Kidsstock

Kidsstock: het ultieme familiefestival in Rotterdam

Kidsstock, het bruisende familiefestival, keert op 16 juni terug voor zijn derde editie aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Dit unieke evenement, georganiseerd door vier vaders en hun kinderen, belooft wederom een dag vol plezier, muziek en creativiteit voor jong en oud. Van DJ-workshops tot knutselactiviteiten en heerlijke foodtrucks, Kidsstock heeft voor ieder wat wils en is een erg leuk familieuitje om naar toe te gaan op Vaderdag. Ik mag aan 2 families tickets verloten. Lees hier alles over dit leuke festival en doe mee!

Muziek en entertainment voor iedereen

Bij Kidsstock draait alles om muziek. Het festival biedt een breed scala aan muzikale activiteiten, van DJ-workshops tot live optredens van bekende Nederlandse DJ’s en hun kinderen. De stoere kids kunnen rocken met de Beuzelband, terwijl de allerkleinsten genieten van de voorstelling van Dirk Scheele. Ouders kunnen nostalgisch meezingen met de tributeband ‘Smoorverliefd op Doe Maar’. De Kidsstock-organisatie beschrijft het festival als een plek waar je geen kind hoort huilen, een groot compliment volgens hen.

.

Creativiteit op het Knutselplein en in de Circusfabriek

Creativiteit kent geen grenzen op Kidsstock. Het Knutselplein, bemand door de leukste juffen van Nederland, Klieder en Klodder, biedt talloze knutselactiviteiten waar de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Daarnaast kunnen ze bij de Circusfabriek onder begeleiding van ervaren circusdocenten nieuwe trucjes leren en zich even een echte circusartiest voelen.

.

Ouder met kind-podium: samen muziek maken

Eén van de hoogtepunten van Kidsstock is het Ouder met Kind-podium. Hier draaien bekende DJ’s samen met hun kinderen de leukste plaatjes. Dit jaar zijn onder anderen DJ Irwan met zoon Skyler, Roog met dochter Lea, en Michel de Hey met dochter Loulou van de partij. Ook nieuwe namen zoals dj Shagspeare a.k.a. Mr White van Sensation, Jasper Clash en de Vengaboys met hun kids voegen zich bij het line up. Jonge DJ-talenten kunnen hun vaardigheden verder ontwikkelen bij de DJ School Bus en zelfs hun eigen track maken. Voor wie het wat rustiger aan wil doen, is er ook een stille disco beschikbaar.

Foodtrucks: lekker eten voor jong en oud

Geen festival is compleet zonder lekker eten, en Kidsstock stelt ook op dit gebied niet teleur. Of je nu zin hebt in zoet of hartig, de foodtrucks bieden voor elk wat wils. Geniet van pannenkoeken, poffertjes, suikerspinnen en ijsjes, of kies voor biologische frites, vegan bitterballen, nacho’s, kip, saté, pizza, burgers en verse salades. Voor de volwassenen zijn er ook koffie en cocktails beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke traktatie.

.

EK voetbal: Nederland – Polen op groot scherm

Wellicht wilde je vader graag naar de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal gaan kijken, maar ook dat kan, want de wedstrijd Nederland – Polen is op een groot scherm in de Beach Arena area te volgen. Er zijn zelfs skyboxen beschikbaar, een perfect Vaderdagcadeau! Bij elk Nederlands doelpunt kun je flink wat opschudding verwachten, en er is een spectaculaire halftime show gepland met optredens van de Kidsstock huisband en de huis-dj van Feyenoord.

.

Een perfect uitje voor Vaderdag

Kidsstock valt dit jaar precies op Vaderdag, waardoor het de perfecte gelegenheid is om samen met het hele gezin iets bijzonders te doen. Wat is er nu leuker dan een dag vol muziek, spel en lekker eten doorbrengen aan de Kralingse Plas? Vaders kunnen genieten van hun favoriete muziek, deelnemen aan de activiteiten met hun kinderen en samen genieten van heerlijke hapjes van de diverse foodtrucks. Het EK-voetbal kijken op groot scherm maakt het feest compleet. Kidsstock biedt de ideale combinatie van plezier en ontspanning voor het hele gezin.

Praktische informatie

Kidsstock vindt plaats op zondag 16 juni 2024 van 13:00 tot 20:00 uur in het Kralingse Bos aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Kidsstock website. Een ticket voor kinderen boven de 6 en volwassenen kost €25, voor kinderen van 3 tot 6 jaar €12,50 en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee. Met een gevarieerd programma en activiteiten die zowel jong als oud aanspreken, is Kidsstock dé plek om Vaderdag te vieren.

Winactie familietickets voor Kidsstock is gesloten

In samenwerking met Trees van Trees PR mag ik voor 2 families tickets verloten.

  • De winnaars zijn bekend en hebben persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

8 thoughts on “Kidsstock: het ultieme familiefestival in Rotterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.