Vtech 25 bloghop

Vtech 25 jaar bloghop; Little Love Lily – Kruip met mij Baby

Wie is er eigenlijk niet groot mee geworden, speelgoed van Vtech. Dit jaar bestaan ze dan ook al 25 jaar. Omdat te vieren is er op 1 november een speciale Vtech 25 jaar bloghop. 25 dagen lang vertelt steeds een andere blogger een mooie Vtech product en maak je kans hierop. Vandaag zijn we bij dag 16 aangekomen en mag ik een Little Love Lily – Kruip met mij Baby aan jullie voorstellen.

Vtech 25 jaar bloghopVTech bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. In de maand november is er gestart met de Vtech 25 jaar Bloghop met daarin 25 winacties met VTech producten, op maar liefst 25 verschillende blogs. Hop elke dag door naar een andere mamablogger en maak overal kans op mooie Vtech prijzen. Wellicht heb je gisteren al meegedaan bij MamaScrapelle waar je een K3 muziekspeler kon winnen. Morgen is de beurt aan Batboy, die een Cars 3 Tablet voor je in petto heeft.

Little Love Lily – Kruip met mij Baby

Ken je Lilly al, uit de Little Love collectie? Deze schattige pop is dol op kruipen en spelen. Klap in je handen, schud de rammelaar of druk op de toetsen om Lily te laten kruipen en spelletjes te spelen. De 10 vrolijke melodietjes en 3 gezongen liedjes dragen bij aan nog meer speel- en kruipplezier! Aan haar knipperde mutsje kun je zien hoeveel plezier ze heeft.

 Vtech 25 jaar bloghop - Little Love Lilly - Kruip met mij Baby

Interactieve Pop

Little Love Lilly is niet zomaar een pop. Doordat zij kruipend door de kamer gaat, moedigt zij de allerkleinste om gezellig achter haar aan te kruipen. In de doos bij Lilly zit ook een rammelaar. Wanneer je deze rammelt of in je handen klapt, reageert Lilly daar vrolijk op.

Op haar billen zitten 4 knoppen voor verschillende activiteiten. Zo is daar Dierenpret, waarbij Lilly haar lievelingsdieren na doet en je leuke weetjes over ze weet te vertellen. Met de Volg Mij knop, kruip, dans of loop je met Lilly mee zo lang de muziek speelt. Stopt deze, dan staat iedereen stil. Ook is er een Praat & Speel knop. Lilly vertelt je dan vrolijke rijmpje, zegt lieve zinnetjes en vraagt je om het haar te spelen. Tot slot is er de Kruip-speelknop. Hierbij zingt Lily een liedje en begint te kruipen als je met de rammelaar rammelt of in handen klapt.

  

Winactie Vtech 25 jaar bloghop is gesloten

Gefeliciteerd

Winnaar Vtech Hop

De winnaar zal ik persoonlijk mailen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal de op niet voor Sinterklaas bij de winnaar kunnen zijn

Doe ook mee aan de winactie van gisteren en maak kans op een Dooky naar keuze

Spread the love

141 thoughts on “Vtech 25 jaar bloghop; Little Love Lily – Kruip met mij Baby

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.