Transformers lanceert Bravery Boost

Transformers lanceert hulplijn “Bravery Boost” voor angstige kinderen

We herkennen het allemaal als ouders, het is soms niet makkelijk om kind te zijn. Speelgoedfabrikant Hasbro deed onderzoek en hieruit blijkt dat bijna de helft van de kinderen in de leeftijd 5 t/m 9 jaar minstens wekelijks een spannend moment ervaart en zich angstig voelt. Vooral dromen, een spannende film of boek, ruzie en pesten komen terug als spannende momenten. Transformers, bekend om hun moed, loyaliteit en teamwork kunnen hierbij helpen. Hasbro introduceert daarom de Bravery Boost. Een hulplijn die ouders en verzorgers kunnen inschakelen wanneer hun kind wel een steuntje in de rug kan gebruiken, waar Bumblebee, één van de meest geliefde Transformers, kinderen persoonlijk aanmoedigt. Ter ere van de lancering van Bravery Boost mag ik een mega Transformerspakket weggeven twv €175.

4 op de 10 kinderen geven aan zich wekelijks angstig te voelen

Uit het onderzoek* dat Hasbro deed blijkt dat kinderen regelmatig spannende momenten ervaren. 4 op de 10 kinderen (43%) ervaart minstens wekelijks een spannend moment. Jongens geven zelfs significant vaker aan het spannend te vinden om straf te krijgen en te praten tegen vreemde mensen dan meisjes. In aanloop naar deze spannende momenten zoeken kinderen veelal steun bij een knuffel (32%) of praten erover (26%). Ook het spelen met actiefiguren helpt hen om gedachten te verzetten. Bijna de helft, 46%, van de kinderen die met actiefiguren spelen geeft aan zich hierdoor blijer te voelen. Ook zegt 42% van de kinderen zich minder verdrietig en sterker te voelen na het spelen met actiefiguren.

*Het onderzoek is uitgevoerd door Direct Research onder kinderen in de leeftijd 5 tot en met 9 jaar woonachtig in Nederland en België. 

Bravery Boost 

Om kinderen een steuntje in de rug te geven lanceert Hasbro de Bravery Boost hulplijn. Ouders kunnen een ‘boost’ opvragen via de Bravery Boost-pagina waarna ze een gepersonaliseerde video – ontwikkeld via kunstmatige intelligentie – van Bumblebee ontvangen die het kind moed inspreekt.

.

Bumblebee is wederom te zien in de nieuwe film ‘Transformers: Rise of the Beasts’. Ook kunnen ouders via de Instagrampagina van Pauline Wingelaar, moeder van twee zoons en bekend van Echte Gooische Moeders, kans maken op een levensecht bezoek van Bumblebee. 

.

‘Met de Bravery Boost wil Transformers jonge kinderen aanmoedigen om hun angsten te overwinnen. Transformers kunnen daarbij helpen omdat zij symbool staan voor kracht, teamwork en moed. Spannende momenten zijn er altijd, of je kind nu een spreekbeurt moet geven, wordt gepest of gezonde wedstrijdspanning heeft. Actiefiguren kunnen kinderen helpen obstakels en moeilijkheden te trotseren, zegt Pauline Wingelaar. 

Winactie Bravery Boost Transformerspakket twv €175 is gesloten

In samenwerking met Glasnost mag ik een groot Transformers Bravery Boost pakket verloten. In het pakket zitten verschillende actiefiguren in verschillende groottes. Sommige figuren kun je met elkaar combineren zodat ze transformeren. Of om figuren sterker mee te maken, zodat er nog meer avonturen kunnen worden beleefd, afhankelijk van het karakter. Het pakket is ongeveer t.w.v. 175 euro

 • De winnaar is bekend en zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

26 thoughts on “Transformers lanceert hulplijn “Bravery Boost” voor angstige kinderen

 • elisabeth maria martina says:

  voor kleinzoon quinn die wel een steuntje in de rug kan gebruiken
  contact leggen met andere kinderen blijft een uitdaging voor onze kleinzoon

 • Wat is dit echt een waanzinnige leuke actie, dit zou zeker geweldig zijn voor mijn kleinzoon Bjorn. Hij heeft regelmatig met momenten te maken dat hij een steuntje in de rug goed kan gebruiken. Doordat hij een metabole ziekte heeft ligt hij regelmatig in het ziekenhuis en dat is op deze jonge leeftijd voor hem niet echt altijd leuk en te begrijpen. Dit fantastische pakket zou echt helemaal top zijn!!

 • Ik doe graag mee.
  Mijn zoon kan wel een steuntje gebruiken bij het spreken voor de klas. In kleine groepjes gaat het prima, maar voor zijn hele klas vindt hij erg spannend.

 • Antonia van Eegelen says:

  Mijn kleinzoon kan zeker een steuntje in de rug gebruiken, heeft het moeilijk om de dag zonder hoge prikkels door te komen en dan trekt hij zich terug op zijn kamer. dat is zo hartverscheurend. met dit kado kan hij zich naar een held transformeren die nergens last van heeft

 • Anneliese De Waal says:

  Ik doe erg graag mee voor de jongens, vooral Job zou hier blij mee zijn, hij heeft weleens een steuntje in zijn rug nodig in verband met zijn autisme.
  Zou hij super vinden zo gaaf pakket 😊😊, Groetjes Anneliese de Waal

 • Ik zou hier heel graag mijn lieve zoontje mee verrassen. Zwemles blijft hij toch wel spannend vinden, daarbij zou hij zeker wel wat superheldenkrachten bij kunnen gebruiken en de laatste weken vindt hij het afscheid bij school ook iets moeilijker. Hij heeft last van veel prikkels en wil zich graag even terug trekken. Hij is dol op transformers. Zou dit hem dan echt net even die extra positiviteit en het zelfvertrouwen geven die nodig is? 🍀

 • Mijn zoontje wordt/werd dit schooljaar gepest door enkele klasgenootjes. Die gaven hem de schuld van dingen die hij niet gedaan heeft. Hierdoor was hij bang om naar school te gaan en dat de leraar mama en papa weer ging bellen.
  Hij gaf steeds aan dat hij bepaalde dingen niet gedaan heeft.
  De leraar is uiteindelijk stiekem tijdens het spelen op het schoolpein en tijdens vrije tijd in de klas gaan observeren. In de klas heeft lange tijd elke dag daarna gevraagd of er iets gebeurd was of niet. Toen kwam naar voren dat er enkele kinderen waren die onze zoon de schuld gaven van dingen die hij niet gedaan had. De leraar is hier nu al vaker met de kinderen een kringgesprek over begonnen.
  Waarom ze het doen/deden? Omdat ze het “cool” vonden dat mijn zoon straf kreeg en omdat hij een dikkerd is!.
  Onze zoon is heel lang onzeker over zichzelf geweest (en nu soms nog).
  Hij vond zichzelf niets waard en zei vaak.. kan beter maar niet meer leven, dan kunnen ze me geen pijn meer doen.
  Gelukkig zijn we nu zover dat hij meer zelfvertrouwen krijgt en deze dingen niet meer zegt, maar vaak vindt hij het toch nog spannend als hij tijdens een kringgesprek weer het onderwerp is. Soms is hij nog onzeker en dan kan hij een bravery boost goed gebruiken.

 • Elk kind kan in deze tijd denk ik wel een steuntje in de rug gebruiken er word zoveel van ze verwacht en de maatschappij is zo hard, doe graag mee voor onze dochter.

 • Anita kempenaers says:

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoon die wel een steuntje in zijn rug kan gebruiken wordt op school soms gepest door sommige klasgenootjes en dat kan dan wel eens uit de hand lopen en is hij dan de persoon die gestraft wordt

 • ilana van der smissen says:

  Recentelijk hebben ze voor de 2e keer bij ons ingebroken.
  Onze jongste zoon is nu heel angstig en wil liefst niet alleen slapen. Met een paar stoere bravery’s zal zich zeker weten weer wat veiliger voelen

 • Ik doe graag mee voor dit mooie pakket. Mijn zoon kan nog steeds wekelijks een steuntje in de rug gebruiken tijdens de zwemles… 😥

 • Voor mijn zoon Max, die onterecht en onschuldig opgepakt werd door de politie. Ik ga er niet te diep op in, maar dat heeft zijn trauma’s achtergelaten. Een steun in de rug krijgt en heeft hij gekregen van de hele familie en zijn vrienden, maar extra steun is altijd mooi.

 • Het zou zo fijn zijn als ‘jezelf zijn’ geaccepteerd wordt. Dag in, dag uit moeten voldoen aan verwachtingen van anderen die niet passen bij jou maakt je onzeker. Daarom zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje van 8.

  • Cheryl Van de loo says:

   Mijn zoontje kan vandaag een steuntje in de rug gebruiken. Hij heeft zwemles en moet nu in een ander zwembad een keertje zwemmen. Hij vindt het heel spannend dat vandaag alles anders is maar daarom is het extra dapper dat hij het wel doet!

 • Omdat mijn zoontje veel ziekenhuis opnames heeft gehad dit jaar en nu lang moet herstellen de eerste periode helemaal thuis zonder z,n vriendjes op school hij voelde zich door zo eenzaam dit pakket zou hem echt opfleuren

 • Mijn oudste zoon heeft door zijn autisme en adhd vaak extra hulp nodig. Zeker nu met einde schooljaar is er veel chaos en verandering en dan heeft hij dat extra steuntje in de rug wel nodig om hier door te raken. En dat doen we uiteraard met veel liefde.

  Hij vindt de Transformers erg leuk. Ik doe dan ook graag mee voor hem.

 • Tessa Visser says:

  wow! Wat een toffe actie! Ik gun dit mn allerliefste bonuskindje. Hij heeft het moeilijk met het feit dat zn papa en mama niet samen zijn. En vind de overgangen vaak lastig van het ene huis naar het andere huis. Ik gun hem dit krachtige mooie speelgoed om echt in zn kracht te komen. Ik ben onwijs trots op hem, hoe hij dit allemaal doet!

 • melissa van stipdonk says:

  Ik doe heel graag mee. Ik ga ook liken/volgen/reageren/taggen via FB en IG. Ik doe mee voor mijn zoontje van 10 die dit superleuk en uitdagend zou vinden. Jarno heeft als kind een ernstige auto immuunziekte gehad. Daardoor liep hij achter qua motoriek, hij heeft veel fysiotherapie en logopedie gehad. Naast vele onderzoeken en ziekenhuisopnames. Gelukkig gaat het nu goed met hem. Maar op school liep het niet lekker, nu blijkt dat hij ADHD heeft en dankzij therapie en medicatie gaat dat nu goed. Nu blijkt zelfs dat hij erg begaafd is en extra uitdaging daarin nodig heeft. Hij heeft veel meegemaakt en is nu op een punt dat het (ondanks therapie voor hyperflexibiliteit en beginnende scoliose) wat rustiger gaat en omdat het juist even rustiger lijkt, heeft hij dit zeker verdient.

 • Ons zoontje is inmiddels in 1,5 jaar tijd 4x geopereerd. En heeft wel rond de 80 ziekenhuis bezoekjes gehad.
  Ook in de 60 kuren gehad. Maar omdat hij ons niet kon horen, is praten nog erg moeilijk. En daarom is de buitenwereld soms best eng. En juist omdat hij behoorlijk bang is geworden voor het ziekenhuis kan dit hem misschien een beetje helpen. Om hem weer even gewoon kind te kunnen zijn. En kunnen deze Transformers hem wel heel goed helpen in dit proces.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.