Top 10 Verlanglijstje van een negenjarige

Top 10 Verlanglijstje van een negenjarige

Morgen is een grote dag; mijn oudste dochter wordt 9 jaar. Of zoals wij dat thuis ook wel zeggen, ze gaat haar 10e levensjaar in. Natuurlijk weer een hele mijlpaal, die we niet zomaar voorbij laten gaan. Als je bijna tiener bent en geen kind meer, val je misschien een beetje tussen wal en schip qua cadeaukeuze. Wat is niet te kinderachtig of ben je nog net te klein voor? Vandaag het verlanglijstje van mijn bijna negenjarige dochter.

Top 10 Verlanglijstje van een negenjarige

1. Iphone 6s

Tja… een iPhone 6S! Deze telefoon(dezelfde als mama) staat al een hele lange tijd hoog op de verlanglijst van mijn dochter. Ze mag af en toe die van mij lenen om Pokemon GO op te spelen of op You Tube een filmpje te kijken. Ook hebben steeds meer kinderen in de klas een eigen telefoon. Toch blijft hij nog wel een jaartje staan op het verlanglijstje staan vrees ik. We hebben namelijk afgesproken dat ze pas de iPhone 6S krijgt als ze 10 wordt. Natuurlijk heeft ze het nog wel even geprobeerd, omdat ze nu toch haar 10e levensjaar in gaat 😉 We hebben afgesproken dat ze nog een jaartje moet wachten en dat ze dan mijn iPhone 6S mag overnemen. Dit jaar voor haar verjaardag krijgt ze een aftelkalender.

2. L.O.L. Surprise

LOL Big Surprise Limited EditionVorige week waren we nog naar de unboxing van de L.O.L. Big Surprise Limited Edition door OnneDi. Uiteraard zou ze graag deze enorme L.O.L. Surprise bal voor haar verjaardag willen, maar daarvan hebben we gezegd dat deze een beetje te prijzig is. Maar de kleine L.O.L. Surprise ballen zijn wel leuke cadeautjes om te vragen. Een L.O.L. Surprise bal bevat een poppetje met accessoires. Door de laagjes van de bal te pellen, komen deze accessoires een voor een te voorschijn. Ook leuk zijn de bruisballen voor in bad.

3. Grossery Gang

Grossery GangIk had er eerder niet van gehoord, maar blijkbaar is dit weer een nieuwe spaarrage. De poppetjes zijn wat stoerder dan de Shopkins. Deze bendeleden zijn allemaal rottende, maar grappige figuren. De Grossery Gang kun je kopen in verschillende verpakkingen en welke er in zitten in vaak een verrassing. Het openen van de verpakking is, net als bij de L.O.L. Surprise nog wel het leukst. Dubbele figuren kunnen natuurlijk geruild worden met de vriendjes en vriendinnetjes uit de klas en op straat.

4. Num Noms

Nog zo’n verzamelrage zijn de Num Noms. We hebben er hier al een aantal van in huis. Maar nu is Series 4 uit; speciaal voor de kleine fashionista. De 120 nieuwe Num Noms uit serie 4 zijn ‘om op te eten’. Maak een fashionstatement met zelf gemaakte geurende nagellak of glitter lipgloss met een smaakje. Ook zijn er weer nieuwe Num Noms Surprise in a Jar. Deze zijn zo schattig en knuffelig en ruiken heerlijk! De weckpot waar ze in zitten, kan ook worden gebruikt als spaarvarken of pot om je Num Noms-verzameling in te bewaren.

5. LEGO Frieds en LEGO Elves

Lego Elves

LEGO is en blijft toch erg leuk speelgoed en altijd een goed cadeau. Tegenwoordig zijn er verschillende series van LEGO. Favoriet zijn hier LEFO Friends en LEGO Elves. Helemaal na onze bezoek aan LEGO Lang deze zomer, wordt er weer flink gebouwd en avonturen gespeeld met deze blokjes.

Lees ook De dag dat ik 8 jaar werd en plots alles anders was…

6. My Little Pony

Ook al worden we nu 9 jaar, spelen met de My Little Pony doet ze toch nog wel graag. Er wordt nu ook halsreikend uitgekeken naar de nieuwe film; My Little Pony de Film. De film is vanaf 11 oktober te zien in de bioscoop. Natuurlijk zijn er ook volop nieuwe My Little Pony’s uit de film verkrijgbaar, zoals de Zwemmende Pinkie Pie.

7. Toilet Pret

Toilet Pret - PartyspelTijdens onze bezoek aan het PietenPak huis van Hasbro, mocht er ook gespeeld worden met een aantal spelletjes. Met het spel Toilet Pret was het is lachen, gieren, brullen. Toilet Pret – Partyspel is een hilarische en spannend spel waarbij spelers om de beurt de wc-rol laten draaien, doortrekken… en dan maar hopen dat je geen douche krijgen!

8. Dagboek van een Muts

kattensoep janneke schotveldOmdat het rond haar verjaardag altijd Kinderboekenweek is, mag een boek natuurlijk niet ontbreken op haar verlanglijstje. Gelukkig zien we dat ze steeds meer plezier krijgt in het lezen van boeken (naast de Donald Duckies). Op haar verlanglijstje staan de boeken van Thea Stilton, de Waanzinnige Boomhut en het Dagboek van een Muts. Daarbij krijgt ze dan natuurlijk ook het Kinderboekenweek geschenk Kattensoep van Janneke Schotveld.

9. Stiften

viltstiften Faber Castell ConnectorEr wordt ook nog volop getekend en gekleurd, dus dit jaar ook een set nieuwe stiften op haar verlanglijst. Een aantal jaren geleden kregen we van onze vrienden voor het eerst een doos met Connector viltstiften van Faber Castell. Deze stiften kun je met de doppen aan elkaar klikken. Ze gaan ook heel erg lang mee. Tot voor kort had ik ze nog niet eerder in Nederland gezien, tot dat Kleine Zus vorige week bij een vriendinnetje ging spelen. Omdat onze stiften na 5 jaar (echt waar, geen grap) nu toch wel opraken, is het een mooi moment om ze te vervangen.

10. Geld en waardebonnen

Cadeautjes krijgen is natuurlijk heel erg leuk, maar soms is het krijgen van geld of waardebonnen ook erg fijn. Zo kan er gespaard worden voor misschien wel een grotere doos LEGO of toch de L.O.L. Big Surprise Limited Edition. Een bezoekje aan de speelgoedwinkel met een leuk bedrag op zak, is al een uitje op zich. Zelf vind ik het ook wel fijn, omdat we zo een beetje de hoeveelheid speelgoed te beperken.

Wat staat er bij jou kinderen op het verlanglijstje?

Spread the love

29 thoughts on “Top 10 Verlanglijstje van een negenjarige

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.