Beurs Eigen Huis

Waarom je dit voorjaar de Beurs Eigen Huis niet wilt missen

Beurs Eigen Huis is dit voorjaar groener dan ooit! Experts uit alle duurzame hoeken van de bouw- en woonbranche komen van 6 t/m 8 maart 2020 naar Jaarbeurs Utrecht. Zij geven advies over alle mogelijkheden en verrassen je graag met inspirerende verhalen. Welke bouw-, verbouw-, of verhuisplannen je ook hebt: op de Voorjaarseditie 2020 van Beurs Eigen Huis ontdek je hoe je die plannen op duurzame wijze realiseert!

Waarom je dit voorjaar de Beurs Eigen Huis niet wilt missen

De meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van de Benelux

Ook als je goed geïnformeerd wilt starten met het bouwen of verbouwen van je woning, is Beurs Eigen Huis dé plek om informatie in te winnen. Met meer dan 250 experts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt. Werkelijk alle woonvragen worden tijdens een beursbezoek beantwoord. Wil je de badkamer uitbreiden? Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wil je een nieuwe keuken, stalen deuren? Zoek je een verhuisservice Utrecht, een kantoor aan huis of de tuin opnieuw aanleggen? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag.

Heb je (nog) geen concrete plannen, maar wil je vooral inspiratie opdoen? Dan kan dat ook. Beurs Eigen Huis barst van de inspirerende ondernemers die je op (ver)bouw- en woongebied verrassen met trendsettende, of juist heel klassieke vondsten. Je ontmoet er bevlogen vakmensen die maar één ding willen: jouw huis omtoveren tot een droomhuis. En als het even kan, maken ze het nog hartstikke duurzaam ook.

Tip: neem je bouwtekeningen, moodboard of wensenlijst mee. Zo kunnen de experts je extra goed van dienst zijn.

Maar op Beurs Eigen kun je ook zeker lekker rondstruinen en vind je vele bijzondere items voor je huis en tuin. Een mooie lamp waar iedereen van opkijkt, of een exclusieve designbank waar je ogen van gaan glanzen. Je ontdekt er bijzondere makers en hun unieke producten.

Voorjaarseditie 2020: duurzamer dan ooit

Droom je ervan om een duurzaam huis te bouwen, of wil je weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Op Beurs Eigen Huis ontdek je alles over de mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel experts aanwezig die je laten zien hoe je van jouw huis een groen droompaleis maakt. Zo weet je na een bezoek aan de beurs precies welke stappen je kunt zetten, of welke experts je verder kunnen helpen bij de realisatie van jouw duurzame woonwensen. Handig!

Meer dan 15 lezingen per dag!

En ook tijdens deze editie is er weer een gezellig theater en een groots podium waar je de hele dag door lezingen kunt bijwonen. De ene spreker helpt je op weg bij de bouw van een duurzame woning en een ander inspireert je bij de inrichting ervan. Op welk punt jij ook staat in de realisatie van jouw droomhuis: tijdens de lezingen op Beurs Eigen Huis word je op weg geholpen. Bekijk het podiumprogramma en ontdek welke van de meer dan 15 inspirerende lezingen jij wilt zien.

Praktische informatie Beurs Eigen Huis

 • Data: 6 t/m 8 maart 2020
 • Openingstijden: 10:00-17:00 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Entreeprijzen: online ticket €14 p.p. (via realiseerjedroomhuis.nl), €17,50 p.p. aan de kassa of bestel 2 entreekaarten Beurs Eigen Huis + een jaar lidmaatschap Vereniging Eigen Huis voor €27,50
  Kinderen t/m 16 jaar gratis entree.

Wil je filevrij en makkelijk naar Beurs Eigen Huis? Bestel dan het voordelige NS dagretour-ticket voor slechts €25 (treinkaartje & entree!) via NS Spoordeelwinkel.

Tip: er is een knutselplein waar kinderen twee uur lang onder begeleiding mogen knutselen. Zo kun je zelf in alle rust de beurs verkennen.

Op realiseerjedroomhuis.nl vind je nog veel meer informatie over Beurs Eigen Huis. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram en Facebook

Win vrijkaarten voor Beurs Eigen Huis

Ik heb maar liefst 10x 2 vrijkaartjes voor deze 20e editie van Beurs Eigen Huis. Heb jij vragen, ben je op zoek naar ideeën of inspiratie? Doe dan snel mee en wie weet zie ik je daar wel.

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij 
  wat jij graag in huis zou willlen verbouwen.
 • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op FacebookInstagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
 • De winactie loopt t/m 3 maart februari. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

13 thoughts on “Waarom je dit voorjaar de Beurs Eigen Huis niet wilt missen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.