Kinderfeestje? – Huur een springkussen!

Afgelopen maand zijn mijn meiden 4,5 en 8,5 jaar geworden! Bij ons in huis betekent dat dat het dan tijd is voor de kinderfeestjes. Kleine Zus is als eerste aan de beurt om haar partijtje te organiseren. Dit jaar kwam ze met wel een heel bijzonder verzoek; zij wil graag een springkussen op haar feestje. Nu blijkt dat niet eens zo moeilijk te regelen te zijn.

Springkussen

Tijd voor kinderfeestjes bij de halve verjaardag

Twee weken nadat Kleine Zus geboren werd, werd Grote Zus 4 jaar. Ze was net in de leeftijd aangekomen dat verjaardagen en eigen feestjes heel belangrijk werden. Door de hectiek van een nieuwe baby en de keizersnede, besloten we haar kinderfeestje met een half jaar uit te stellen. Het zou dan ook lente zijn en dus lekkerder weer voor een partijtje buiten. Een half jaar lang keek ze er naar uit en het werd een geweldig feestje, met haar nieuwe vriendinnetjes uit de kleuterklas.
Eigenlijk beviel ons deze oplossing ook wel. Zo verdeelde we de festiviteiten rond het jarig zijn; op het hele jaar wordt er getrakteerd en vieren we dit heugelijke feit met de familie en een half jaar later doen we het nog eens dunnetjes over met vriendinnetjes.

Hoera, Kleine Zus is 4,5 jaar!

Nu zijn we 4 jaar later en is Kleine Zus 4,5 jaar geworden. Al weken gaat het over niets anders meer dan het thema van haar feestje en wat we gaan doen. Na veel wekken en wegen is de knoop door gehaakt. Het thema wordt prinsessen, met lekker veel roze en glitters. Toen ik vroeg wat ze dan het liefste wilde doen op haar feestje, zei ze springen op een springkussen! Niet een hele grote verrassing, want als er een springkussen in de buurt is, zijn we haar kwijt.

Huren van een Springkussen

Online ging ik op zoek en vond Zoef.com, hier kun je verschillende Springkussens huren voor een goede prijs. Er is een ruime keuze in soorten en maten springkussens. Gelukkig hadden ze ook Prinsessen springkussens, dus de keuze was snel gemaakt. We kozen voor het kussen met een dakje, omdat je in de lente toch niet helemaal zeker kunt zijn van een droge dag. Het liefste had ze die gehad met een glijbaan, maar ik ben bang dat die niet gaat passen in onze tuin.

Via de website kun je de springkussens snel en gemakkelijk bestellen. Als je wilt, kun je hem zelfs morgen al in huis hebben. Vanaf €15,- wordt het springkussen aan huis bezorgd en ook weer opgehaald.

Springkussen succes verzekerd

Ons feestje is dus geregeld, want naast taart eten en cadeautjes uitpakken, hebben we niet veel meer nodig. Kleine Zus mag 4 vriendinnetjes uitnodigen en inclusief haarzelf en Grote Zus, hebben we dan 6 springertjes. Meer dan dat passen er ook niet tegelijkertijd op het kussen. Hoe leuk is het om een keer een springkussen helemaal voor jezelf te hebben, gewoon in je eigen tuin. Als ouders hoeven wij er alleen nog maar naast te zitten en af en de meiden zullen zich opperbest vermaken. Zo’n springkussen is natuurlijk ook leuk voor ander soorten feestjes, zoals bruiloften, grote-mensen-verjaardagsfeesten of een buurtfeest. Succes verzekerd!

 

Heb jij wel eens een springkussen gehuurd?

De uitgelichte foto van Shutterstock

Spread the love

19 thoughts on “Kinderfeestje? – Huur een springkussen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.