Nooit uitgesnurkt onder een dekbed van SNURK AMSTERDAM

Nooit uitgesnurkt onder een dekbed van SNURK AMSTERDAM

Vorig jaar werd mijn dochter 6 jaar en ging ze van groep 2 naar groep 3. Geen kleuter meer, dus het was tijd voor een ‘grote meisjes’ kamer. Een heerlijk project! Want bij een nieuwe kamer, hoort ook een groter bed en een nieuw dekbed. Dat laatste werd een mooie eenhoorndekbed van SNURK.

Het eenhoorndekbed

Uiteraard ging alles wel in overleg met dochterlief. Er kwam een groot vogelhuisjesbed en we gingen ook samen online ideeën opdoen. Nou ja, het kwam er vooral op neer dat ik hele avonden, vaak tot veel te laat in de nacht, zat te surfen op het wereldwijde web en alles wat ik leuk vond, op een speciaal Pinterest-bord pinde (ik ben voor huisinspiratie overigens echt Pinterest-fan!). Dat liet ik vervolgens aan mijn zesjarige dochter zien en zij mocht dan aangeven wat ze mooi vond en wat niet mooi. Overigens zat mijn kleine belhamel toen middenin in haar eenhoornfase. Toen ze deze foto zag, was ze eruit. Dit geweldige SNURK eenhoorndekbed moest en zou er komen! 

SNURK Eenhoorn Dekbed

Oké, bij ons thuis ziet de slaapkamer van mijn inmiddels zevenjarige er lang niet altijd zo gestyled uit als deze prachtige kamer (oké, eigenlijk nooit…), maar het dekbed was vanaf het begin af aan een groot succes, ook tijdens logeerpartijtjes met vriendinnen of nichtjes. Sowieso zijn er in deze serie van Snurk geweldige, levensgrote prints op dekbedden en waan jij je onder je dekbed voor het slapen gaan, een echte astronaut of ballerina of eenhoornrijder.

SNURK voor babybedjes

Inmiddels waait de eenhoornfase weer een beetje voorbij en inmiddels is ons madammeke helemaal dol op paarden. Dus onlangs besloot ik weer eens te kijken of Snurk hier ook iets voor had. En jawel, natuurlijk was dat het geval! En toen ik eenmaal bij het Baby beddengoed zat te kijken, kwam ik zoveel leuks tegen, dat ik er bijna hebberig van werd. Hoe schattig is bijvoorbeeld dit hoeslakentje voor een babybedje…?

SNURK voor tieners en volwassenen

Ook voor tieners en volwassenen kwam ik al surfend echt zulke leuke en hippe dekbedovertrekken tegen. Neem bijvoorbeeld deze dekbedden, met tegeltjes erop. In het roomwit of zachtroze. Dat geeft je kamer toch een heerlijke vintage look? Helemaal als je de inrichting verder rustig en sober houdt. Ik kon mij dan ook niet inhouden en bestelde voor mezelf en voor mijn tienerdochter. Nu heb ik elke nacht gezellig een katje aan mijn voeteneinde slapen en slaapt mijn dochter onder een Bretons gebreid dekentje.

Mondkapjes en kleding

En terwijl ik alweer veel te lang zat te surfen – inmiddels was ik bij de geweldige mondkapjes en kleding beland – kwam dochterlief vragen, waarom ik zo lang achter de iPad mocht en zij niet. En voor ik wist, shopte ze mee. Ze vond het wel een goed idee als we samen dezelfde sweaters zouden kopen. En dan mocht ik wel kiezen… de teckels of de koala’s… de nacho’s of voor kerst het kerstpak. En die konden we dan ook voor papa kopen… Heel leuk idee, maar ik denk dat ik daar nog maar een nachtje over slaap….

Winactie SNURK dekbed is gesloten

Met dank aan SNURK AMSTERDAM mag ik een dekbed naar keuze weggeven. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

187 thoughts on “Nooit uitgesnurkt onder een dekbed van SNURK AMSTERDAM

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.