Feestweken Mama's liefste 40 jaar Huishoudkalender

Win #17 | Huishoudkalender vol tips en tricks

Als er iets is, wat ik in de afgelopen 40 jaar niet echt goed heb geleerd, is het wel het plannen van mijn huishouden. Ik moest vroeger thuis wel klusje doen en heb ik geleerd te wassen, strijken en poetsen, maar toch lukt het mij nog steeds niet daar de regelmaat in te vinden. Uitgeverij Snor tipte mij laatst op hun nieuwe Huishoudkalender, het steuntje in de rug, voor chaoten zoals ik. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken, doe dan mee, want ik mag een kalender weggeven.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Huishoudkalender

Het huishouden lijkt op het bouwen van een kaartenhuis: ja kan steeds weer opnieuw beginnen. Ik wordt er soms letterlijk gek van. Met deze prachtig geïllustreerde Huishoudkalender probeer ik er nu meer regelmaat in te houden. Inez van Eijk heeft namelijk 52 tips om de klussen in huis lichter en vrolijker te maken, zodat je iedere keer weer met een opgeruimd gevoel aan de slag kunt gaan.

Huishoudhacks

De ouderwetse huisvrouw lijkt helemaal uit te sterven. Hiermee gaat veel kennis en slimme huishoudtrucjes verloren. Want hoe maak je een aangebrande pan het best schoon? Wat doe je met een vetvlek? En hoe stop je de kledingmot met handige huis- tuin en keukenmiddeltjes die ook nog milieuvriendelijk zijn? De Huishoudkalender biedt gelukkig hulp en bevat veel oude trucs en nieuwe hacks.

Liefde

Inez van Eijk verzamelde haar beste tips en We are out of Office maakte er prachtige illustraties bij. Een serie tips waarvan je meteen zin krijgt om ze uit te proberen. Ook is de Huishoudkalender een perfect cadeau voor kinderen die het huis uitgaan. Of voor vaders.

De Huishoudkalender staat vol vrolijke illustraties. De kalender is uitgevoerd met een ringband en staander waardoor de kalender rechtop kan blijven staan en je iedere week een bladzijde om kunt slaan voor een nieuwe tip. Aan de voorkant een illustratie met een tip, op de achterkant meer uitleg en extra tips over het onderwerp.

Winactie #17 | Huishoudkalender is gesloten

HUISHOUDKALENDER

Samenwerking

Spread the love

48 thoughts on “Win #17 | Huishoudkalender vol tips en tricks

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.