Tiger Tribe to the rescue op regenachtige woensdagen, onderweg en in het restaurant

Nu de scholen weer begonnen zijn, zijn er ook weer woensdagmiddagen thuis te vullen. Nu het weer nog lekker is, kan er nog volop buitengespeeld worden. Maar de herfts klopt al op de deur, dus is het goed om alvast wat leuke activiteiten in huis te halen. Vandaag hebben de meiden zich weer prima vermaakt met de kleursets van Tiger Tribe. Al jaren een succes hier in huis, bij de meiden, maar ook als leuk cadeautje voor een verjaardag. Vandaag mochten ze een paar nieuwe boxen uitproberen en ik mag deze ook nog eens verloten.

Knutsel Woensdag

Heerlijk dat de kinderen weer naar school kunnen en dat onze eettafel alleen nog gebruikt wordt om aan te eten en lekker aan te knutselen. Lange tijd hebben we hier uren aan het huiswerk gezeten, dus af dat af was, was iedereen wel toe aan een andere plek in huis. Nu de stilte weer een beetje teruggekeerd is in huis, zijn de woensdagmiddagen weer gezellig en gevuld met spelende vriendinnetjes en leuke knutselsprojecten. De kleursets van Tiger Tribe zijn daarbij altijd zeer geliefd. Deze sets bevatten in een mooie opbergdoos altijd kleurstiften en leuke tekenineg. De inhoud is ook altijd net even anders dan alleen maar kleuren. Zo kun je je eigen stickers maken, kleuren met verborgen patronen en mooie raamtekeningen maken. Omdat alles zo mooi verpakt is, zijn deze kleursets ook ideaal om mee te nemen onderweg.

Hidden Pattern Set

De tekeningen in het Hidden Pattern Set – Fairy Friends hebben een magische verrassing. Elke prachtig geïllustreerde kleurplaat heeft namelijk een beetje extra sprookjesmagie. Wanneer je de tekeningen in kleurt met de meegeleverde stiften, verschijnen er verborgen kronkels, stippen en andere patronen. De kleurplaten zitten handig aan de box vast met een ringband, maar als je samen met een vriendinnetje wilt kleuren, kunnen ze er ook makkelijk uitgescheurd worden. Deze kleurset is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt geleverd met 24 kleurplaten en 10 stiften.

Stained Glass Set

Met de Tiger Tribe’s Stained Glass Set Sunbeam Dreams maak je je eigen glas-in-lood tekeningen. In deze kleurset vind je 36 tekeningen gedrukt op doorschijnend papier met dikke zwarte omlijningen. Deze zwarte lijnen houden het licht tegen. Zo ontstaat er een mooi en vrolijk effect als je de vlakken in gekleurd met de meegeleverde stiften. Voor het mooiste effect hang je afloop deze tekeningen voor het raam. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Stickers maken

Welk kind is er nu niet gek op stickers? De Stacks of Stickers set in deze kleurset zijn niet alleen leuk voor op notitieboekjes, speelgoed, agenda’s, enveloppen en brieven, maar zijn zelf in te kleuren in de kleuren die jou aanstaan. Naast 16 pagina’s met stickers om in te kleuren aan het spiraalblok, bevat deze set ook 3 kant en klare stickervelletjes met glitter stickers. Uiteraad is de set ook verpakt in een kenmerkende Tiger Tribe-doos, met een magnetische flap om de inhoud veilig op te bergen en maar liefste 10 meegeleverde stiften. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Tiger Tribe

De kleursets van Tiger Tribe zijn ontworpen om gemakkelijk draagbaar te spelen. Ze worden verkocht in een op zichzelf staande doos met een magnetische klep om de inhoud veilig op te bergen. Ze bieden een welkom alternatief voor schermtijd en bevorderen mindfulness en bewezen ontspannings- en ontstressende effecten. Een must-have item voor als mama en papa wat tijd nodig hebben in het café. Met slechts 14 cm (b) x 21 cm (h) is elke compacte set het perfecte formaat om in je tas te gooien voordat je de deur uitgaat. Perfect dus om kleine handjes bezig te houden tijdens het reizen.

Winactie 3x Tiger Tribe kleursets is gesloten

Met dank aan Bertoy mag ik van elke TigerTribe kleursets er eentje verloten.

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

71 thoughts on “Tiger Tribe to the rescue op regenachtige woensdagen, onderweg en in het restaurant

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.