3 cadeautips voor de liefste papa

3 cadeautips voor de liefste papa

Vaders zijn misschien wel de moeilijkste leden van het gezin om een cadeau voor te kopen. Vaak zijn ze al tevreden met een kus en knuffel, maar bij een verjaardag horen ook wel cadeautjes. Vandaag daarom een aantal originele cadeautips voor de vaders, waarmee je hem echt kunt verrassen!

3 cadeau tips voor de liefste papa

Het Praktische Cadeau

Vaders zijn vaak praktisch ingesteld. Het liefst willen ze dan ook cadeau’s waar ze iets aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan Happy Socks, gereedschap of een bon voor een online webshop. Met frutsels en tierelantijnen hoef je niet aan te komen.

Als praktisch en orgineel cadeau kun je bijvoorbeeld een handige bouwradio kopen. Deze radio’s werken op een accu en kunnen tegen een stootje. Ideaal om te gebruiken tijdens het klussen, maar omdat ze ook schok-, regen-, vuil- en stofbestendig zijn, ideaal om mee te nemen naar de camping of voor tijdens het vissen. Zo kan papa overal zijn favoriete nummers beluisteren en blijft hij op de hoogte van de laatste gebeurtenissen.

Het persoonlijke cadeau

Met een persoonlijk cadeau zit je ook altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een mok met daarop met een foto van je vader, jullie beide, het hele gezin of de hond. Een mok is slechts een voorbeeld van een persoonlijk cadeau, want er zijn wel honderden, duizenden opties van spullen die je zo persoonlijk mogelijk kunt laten bedrukken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt; een pen met zijn eigen naam, een notitieboekje met een foto voorop, een sleutelhanger of wel een gek keukenschort, als hij van koken houdt. Er zit vast wel iets tussen wat hij goed kan gebruiken!

Eten of drinken

Als je het nou echt niet weet kun je natuurlijk nog altijd kiezen voor een fles van zijn favoriete drank met een lieve boodschap er op, een pakje Merci met een foto of zijn eigen mand vol met zijn favoriete snacks. Ook dit kan zo persoonlijk gemaakt worden als dat je zelf wilt!

Maar ook een leuk cadeau is om je vader mee uit eten te nemen. Verras hem bijvoorbeeld door niet te zeggen waar jullie heen gaan, en breng hem vervolgens naar zijn favoriete restaurant. Een lekker gerecht met goed gezelschap zal altijd worden gewaardeerd!

Wat heb jij aan je vader de laatste keer gegeven?


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.