De iPhone voor de moeder

De iPhone voor de moeder

Als moeder zijnde heb je het behoorlijk druk. Dat begrijpen we. En laten we eerlijk zijn: kinderen hebben is duur. Daarom hebben we speciaal voor jou een artikel geschreven wat jou moet helpen om kosten te besparen en om je leven een beetje op orde te houden. Het antwoord: een refurbished iPhone! Lees vooral verder.

Wat is refurbished?

Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Dat betekent dus dat een refurbished product al een keer eerder is gebruikt. En dan hoor ik je denken: dat is toch gewoon tweedehands? Nou, net niet. Bij een refurbished product is het product weliswaar al een keer gebruikt, maar heeft ook een specialistisch team zich erover gebogen en het product op tientallen punten gecontroleerd. Hierdoor ben je met een refurbished aankoop dus altijd een stuk zekerder uit. Je koopt niet zomaar een product met mankementen. Een productgroep die refurbished zeer aantrekkelijk is, is refurbished Apple.

Waarom is refurbished zo voordelig?

Refurbished is zo voordelig omdat er vrijwel geen nieuwe onderdelen nodig zijn om het product te verwezenlijken. Soms wordt er een batterij vervangen, of een scherm. Er is daarnaast ook geen research- & development-tijd meer nodig. Dit scheelt in de kosten. Wist je trouwens dat refurbished ook enorm voordelig is voor het milieu? Zoals gezegd zijn er weinig nieuwe onderdelen nodig, waardoor er minder gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen. Dit verlaagt de CO2-uitstoot aanzienlijk, als je besluit om een refurbished product te nemen, in plaats van een nieuwe.

Welke refurbished iPhone moet je dan als moeder aanschaffen?

Goede vraag. Op dit moment zijn de iPhone 8 refurbished en de iPhone X twee zeer interessante toestellen. Beide zijn ze gelanceerd in het najaar van 2017, beschikken ze over de A11 Bionic chip. Dat betekent dat ze allebei nog vlot functioneren. De verschillen? Allereerst het design. De iPhone 8 heeft een nostalgisch design, waarbij de Touch ID-knop nog aanwezig is. Dit zie je terug aan de voorkant van het toestel. Daarnaast beschikt de iPhone 8 ook over een 4,7 inch LCD-beeldscherm. De iPhone X heeft een complete redesign gekregen, met een voorkantvullend scherm.

Je kan zowel de iPhone 8 als de iPhone X refurbished kopen van Forza

Lees ook: eSIM, de digitale simkaart

Uitgelichte afbeelding van Unsplash

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.