Catoon Network juni 2021

Dit zijn de Cartoon Network Highlights juni 2021

Vanaf deze maand start er weer een gloednieuw seizoen van Total Dramarama op Cartoon Network! Maar ook kun je gloednieuwe afleveringen van Power Players verwachten en een Elliott van de Aarde marathon. Kijk je mee? Vergeet ook niet om aan de winactie mee te doen om kans te maken op een Cartoon Network-prijzenpakket.

Total Dramarama

Hier is het allemaal mee begonnen. De piepkleine versies van de geliefde Total Drama-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf. Het zijn dan misschien kleuters, maar Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen en Courtney zijn uitbundiger dan ooit. Kan Chef deze chaotische groep onder de duim houden?

Vanaf 28 juni kun je elke dag om 16:45 uur een nieuwe aflevering van Total Dramarama kijken op Cartoon Network.

Power Plays

Axel, een 9-jarige jongen die kan transformeren in een levend actiefiguur, ziet de wereld van verschillende kanten door samen met zijn geweldige speelgoedteam de grootste kleine avonturen te beleven die je je maar voor kunt stellen. Het leven van een speelgoedsuperheld kent pieken en dalen. Axel heeft bijvoorbeeld een mech-pak, een cool energiezwaard, een ondoordringbaar schild en vele andere krachten die hij zelf nog niet half heeft ontdekt. Actie Axel is sterker, vaardiger en sneller dan Axel in menselijke vorm. Aan de andere kant, is speelgoed Axel 18 centimeter groot, terwijl de rest van de wereld gewoon hetzelfde blijft. Een tuin is opeens een mysterieuze jungle en een zandbak een woestijn! De echte wereld is een stuk ingewikkelder en gevaarlijk vanuit het perspectief van speelgoed!

Het tweede seizoen van Power Players zie je vanaf 14 juni elke dag om 15:25 uur bij Cartoon Network.

Elliotte van de Aarde

Elliott en zijn moeder Frankie onderzoeken een mysterieuze steen. Hun leven neemt een dramatische wending als ze onverwachts door het universum worden geslingerd en terechtkomen in het Centrium. Daar ontmoeten ze een bonte verzameling aliens uit onbekende delen van het heelal: kikkers die woorden boeren, leraren die ooit slechteriken waren, een cyclops die de toekomst kan zien, wezens met drie hoofden (die het altijd oneens zijn!), vormveranderaars, klonen en nog veel meer. Terwijl ze uitzoeken wie ze daar heeft gebracht, wordt het Centrium hun nieuwe thuis en ontmoeten ze nieuwe vrienden. Zo is daar Mo, die lijkt op een dinosaurus uit de oertijd van de Aarde. Maar op het moment dat ze zich thuis beginnen te voelen, wordt door een onverwacht weerzien alles plotseling anders….

De de Elliott van de Aarde marathon start op zaterdag 12 juni om 10:45 uur op Cartoon Network!  

Winactie Cartoon Network prijzenpakket is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik een Cartoon Network prijzenpakket verloten, met daarin een Cartoon Network schrift, een Ben 10 magneet en 10 Badge en een Gumball sleeping mask. De winnaar is:

De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

5 thoughts on “Dit zijn de Cartoon Network Highlights juni 2021

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.