3x de leukste Kids TV pakketten

3x de leukste Kids TV pakketten

Indien je in de avond gezellig TV wilt kijken met de kids, die vast even aan ontspanning toe zijn na een lange schooldag, wil hen natuurlijk van hun leuke favoriete programma’s voorzien. Natuurlijk kies je voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en alle zenders die jij en je kinderen gezellig samen willen zien. Daarom komen we uiteraard met leuke kijktips die hieronder worden benoemd. Elke provider heeft tegenwoordig wel uitgebreide en voordelige Kids TV in combinatie met internet TV in het aanbod. Om jou en jouw kind zijn wensen vorm te geven is het een idee er samen goed voor te gaan zitten om tot een goede keuze te komen. Kiest jouw kind bijvoorbeeld voor Netflix, Disney+, Videoland of liever alle drie? Alles is mogelijk.

3x de leukste Kids TV pakketten

Netflix

Netflix: wie kent het niet? Het is de streamingdienst met een zeer ruim aanbod keigoede series en films. Voor zowel jonge kinderen als tieners zijn er superveel leuke films, animatiefilms en series te bekijken. Netflix is met de hele familie te bekijken en iedereen binnen een gezin heeft zijn eigen account waar series en films automatisch worden opgeslagen om verder gekeken te worden.

Jouw kinderen kunnen eindeloos genieten en weten zo exact waar ze zijn gebleven. Heel veel providers hebben Netflix in het aanbod tegen een scherp tarief in combinatie met internet TV. Netflix is handig te streamen via de app op de TV via Google chromecast. Maar als je een smartTV hebt kun je de Netflix-app gewoon in het TV-menu openen en streamen maar!

Videoland

Ook Videoland mag in dit lijstje zeker niet ontbreken. Deze Nederlandse streamingdienst lijkt veel op Netflix maar heeft naast talloze films en series ook Nederlandse en buitenlandse programma’s in haar aanbod. Vaak zijn dit programma’s die op de toegankelijke Nederlandse en buitenlandse zenders kunnen worden bekeken.

Voor de allerkleinsten zijn er speciale animatie- en cartoonprogramma’s onder de kidscategorie. Maar ook voor tieners zijn er leuke programma’s zoals GTST en Temptation Island. Voordeel van Videoland is dat je programma’s met gemak vooruit kunt zien en terug kunt kijken omdat ze er allemaal instaan. Veel TV- en telecomproviders hebben Videoland in hun aanbod. Soms in combinatie met hoge kortingen. Uiteraard kun je Videoland zowel op je smartphone, tablet als TV openen, evenals Netflix, en van het ene naar andere apparaat streamen.

Disney+

Disney+ is een topper als het om kinderfilms en series gaat. Je kunt hierbij een gratis testperiode aanvragen en als het bevalt kun je al voordelig gebruik maken van deze streamingsdienst. Je kunt net als bij Netflix en Videoland de app op je smartphone plaatsen door deze te downloaden. Disney+ bevat de echte Marvel en Starwars filmreeksen. Naast alle Disney-klassiekers kun je genieten van Highschool Musical, Pixar en National Geographic.

De beroemdste films en series kijken na een drukke schooldag voor lekkere ontspanning dus. Ook bij de welbekende providers is Disney+ als extra zenderpakket af te sluiten. Indien de hele familie een totaalpakket afneemt van internet en TV volgt vaak een aantrekkelijke korting. Voor deze genoemde leuke streamingsdiensten is alleen een internetverbinding al voldoende natuurlijk, maar als je het nog uitgebreider wil voor de kids kun je ook voor een combinatiepakket met TV kiezen. Kortom, keuze genoeg!

Welke Kids TV pakket(ten) hebben jullie? en waar kijken de kinderen het liefste naar?

Spread the love

2 thoughts on “3x de leukste Kids TV pakketten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.