November Highlights van Boomerang en Cartoon Network

Winactie | November Highlights van Cartoon Network en Boomerang

Mijn kinderen zijn gek op tekenfilms en zeker van de TV-zenders van Boomerang en Cartoon Network kunnen ze geen genoeg krijgen. Veel van hun favoriete helden zijn daar te vinden. Ook deze maand waren er weer veel nieuwe afleveringen te zien. Om dat te vieren mag ik een mooi Cartoon Networkpakket verloten.

November Highlights van Cartoon Network en Boomerang

Cartoon Network November Highlights

Deze maand zijn er op Cartoon Network gloednieuwe afleveringen te zien van onder andere Steven Universe, Unikitty en Teen Titans GO! Zeker van de Teen Titans GO! kunnen mijn meiden geen genoeg krijgen.

Teen Titans GO!

Mocht je deze serie nog niet kennen, dan raad ik je zeker aan om hem te gaan zien. Hij zit namelijk vol met steengoede grappen en verwijzingen naar het superheldengenre.

Teen Titans GO! Cartoon Network

Teen Titans Go! is een animatieserie die de avonturen volgt van de jonge Titanen, Robin (ja de sidekick van Batman), Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg, als ze niet bezig zijn om de wereld te redden. Zij wonen samen in Jump City wonen als tieners zonder volwassenen.

Unikitty

Als heerser van de Unikingdom heeft prinses Unikitty het meer druk met koninklijke verantwoordelijkheden. Ze is er vooral in geïnteresseerd om ervoor te zorgen dat iedereen gelukkig is en het koninkrijk van negativiteit te bevrijden.

Unikitty - Cartoon Network

Hoewel ze misschien vol grenzeloze energie en creativiteit is, is Unikitty een kracht waarmee rekening moet worden gehouden als iemand haar positieve vibes verspreidt, vooral als iemand haar eigen kleine broertje Puppycorn bedroefd maakt. Ook wonen in het kasteel zijn Dr. Fox, Hawkodile en Richard. Door dit alles zorgen Unikitty en haar vrienden ervoor dat elke dag de gelukkigste en meest creatieve ooit is, terwijl ze te maken hebben met de slechte complotten van Master Frown, een Snode Heer uit Frown Town.

Steven Universe

Steven Universe is voor de helft mens en voor de helft een Edelsteenheld. Hij leert nog hoe hij de wereld moet redden met magische krachten, die uit zijn navel komen. Steve is misschien niet zo sterk als de Edelstenen, of zo slim, maar dat weerhoudt hem er niet van om samen met Granaat, Amethist en Parel magische avondturen te beleven, waarbij Steven altijd op een verrassende manier de boel weet te redden.

Steven Universe  Cartoon Network

Steven Universe is vanaf 23 t/m 24 november te zien om 20:10 uur alleen bij Cartoon Network.

Boomerang November Highlights

Op Boomerang zijn er deze maand ook een heel aantal gloednieuwe afleveringen te zien van Grizzy en de Lemmings. Ook is een van de November Highlights de Boomerang winterspecial van Scooby-Doo en Tom & Jerry. Deze zullen te zien zijn vanaf 30 november, elk weekend om 09:00 uur en vanaf 21 december elke dag om 09:00 uur.

Boomerang November Highlights

Winactie Cartoon Network pakket is gesloten

Namens Cartoon Netwerk mag ik een mooi pakket verloten met daarin een Steven Universe mok, een Steven Universe shirt (rood), een Adventure Time muts en Unikitty Sticky notes. De winnaar:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

27 thoughts on “Winactie | November Highlights van Cartoon Network en Boomerang

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.