Wurst Case Scenario

Verrast je vader met het hilarische spel Wurst Case Scenario voor Vaderdag!

Met Vaderdag voor de deur ben je mogelijk op zoek naar een uniek en leuk cadeau voor je vader? Dan heb ik een leuke tips voor je; het spannende en grappige spel Wurst Case Scenario. Dit spel zal niet alleen zorgen voor urenlang plezier, maar ook voor een gezellige avond vol hilariteit met het hele gezin. Lees verder om te ontdekken waarom Wurst Case Scenario zo’n leuk spel is en perfect als vaderdagcadeau en je maakt ook nog eens kans op dit spel!

Wat is Wurst Case Scenario?

In Wurst Case Scenario is er iets vreselijk misgegaan in een worstenfabriek. Een batch slechte worsten is op de transportband beland, maar deze worsten zijn tot leven gekomen en proberen te ontsnappen aan een vreselijke dood. Aan het begin krijgt elke speler twee geheime identiteiten (één bij 5 of 6 spelers) toegewezen. De spelers moeten strategisch kaarten spelen om hun worsten en die van anderen te verplaatsen, terwijl Majoor Mosterd, Mevrouw Mayonaise en Miss Ketchup de chaos vergroten.

.

Hoe speel je Wurst Case Scenario?

Het spel is eenvoudig te leren, maar boordevol verrassingen. Elke beurt spelen de spelers een kaart om worsten te verplaatsen en trekken ze een nieuwe. Wanneer iedereen aan de beurt is geweest, zet de transportband in beweging en rollen de worsten richting de vleesverwerker. De laatste overlevende worst wint het spel! Maar pas op: ook als je wordt uitgeschakeld, kun je nog wraak nemen en proberen de overgebleven worsten de verwerker in te krijgen, zodat niemand wint!

.

Waarom het perfecte vaderdagcadeau?

Wurst Case Scenario is niet alleen een geweldig spel vol humor en spanning, maar ook een fantastische manier om kwaliteitstijd door te brengen met je vader en de rest van het gezin. Met een speelduur van slechts 10-15 minuten, is het ideaal voor snelle potjes of een langere spelletjesavond. Bovendien is het geschikt voor spelers vanaf 8 jaar oud, dus iedereen kan meedoen!

Win het spel Wurst Case Scenario! is gesloten

In samenwerking met Jumping Turtle Games mag ik 2x het spel Wurst Case Scenario verloten.

  • De winnaars zijn bekend gemaakt en hebben persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

53 thoughts on “Verrast je vader met het hilarische spel Wurst Case Scenario voor Vaderdag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.