Begin deze maand mochten de meiden dan eindelijk hun kinderfeestje vieren. Na het versturen van de uitnodigingen, kreeg ik al vrij snel de vraag of er nog wensen waren. Natuurlijk zijn deze er in overvloed. Om het iedereen makkelijk te maken, hadden de meiden deze keer op de website van Listi hun verlanglijstje gemaakt. Zo hoefde ik alleen maar een link door te sturen en wist iedereen wat de jarige graag wilde hebben. Hoe simpel dat is, leg ik vandaag uit en jij kan ook nog eens kans maken op een speelgoedpakket twv €50!

Welk cadeau te vragen voor een kinderfeestje? Maak een Listi verlanglijstje!

Zoals jullie nu wel weten, mogen de meiden hun kinderfeestje geven bij hun halve verjaardagen. Dit vanwege de drukte rondom hun echte verjaardag, het betere weer een half jaar later en zodat ze een feestje hebben om naar uit te kijken. Zeker als we door de speelgoedwinkel lopen en ze zien iets leuks, kan ik met een gerust hart zeggen ‘vraag maar voor je verjaardag’ want deze is dan altijd wel weer bijna in zicht.

Zijn er nog verjaardagswensen?

Naast het versturen van de uitnodiging aan hun vriendinnetjes, is het nu ook gebruikelijk om met de moeders van de uitgenodigde vriendinnetjes een appgroep aan te maken. Zo kun je makkelijk snel de laatste details nog even doorgeven, foto’s van de dag sturen en iedereen bedanken voor hun komst. Zodra deze app in de lucht is, is de eerste vraag van één van de moeders dan ook al snel “Zijn er nog verjaardagswensen?” Met al het speelgoed wat er tegenwoordig te koop is, is dat soms best een lastige vraag. Maar daar had ik dit jaar snel een antwoord op.

Verlanglijstje maken met Listi

Listi is eigenlijk een groot online speelgoedboek. Voor kinderen een Walhalla om door heen te struinen en alles aan te klikken wat ze maar willen. Op een tablet gaat dat dan ook supermakkelijk en kinderen weten bijna intuïtief hoe ze hun verlanglijstje moeten samen stellen. Als ouder kun je daarbij nog wel een beetje helpen door ze naar de juiste categorieën te leiden.

In het geval van mijn jongste dochter was haar lijstje al snel gevuld met bijna 50 cadeautjes. Ik had niet goed het filter ingesteld, dus kon achteraf nog wat dingen verwijderen die duurder waren dan €10. Haar lijstje bleek voornamelijk te bestaan uit veel spullen van Top Model, Lego Friends, Ty Beanie Boo knuffels en een paar spelletjes en puzzels.

Delen en afstrepen

Als het verlanglijstje klaar is, kun je deze makkelijk delen via de mail, Facebook of door het linkje te kopiëren. Ik deed dit laatste en deelde de link in de WhatsAppgroep. Al snel hoorde ik van de moeders dat ze gevonden hadden wat ze wilde geven en de cadeautjes af konden vinken. Dat scheelt weer dubbele cadeautjes. Een ander groot voordeel van het Listi verjaardagslijstje is dat precies bij staat wat het cadeautje kost in de verschillende online winkels. Zo kun je snel prijzen vergelijken en met een druk op de knop meteen bestellen. Ideaal voor moeders die het eigenlijk altijd veel te druk hebben.

Mocht je wat meer willen weten over Listi en hoe het werkt, bekijk dan deze onderstaande video. Hierin wordt alles precies nog een keertje uitgelegd.

Op het feestje kreeg mijn dochter precies waarom ze had gevraagd en niets dubbel. Wat anders best een uitdaging was geweest als ik alleen had gezegd “doe maar iets van Top Models, Lego Friends of zo’n knuffel met van die grote ogen”. Ik kreeg dan ook van verschillende moeders te horen dat ze het linkje met het lijstje zeer hadden gewaardeerd en zo snel het juiste cadeau gevonden hadden. Echt een aanrader dus en niet alleen voor verjaardagsfeestjes, want straks in de decembermaand, kan de Sint of de Kerstman zo’n lijstje ook zeker goed waarderen.

Klik hier om je eigen Listi lijstje te maken

Winactie Listi Speelgoedpakket twv €50 is gesloten

Denk jij dat jij ook wel geholpen zou zijn met zo’n verlanglijstje? Doe dan nu de test. Laat je kind(eren) zelf ook een lijstje maken en deel deze onderaan de blog. Voor de winnaar van deze winactie heb ik namelijk een mooi speelgoedpakket twv €50 klaarliggen.

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

Spread the love

35 Comments on Welk cadeau te vragen voor een kinderfeestje? Maak een Listi verlanglijstje!

  • Leuk dat je meedoet! Stuur jij mij de link van je lijstje nog even toe? Als je naar mijn lijstje gaat, nadat je de cadeautjes hebt geselecteerd, zie je 3 opties Versturen, Kopie Link en Facebook Versturen. Zo kun je je lijstje dus makkelijk delen.

 1. Lijstje gemaskt voor dagmar, maar weet niet hoe ik het op deze blog kan laten zien. Het werkt heel makkelijk en goed!

  Op haar lijstje staat oa lol surprise, baby born spullen en spelletjes!

 2. Erg handig, ook dat de goedkoopste prijs wordt opgezocht automatisch. En zeker handiger dan die speelgoedboxen die je bij sommige speelgoedwinkels (die er steeds minder worden) kunt samenstellen. Sommige mensen hebben het wellicht te druk om naar de winkel te gaan en willen dit online regelen.
  Ik heb met mijn dochter van bijna 7 een leuk lijstje samengesteld. Het werkt ook makkelijk.
  Leuk als Lara een verrassingspakket mag ontvangen van jullie/Listi. https://listi.nl/listi/-Le0uFlnknBYDS5–pon

  • Leuk dat je meedoet! Stuur jij mij de link van je lijstje nog even toe? Als je naar mijn lijstje gaat, nadat je de cadeautjes hebt geselecteerd, zie je 3 opties Versturen, Kopie Link en Facebook Versturen. Zo kun je je lijstje dus makkelijk delen.

 3. Goedemorgen wat is dit super leuk en echt heel handig deze site ik heb hem gelijk opgeslagen (startscherm) hihi ideaal.
  Ik doe héél graag mee maar ik weet niet hoe het linkje werkt maar ik heb een screenshot gemaakt wat ik opgeslagen heb,(verlanglijsje)

  Ik zou dolgraag die Vtech storio max roze kindertablet
  crayola raamstiften meisjeDjamila

  Ik ga héél hard duimen

  Uiteraard volg ik sinds vandaag Listi🌸 op Facebook&Instagram💗🌸😍
  Ik heb gereageerd via Twitter als yessicakoot1, gereettweet en leuk gevonden en via deze blog heb ik gedeeld naar twitter.
  En ook gedeeld naar facebook kon ik jou helaas niet tagge
  Probeer zometeen effe opnieuw je te tagge
  En ik volg je op alle page inclusief bloglovin💗
  Oja en ik heb repost gedaan en gedeeld in mijn stories en op fb gedeeld naar mijn verhaal
  Want ik vind echt ideaal,perfect voor mama’s en papa’s of opa&oma om zo toch een leuke bestellingen te doen voor de kindjes.

  Hopelijk 🤗 hihi krijg ik extra bonus hup gooi mijn maar in jou hoge hoed🎩

  • Leuk dat je meedoet! Als je naar mijn lijstje gaat, nadat je de cadeautjes hebt geselecteerd, zie je 3 opties Versturen, Kopie Link en Facebook Versturen. Zo kun je je lijstje dus makkelijk delen. Stuur jij mij de link nog even toe?

 4. weer een toffe actie!!
  ik waag heel graag een kansje voor mijn 4 schatjes 8-6-2 jaar en 9 maanden! wat zullen ze blij van worden

 5. Dit is echt ideaal!! Wij hebben met Fenna haar tweede verjaardag destijds ook een lijstje aangemaakt en wat je zegt, je kindje krijgt iets wat het echt graag wil hebben én je krijgt niets dubbel. Ik vind het ook echt een uitkomst en ik zal het de komende jaren nog blijven doen met/voor de kids. Sepp is nog veel te jong, dus voor zijn eerste verjaardag straks zal ik het lijstje vullen. Genoeg leuks gezien haha. Maar Fenna kan zelf al heel goed aangeven wat ze leuk vindt, maar die heeft dan weer geen benul van de prijs. En af en toe stuurt deze mama haar een beetje in een bepaalde richting door de categorie educatief aan te klikken 😉 Maar ze heeft haar best gedaan en wat leuke dingen aangewezen! Ze is zelfs zo lief geweest om aan haar broertje te denken ‘Sepp leuk mama’. 🙂

  https://listi.nl/listi/-LeHKq-3BogOSVnoMA57

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.