jij een gezichtsverzorgingsproduct passend bij je leeftijd?

Spread the love

13 thoughts on “Review| The Body Shop Roots of Strength

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.