Verjaardag Winactie #2 | L.O.L. Surprise Under Wraps

Misschien hebben jullie het vorige week al gezien, maar Kleine Zus is 6 jaar geworden! Groot feest natuurlijk met taart en mooie cadeautjes. We feesten nog wel even door, want Grote Zus wordt volgende week 10 jaar. Daarom dacht ik dat het misschien wel leuk is om ook een kleine feestje op mijn blog te vieren. 6 en 10 jaar zijn natuurlijk ook wel bijzondere mijlpalen! Maandag hadden we al de eerste winactie en vandaag de tweede en nog vele zullen volgen. Vier je dit feestje met ons mee?

Verjaardag Winactie #2 L.O.L. Surprise Under Wraps

Vorige week donderdag was voor Kleine Zus dan de grote dag! Eindelijk werd ze dan 6 jaar, een leeftijd waar ze al een tijdje naar uitkijkt. Ze gaat nu naar groep 3 en leert lezen en schrijven en nog veel meer op school. Ook mag ze nu officieel naar de leukere kinderfilms in de bioscoop 😉

Het worden van 6 is voor mijzelf ook wel een mijlpaal. Nog even en mijn beide dames kunnen lezen en schrijven en zich daarmee steeds zelfstandiger redden in de wereld. Wel met een beetje pijn in mijn hart neem ik afscheid van de baby/dreums/peuter- en kleutertijd. Maar kleine meisjes worden nu eenmaan (gelukkig) groot.

L.O.L. Surprise Biggie Pets

Een van de grootste verjaardagswensen van Kleine Zus was de L.O.L. Suprise Biggie Pets. Zoals de naam het  al zegt, is het een groot huisdier uit de L.O.L. Surprise serie, met daarin kleinere pets verstopt.

Uit school kon ze dan ook niet wachten om hem op te maken. Zij kreeg de Biggie Pets Hamster, maar er is ook een hond, konijn en poes verkrijgbaar. 

Uit school werd de L.O.L. Surprise Biggie Pets natuurlijk meteen geopend. Met de bijgeleverde Spy bril, kun je op de verpakking al diverse hint vinden over wat er er in deze L.O.L surprise verstopt zit. Sommige Biggies hebben 2 baby’s en andere wel 3.

In onze Biggie zaten 2 baby’s; een poesje en een hamster, met natuurlijk allemaal hun eigen accessoires. Verder zaten er nog cadeautjes in zoals bedeltjes en een gangster zonnebril en ketting. De grote Biggie en de bal zijn ook nog eens te gebruiken als handtas.

Verjaardag Winactie #2 L.O.L. Surprise Under Wraps is gesloten

Omdat L.O.L. Surprise zo’n grote hit zijn, mag ik een Under Wraps editie weggeven. Deze staat bij Grote Zus hoog op haar verlanglijstje. Weet jij ook iemand die je hier heel erg blij mee kan maken, doen dan snel mee!

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere Verjaardag winacties
– Winactie #1; 3x 2 bioscoopkaartjes Smallfoot
– Winactie #2; L.O.L. Surprise Under Wraps
– Winactie #3; Boek Vos en Haas – Het maatje van Haas
– Winactie #4; 2x Hatchimals CollEGGtibles Seizoen 4
– Winactie #5; 30 shoptegoed voor Halloween Kostuum
– Winactie #6; SuperJuffie filmboek of doeboek
– Winactie #7; Listi Verlanglijstje twv €75
– Winactie #8; 3x Goosebumps 2: Haunted Halloween
– Winactie #9; Poopsie Slijm Surprise Eenhoorn
– Winactie #10; Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

Samenwerking

De uitgelichte foto is door OlegDoroshin/Shutterstock

Spread the love

65 thoughts on “Verjaardag Winactie #2 | L.O.L. Surprise Under Wraps

 • Marange Krouwel says:

  Jaaaaa ik doe mee voor mijn dochter Mia. Ze is super mega fan L.O.L. ik denk dat ik het ga bewaren voor de feestdagen. Heb ik een extra cadeautje!

 • Bieke Willems says:

  ik doe mee voor mijn dochter die 7 jaar word deze maand.
  Zij is ook heel erg in de ban van de lol surprise.
  op haar verlanglijstje staat ook alleen lol surprise

 • Dorien broekhof mulder says:

  Dochter Tessel (6) zwemt binnenkort af na bijna 2 jaar zwemles. Eindelijk zit ze in een lekkere flow. Qua zwemmen en ook van school: ze rekent en leest de hele dag door thuis en wil graag dat we als gezin met haar mee oefenen. Ze is groot LOL fan dus als beloning voor haar harde werken – met veel plezier – zou een LOL cadeau bij het afzwemmen een topcadeau zijn!

 • Volgende maand is mijn dochter jarig, daar zou ik heel graag zoiets moois voor willen winnen. Dat lijkt me zo leuk ze vraagt al zo lang om een LOL cadeau, en wegens omstandigeheden kan er dit jaar niemand op haar verjaardag komen, maar dit maakt dan natuurlijk veel goed

 • Oh geweldig!! ?? Isa is he-le-maal weg van LOL! ? Ze heeft zelfs de dozen waar ze in de winkel in zitten mee naar huis genomen waar ze alleen in bewaard. ? Ze wil dolgraag zo’n nieuwe LOL, maar ze was in de zomer jarig en toen waren ze er nog niet ? dus ze was te vroeg met het uitgeven van haar verjaardags geld en cadeaubonnen ☺️ Ze zou door het dolle zijn als ze er een wint! ?❤️We duimen!!! ??????

 • Rosemary van Duinen says:

  Ik doe mee voor LOL under wraps.. Mijn kleindochter wordt 8 deze maand.. En ze dit wil ze erg graag krijgen.. Als oma heb ik er weinig verstand van maar je recensies geven een goed beeld. Als ik win zit ik goed?

 • Helma keijzer says:

  Van harte!! Wij hebben zomer kindjes en al feestjes achter de rug. Langzaam klaar maken voor de december gezelligheid.
  Ik doe heel graag mee voor mijn oudste dochter. Elke gespaarde cent gebruikt ze voor lol ballen. Ze vindt uitpakken het leukst. Daarna spelen. En daarna krijgen ze een mooie plek in mijn oude letterbak!!

 • Helma keijzer says:

  Van harte gefeliciteerd. Ik heb 2 zomer dochters en alle feesten al gevierd ! Nu al zin in december feesten.
  Oudste dochter is dol op lol ballen. Spaart elke cent om weer een nieuwe te kopen. Uitpakken is het aller leukst! Telkens een feestje. En daarna spelen om ze vervolgens een mooie plek in mijn oude letterbak te geven.

 • Isis Bosch says:

  Gefeliciteerd! Wat leuk en gul dat wij in de feestvreugde mogen mee delen! Ik maak dolgraag kans voor mijn kleine meisje van 6. Helemaal verliefd op de LOL suprises! Mama vindt ze eigenlijk aan de prijzige kant, dus ik weet zeker dat ik haar dolblij zou maken met deze superverrassing! Ze is blijven zitten in groep 2 en bij het oudergesprek van vorige week kregen we te horen dat het nu hartstikke goed gaat op school! We zijn natuurlijk hartstikke trots op haar!

 • Trotsema fati says:

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochters! Ik doe graag mee voor mijn prinsesje die ook binnenkort jarig is en L.o.l verassingen zijn ook één van de grootse verjaardagwensen voor haar!
  Hopelijk wordt zij hiermee verrast.

 • Heidie van der Steeg says:

  Voor de kleine zus van 6 jaar hier in huis, zou ik die L.O.L surprise wrap graag winnen. Die zal ze geweldig vinden.
  Ik herken wel dat als de jongste naar groep 3 gaat en leert schrijven en lezen daarmee echt een tijdperk wordt afgesloten. Ook mixed feelings bij.

 • Cindy Framke says:

  Superleuk! Dit staat ook heel hoog op het verlanglijstje van mijn dochtertje. Haar vriendinnetjes op school hebben ook die Lol surprises. Maar mijn dochtertje zelf nog niet. Nu is ze volgende maand jarig dus dat zou dan een mooi verjaardagscadeautje zijn. Ik doe dus heel graag mee voor mijn dochtertje Amberly

 • Wendy Van De Reyd says:

  Alvast proficiat voor je meisjes, hier een jonge dame, dochtertje Sharona, die 16 december jarig is , en dol is op de LOL verrassingen, zou haar er dan ook super graag mee willen verrassen, de under wraps, kent ze nog niet , nog leuker en spannender dus , duimen omhoog

 • Helma Keijzer says:

  Van harte x2 ? ik heb 2 zomer dochters. Dus alle gezelligheid al gehad.
  Oudste dochter is dol op lol ballen. Al haar geld spaart ze voor de ballen. Het uitpakken is het leukst. Dan even spelen en daarna een mooie plaatsje in mijn oude letterbak.

 • Kristel Gubbels-Daemen says:

  Allereerst proficiat 6 idd een hele mijlpaal.

  Doe graag mee.voor onze dochter Noor deze staat al op haar sinterklaas lijstje 🙂

 • Sonja rietjens says:

  Happy bday voor je dames , mooie leeftijden , heb zelf ook een kleindochter van 7, ze word binnenkort 8 en is een grote fan van de LOL verrassingen, voor haar waag ik dan graag deze kans

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter Amber. Voor haar B diploma kreeg ze een l.o.l. Bal, maar ik bleek een kleine te hebben gekocht i.p.v. grote. Dus teleurstelling. Dus duimen dan kan ik het goed maken!
  Volgen doe ik mamasliefste al langer op fb, ig

 • Gefeliciteerd met deze mooie verjaardagen!! Komende zaterdag is ronja, de dochter van mijn beste vriendin, jarig. Ik doe graag mee voor haar!

 • Voor onze kleine grote LOL fan! Ik bewaar het stiekem voor de feestdagen maar ze is er elke dag wel blij mee te maken. Ik zou haar zakgeld net zo goed meteen aan de firma LOL kunnen geven! Laatste keer deed ze de “unwrapping” met een vriendinnetje. Om de beurt een beetje, gezellig!

 • Ook mijn dochter vind LOL geweldig. Graag zou ik deze dan ook voor haar willen winnen. Het zou een leuk extra cadeautje zijn voor 5 december. Doordat ik een burn-out heb, heeft ze het thuis niet altijd even gemakkelijk. Dus een extra cadeautje heeft ze wel verdiend

 • Graag doe ik mee voor mijn dochtertje die helemaal weg is van de l.o.l. suprises. Als ze de grOOte bofbips zou wezen zou ik het bewaren voor december, dat is voor mij een extra dure maand niet alleen vanwege de feestdagen maar ook vanwege de verjaardag van grote broer.
  Keeping my fingers crossed

 • Van harte gefeliciteerd (alvast) met je meiden!!
  Deze is volgens mijn dochter echt “de bom”! Ze is groot LOL fan en kan uren spelen met al die kleine frutsels. Voor haar verjaardag eind deze maand heeft ze een hoop LOL op haar verlanglijstje staan, waaronder ook deze. want dit is de gaafste LOL ooit volgens Faye! Dit zou ze geweldig vinden!

 • Mijn meisje is hier echt nog wat te jong voor. Mijn nichtje is helemaal van de L.O.L. ballen en alles wat ermee te maken heeft. Een leuke verrassing voor haar!

 • Alyt van der Heide says:

  Wat een LOL! Ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen lol aan vind maar ja, mijn meiden vinden dit helemaal geweldig. En mijn mening doet er dan even niet aan toe..
  Doe graag mee voor mijn oudste meid van 8 jaar.
  Deze Sint zou het graag voor haar in de zak stoppen.

 • Graag doe ik mee voor mijn kleindochter van 6 jaar.
  Zij vindt alles van LOL erg leuk.
  Heeft ook al een LOL bol gehad van ons waar iets leuks in zat. Ze is er gek op.
  Met deze LOL surprise Under Wraps is ze vast ook heel erg blij.
  Zij wordt binnenkort 7 jaar, dus dan is dit een leuk cadeautje van ons voor haar.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • monique ridder says:

  oohh voor mijn allergrootste vriendin Kirsten!! Ze kent alle LOL suprises uit haar hoofd en speelt er dagelijks uren mee!! Deze heeft ze nog niet fluisterde ze net! Dus dan doen we zeker mee!!

 • Patricia Paling says:

  Nog van harte gefeliciteerd! ? Mijn dochter is ook 6 jaar en op 22 december wordt ze 7 jaar! Ze is ook dol op alles van L.O.L. En zou super blij zijn met de L.O.L. Under Wraps. Een super leuk cadeautje voor 5-12 of haar 7de verjaardag op 22-12 of voor 25-12! ??

 • Claudia Diependaal says:

  Hoi hoi,

  Wij hebben er nog niets van. Ik moet tegenwoordig wel rits filmpjes kijken. In het begin dacht ik waar heeft ze het over? Haha! Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleine meisje! Wat zal ze blij zijn. Zou mijn naam hier staan!

  Fijn weekend! Claudia!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Gefeliciteerd! Hier word er ook flink gefeest, want mijn dochter is maandag 8 oktober jarig en wordt alweer 9 jaar. Wat vliegt de tijd, 9 jaar geleden kwam ze dismatuur ter wereld en was ze nog geen 44cm en nu is het een stralend meid van 1,45m. Ook op haar verlanglijstje staat de lol surprise underwraps dus ik doe graag voor haar mee.

 • magda van lonkhuijzen says:

  ik waag graag een kans voor onze jongste dochter. Ze wil graag verrast worden door de sint. Haar zus krijgt in december cadeautjes van de sint en haar verjaardag.

 • Marcia Kan says:

  Dat zou een geweldig Sinterklaascadeau zijn voor dochter Hannah (7)! LOL blijft geweldig voor haar en is zeker geen kortdurende rage gebleken. Fingers crossed!!

 • Betti scheringa says:

  Loot graag mee voor mijn dochters vooral mijn oudste zal dit geweldig vinden
  Leuk om in de vakantie volgende week mee te spelen
  Even weer wat nieuw speelgoed

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.