Maak kans op de Vtech Storio Max XL 2.0

Vtech BloggersHop – Storio Max XL 2.0

Wie Mama’s Liefste al wat langer kent, weet dat ik gek ben op winacties en Bloghops. Dus toen Vtech mij vroeg mee te doen aan de Storio Bloghop, kon ik daar natuurlijk geen nee op zeggen. Vandaag is dan de Hop dan bij mij aangekomen en mag ik jullie alles vertellen over de Storio Max XL 2.0, maar bovenal, ik mag er ook eentje weggeven. Lees maar snel verder!

Vtech Storio Max XL 2.0

Vtech BloggersHop

Aan deze Vtech BloggersHop doen maar liefst 10 bloggers uit Nederland en Belgie mee. Allemaal hebben zij een Storio Max XL 2.0 gekregen om uit te testen, maar nog beter ook eentje om weg te geven. In totaal zijn er dus 10 Storio’s te winnen 5x een blauwe en 5x een roze. Misschien dus dat je de afgelopen 7 dagen al lekker aan het rond hoppen geweest en vandaag hier aangekomen, via Zebrazonderstrepen. Lees maar snel verder wat wij van de Storio vinden. Morgen is het de beurt aan Kreanimo.

Lees zie mijn winactie overzicht van gisteren voor de andere deelnemende bloggers.

Vtech Storio Max XL 2.0

De Storio Max XL 2.0 is de nieuwste kindertablet van Vtech, geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Het voordeel van een multimedia tablet speciaal voor kinderen is dat ze binnen een betrouwbare omgeving kunnen spelen en leren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze verdwalen op het World Wide Web en wellicht apps en filmpjes tegen komen, die niet geschikt zijn voor jeugdige kijkertjes. 

De Vtech Storio is uitgerust met een stevige rubberen rand, die hem beschermt tegen stoten en vallen. Om het 7 inch HD multi-touch beeldscherm te beschermen tegen krassen, zit er ook een extra flap op. En kan hij dus veilig mee in de de tas.

Verder heeft hij een ingebouwde Lithium accu en 8 GB intern geheugen. Er is een mogelijkheid om deze uit te breiden tot 40 GB met een microSD-kaart. In de doos vind je verder een eigen adapter, een demo-cartridge en USB-kabel. Vanwege de nieuwe technologie in het touch-screen is een losse pen niet meer nodig.

Urenlang speelplezier

De tablet is er natuurlijk om mee te spelen. De Storio heeft 20 ingebouwde VTech apps en je krijgt 2 gratis downloads via Explor@ Park. Deze spelletjes op de tablet zijn niet alleen leuk, maar hebben ook educatief tintje. 

Storio Max XL 2.0

Naast de apps, kun je ook extra spelletje los kopen door deze (tegen betaling van tussen de €2,99 en 24,99) te downloaden of speciale cartridges te kopen in de winkels. Er zijn verschillende games verkrijgbaar met bekende kinder helden, zoals Toet Toet autos, Cars, Paw Patrol en verschillende Disney karakters.

Naast spelletjes app is er ook een app met liedjes, met verhaaltjes, een tekenstudio, een rekenmachine en een app voor notities.

Foto’s & Video’s

De Vtech Storio kun je ook gebruiken om foto’s en video’s mee te maken. Deze kun je dan achteraf bewerken. De tablet heeft een 180 graden draaibare cameralens en er zijn meer dan 60 te gekke effecten om de foto’s te bewerken.

Storio Max XL 2.0

Al je foto’s worden opgeslagen in de Mijn Album app. Hier vind je ook alle opgeslagen kunstwerken van de tekenstudio. In de app Animatie Maker kun je leren om je eigen animatie filmpje te maken. Dit wordt op een simpele manier uitgelegd, zodat je snel al een leuk resultaat hebt.

Veilig Internet

Met de Kid Connect app kunnen kinderen ook via wifi spraak- en tekstberichten, foto’s, stickers en tekeningen met familie en vrienden kunnen delen. Ook hierbij zijn dit alleen mensen die de ouders vooraf hebben ingesteld. Met de Kid Connect app op je eigen telefoon, kun je zo met elkaar communiceren.

De tablet heeft ook een WIFI-verbinding waarmee het ook mogelijk is toegang te krijgen tot het internet. Maar enkel alleen de websites die vooraf zijn goedgekeurd voor Vtech of door de ouders. Denk daarbij aan websites zoals Zappelin, School TV en het Jeugdjournaal. Maar vind je bijvoorbeeld het wel ok dat het ene kind naar het Jeugdjournaal kijkt, maar de jongste bijvoorbeeld nog niet, dan kun je dit bij de ouderinstellingen aanpassen.

Zelf hebben we nu bijvoorbeeld het SinterklaasJournaal toegevoegd aan de websites die bezocht mogen worden op de Storio 🙂

Ouderlijk toezicht

Bij de ouder-instellingen (knop is te vinden in het beginscherm rechts bovenin) kun je als ouder een aantal belangrijke zaken regelen. Deze is alleen toegankelijk met eigen gekozen code. In deze instelling kun je bijvoorbeeld regelen hoe lang per dag de Storio Max gebruikt mag worden en van hoe laat tot hoe laat. 

Storio Max XL 2.0

Ook kun je instellen dat de inhoud per ongeluk door je kind wordt gewist, welke website bezocht mogen worden en natuurlijk zaken zoals tijd, datum en helderheid van het scherm. Verder vind je hier ook de wettelijke bepalingen en de Netwerk Helper. Deze kan je helpen bij problemen met je wifi-verbinding en weet veel voorkomende problemen op te lossen.

Wat vinden wij ervan?

De Storio Max XL 2.0 is een stevig stuk speelgoed, met de kwaliteit die we ook wel gewend zijn van Vtech. Deze speciale 2.0 uitvoerig heeft dan ook de laatste technieken in zich die voor kinderen zeer toepasbaar zijn. Een gebruiksaanwijzing is dan ook niet nodig, want het wijst zich vanzelf wel. Instellingen zoals de tijdslimieten en het beheer van de surf mogelijkheden op het Internet, vind ik erg fijn. Maar ook dat je die laatste per kind kunt instellen. Mijn meiden zijn erg blij met hun eigen tablet en nemen hem overal mee naar toe. Enig minpuntje vind ik zelf dat het soms niet duidelijk is of de tablet aan of uit staat. Hij reageert soms wat traag, waardoor het lijkt dat de batterij leeg is en hij het niet meer doet.

Storio Max XL 2.0

Winactie Storio Max XL 2.0 is gesloten

Zou jij ook wel een roze Storio Max XL 2.0 inclusief de Frozen game willen winnen voor je kind(eren)? 

Gefeliciteerd

 • De winactie zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

VTech Storio Max XL 2.0

Doe ook mee met de andere winactie

Vanwege de decembermaand heb ik meerdere leuke winacties lopen op dit moment op Mama’s Liefste. Hieronder heb ik ze voor je genoteerd, zodat je nog snel mee kunt doen!

Samenwerking
Spread the love

170 thoughts on “Vtech BloggersHop – Storio Max XL 2.0

 • Daan moerland says:

  Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint ? ze speelt heel graag squala dat is fijn want het is zo leerzaam! papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is er nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben??

 • Lisette Tuit says:

  Ohw dit zou wel super leuk zijn voor mijn dochter Demi.. Ze is helemaal bezig met rekenen en leren lezen en schrijven.. Op de tablet kunen we dan mooi extra samen oefenen.. En af en toe een leuk spelletje doen natuurlijk.. Ik ga heel hard duimen voor ons meisje

 • Joyce van Dorp says:

  Wat een leuk speelgoed en een hoop mogelijkheden! Ook leuk met de mogelijkheid voor spelletjes ☺️. Ik doe mee voor mijn 2 dochtertjes!

 • Jaaa wat zou noa hier blij mee zijn!! ???
  Ze wil dolgraag een eigen tablet, maar mama vind het internet van tegenwoordig helemaal niks voor die kleintjes ?
  Maar een tijdslimiet, oudercontrole en bovendien ook leerzaam bezig zijn klinkt geweldig en hier zou ik haar dan ook heel graag mee willen verrassen ???

 • Wat een cadeau zeg! Ik loot heel graag mee voor mijn dochter! Ook fijn dat er een oude4 account op zit em we zo toch een beetje in de gaten kunnen houden wat ze op de tablet doen

 • Lotte van Kins - Kettenis says:

  Super graag voor onze dochter!! Op onze ipad krijgt ze het iedere keer toch weer voor elkaar om op YouTube uit te komen, dus super fijn als ze iets heeft wat veilig is ♥

 • Kristel Gubbels-daemen says:

  Hier maken we graag kans op voor onze dochters. Oudste dochter Noor kan er nu al op en de jongste over een tijdje ook. Heel erg fijn dat je er een tijd op kan instellen en welke websites bezocht mogen worden. Lijkt me geweldig voor Noor kan ze leerspellen doen en die afwisselen. Frozen is Hier ook in dus geweldig

 • Dze is zo zo gaaf! Hier worden mijn meiden heel blin van en k ze zoon oom alleen zal hij dat niet toegeven bij een roze variant. Ik doe mee zodat onze 3 kids hem kunnen delen. Wie weet kan ik ze blij maken.

 • Francis Boom says:

  Doe graag mee voor mijn jongste dochter. Zij wilt nu altijd op die van haar grote zus, en die van haar is binnen 45 minuten tot een uur leeg. Educatief en leuk gaat bij mij heel goed samen en als de spelletjes erg leuk zijn ga ik er misschien in de avond even op als de meiden op bed liggen ?

 • Ik doe mee voor onze dochter van 4 jaar. Ze is gek op spelen en leren. En uiteraard geniet ze ook van spelen en filmpjes kijken op de tablet. Hoe gaaf is het als je een speciale kindertablet hebt ín je lievelings kleur. Een grote plus lijkt mij het stukje beveiliging zodat wij kunnen kiezen wat er bekeken word.

 • Elise Lankester says:

  Superleuk voor onze dochter van bijna 3 (30 november). Met 2 grote broers lijkt het me heerlijk voor haar als ze haar eigen roze storio heeft speciaal voor haar en dan ook nog met een doel van Frozen. Blijer kan ik haar niet maken! Ik ga duimen!

 • Erika panjer says:

  Wat fijn weer een kans op zo’n geweldige tablet waar ik een heel lief kindje blij mee zou maken.
  Echt weer een top review en blog en ik.wordt er alleen maar enthousiaster van.
  Ik.waag dan graag mijn kans en hoop en duim.hard dat zoiets moois onze kant op mag komen

 • Marloes wognum says:

  Wauw ?? wat ’n gave winactie! Ik doe heeel graag mee voor mijn dochtertje (6jr) zij wilt erg graag ’n vtech! En ze is echt ’n meisje meisje en gaat dan voor de roze.

 • Majonne Twigt says:

  Ik heb 2 dochters 6 en 10 jaar, die heel graag schermtijd hebben. Nadeel is dat mama of papa (meestal mama) er toch vaak bij moeten zitten om dat een beetje in de gaten te houden. Met deze is dat veel veiliger, dan kan mama met een dochter ongestoord een spelletje spelen of knutselen , terwijl de andere veilig met de storio speelt.

 • Marjolein jager says:

  Jaaa deze mama maakt graag een kansje op deze te gekke vtech storio max XL 2.0 ?
  Me dochter is helemaal weg van foto’s en filmpjes maken aldus me dochter is dat vloggen? en doet dit met mama haar telefoon.
  Ik heb alle stapjes door lopen en vol ook op insta onder jagermarjolein.

  Deze mama gaat heel hard duimen?

 • Wat een topcadeau zo’n tablet waarbij ik niet de hele tijd over hun schouders mee hoef te kijken om te zien of het wel “verantwoord” is wat ze doen en welke toch mega veel mogelijkheden heeft.
  Hier kan ik mijn meiden (en mij en m’n man?) dus heel blij mee maken?

 • Wendy Van De Reyd says:

  Ik maak super graag deze mooie kans voor mijn dochtertje Sharona, ze word 8 jaar op 16/12 , een echte flinke meid , die ik dit van harte gun,haar eigen tablet, deze fiere mama waagt een kansje alvast

 • Wat leuk om aan een bloghop mee te doen. Dat moet genieten zijn.
  Ik doe graag mee voor ons kleine meisje Jane, die probeert altijd bij iedereen te internetten om leuke filmpjes te zien. Zou super zijn als ze een betrouwbare van zichzelf zou hebben zodat ze al haar favoriete filmpjes zou zien. En als Frozen er als spelletje op staat is ze helemaal gelukkig.
  Dank je wel voor deze kans om er een te winnen.
  Groetjes en een fijne dag,
  Marian

 • Wat een gave actie. Deze moeder vindt tablets/ schermen nog heel ingewikkeld ?. Maar met zo’n kindvriendelijke zou ik het vast aankunnen om mijn kindjes van 3, 5 en 7 wegwijs te maken in de digitale wereld.

 • Claudia de Kok says:

  Wat een prachtig kindvriendelijk cadeau en helemaal van deze tijd! Hier gaat mijn dochtertje wel echt heel blij van worden en zich ‘groot’ voelen, pracht Sintzakcadeau.

 • Kirsten Schuringa says:

  Dit zouden wij echt super leuk vinden voor onze 2 meiden. Momenteel mag mama steeds haar telefoon inleveren met als gevolg dat die overal en nergens ligt?. Wat ik vooral super leuk zou vinden is dat ze naast filmpjes kijken ook leuke spelletjes kunnen spelen op de achterbank van de auto aangezien we momenteel erg vaak lange ritten moeten maken ivm een zieke opa en oma die ver weg wonen maar toch echt hulp nodig hebben.

 • Wat een toffe winactie! Wij wagen heel graag een kansje ? ben al een tijdje aan het kijken voor een kindvriendelijke tablet. Ons dochtertje begint steeds vaker onze ipad te gebruiken, maar aangezien ze alles kan kijken vind ik dat zelf niet zo’n fijn idee. We gaan komend jaar ook met het vliegtuig op vakantie dus hij zou heel goed van pas komen. Duimen maar!! ??

 • Natuurlijk een fantastisch cadeau! Zo fantastisch dat hij niet meer leverbaar is bij bol.com! Als soort van wanhoopsdaad doe ik dus hieraan mee ? Want wij vertrekken binnenkort naar Curacao! Een heerlijk vooruitzicht, maar helaas een lange vliegduur. Natuurlijk is dit een luxeprobleem, maar wat zou het gaaf zijn om onze dochter aan het begin van de reis te verrassen met deze Storio Max…. zodat we er de rest van de reis geen kind mee aan hebben! Dat zou pas een win-win situatie zijn dus ?

 • Patricia lubbertje says:

  Ik maak graag kans op deze roze Storio voor onze zoon Sil. Roze is zijn de favoriete kleur.
  Door zijn verstandelijke beperking en autisme is een ‘gewone’ tablet niet geschikt voor hem. Dez3 lijkt me ideaal, zou een geweldig kado zijn voor zijn verjaardag komende maand.

 • WAUW wat een gave prijs. We hebben momenteel geen kindertablet. Nou ja, eigenlijk überhaupt geen tablet want de vorige Samsung Kids Tablet is gesneuveld. En daarna hebben we geen nieuwe meer gekocht. ze staan wel bij zowel elise als Jarno op de verlanglijstjes maar we hebben ervoor gekozen om ze pas met hun verjaardag (februari) er eentje te geven zodat we ons eerst konden gaan oriënteren. En deze is wel echt heel gaaf haar! Vooral voor Jarno (5 jaar). Hoef ik mijn telefoon niet steeds af te geven voor bijv. Squla en filmpjes kijken!

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter en ook voor mijn zoon, ze houden allebei van de kleur roze. Ze willen nu soms op de tablet spelen, maar het lijkt mij veiliger als ze een eigen kindvriendelijke tablet zouden hebben.

 • Miranda de Horn says:

  Wow! Wat zou mijn dochter van 6 dat gaaf vinden om te vinden onder de boom met de feestdagen. Ze heeft nu een oude tablet die volgens haar rete traag is? en ze dus niet echt leuk spelletjes op kan spelen. Dus een nieuwe zou heel goed van pas komen. Fingers crossed

 • Lenny Wibbelink says:

  Ik weet zeker dat mijn 6 jarige dochter dit supergaaf zal vinden. Lekker af en toe op de tablet genieten van filmpjes of spelletjes doen. Ze is super benieuwd naar de app van zappelin

 • Jacqueline kribi rozeboom says:

  Ik doe graag mee voor me dochtertje Zeineb van 4 ben al lang op zoek na een kinder proef tablet omdat ik op YouTube en als ze op mijn telefoon zit geen controle heb van wat ze kijk en speelt ze heeft ook altijd ruzie met haar broers van 19.17en13 omdat ze op hun smartphone wil nu is dit haar kans om een te winnen dan heeft mama ook rust haha

 • Vind dit zo’n leuke winactie!! Teun gaat volgend jaar naar een basisschool waar ze ook gebruik maken van de ipad. Thuis heeft hij nog nauwelijks een telefoon of tablet in zijn handen gehad dus we lopen wat achter. Ben me nu aan het orienteren op een kindvriendelijk tajlet. Zo’n review helpt enorm!! Ik doe daarom graag mee met deze winactie. De aankoop van zoiets is toch vrij prijzig ? dankjewel!

 • Sjoerd hendrikse says:

  Wat gaaf zeg!! Mijn kleine meisje heeft deze op haar verlanglijstje staan, want nu ze in groep 3 zit wil ze niets liever dan leren rekenen, lezen en schrijven. Ze is nog maar 5 jaar dus dit vinden wij erg knap!! Dit zou wel een hele leuke verrassing zijn zeg!! Dan zou ze hier heel goed op kunnen oefenen en kunnen wij alles toch goed in de gaten houden ?

 • Manouk kroon says:

  Wat een top actie…dit zal veel mensen aanspreken..maar we wagen wel een kansje?Ik doe mee voor de 4 jarige die maandag 5 wordt, het zou daarom erg leuk zijn om deze knapperd te winnen! Wat zullen er een hoop fotos worden gemaakt en te gekke spelletjes worden gedaan. En ik als moeder ben blij dat ee goede bebeiliging op zit en een flap om het scherm netjes te houden tijdens vervoer!!

 • Jacqueline kribi rozeboom says:

  Ik doe graag mee voor me dochtertje Zeineb ze zou hem wel geweldig vinden eindelijk geen ruzie meer met haar broers van 19.17.12 dat ze op hun smartphone wil

 • WAUW wat een gave prijs. We hebben momenteel geen kindertablet. Nou ja, eigenlijk überhaupt geen tablet want de vorige Samsung Kids Tablet is gesneuveld. En daarna hebben we geen nieuwe meer gekocht. ze staan wel bij zowel elise als Jarno op de verlanglijstjes maar we hebben ervoor gekozen om ze pas met hun verjaardag (februari) er eentje te geven zodat we ons eerst konden gaan oriënteren. En deze is wel echt heel gaaf haar! Vooral voor Jarno (5 jaar). Hoef ik mijn telefoon niet steeds af te geven voor bijv. Squla en filmpjes kijken! uiteraard volg ik via fb. liefs melissa

 • Willeke Linneman says:

  Dit is echt een geweldige actie! ik doe mee voor mijn dochter want tjah roze tablet… haha en voor papa en mama ook wel zo fijn als ze veilig kan internetten!

 • Willeke Linneman says:

  Wauw te leuk! ik doe mee voor mijn dochtertje, ze wil zoo graag een tablet en als hij roze is is het natuurlijk helemaal te gek! En voor papa en mama heel fijn dat ze veilig kan internetten! #fingerscrossed

 • Petra de Mooij says:

  Ohhh wauw, wij doen dolgraag mee voor de roze vtech storio max xl. Onze jongste dochter gaat echt een gat in de lucht springen. Ze ha al eens een oude tablet van haar oma gekregen. Maar deze update helaas niet meer. Waardoor ze er geen spelletjes op kan doen, filmpjes kijken of YouTube kijken. Deze storio biedt nog extra veiligheid doordat wij als ouders hem ook kunnen beveiligen. En naast dat hij natuurlijk rete leuk is is hij ook erg leerzaam.
  Dat wordt duimen❤️??

 • Sabine Kohino says:

  Superleuke winactie!!
  Ik had eerst niet echt door wat voor leuks je er allemaal mee kon doen, maar alleen al dat fotobewerken, zo cool!

  En natuurlijk geweldig dat het zo veilig is. Mijn jongste dochter is 5, maar weet al aardig de weg op mijn IPad. Tot mijn grote schrik zag ik haar ineens lieve peppa pig filmpjes kijken, die toch niet zo lief waren. Er kwam een hoop bloed en ander naars voorbij…
  Wie weet wat ze nog meer gezien heeft! ?
  Ik denk dat deze gave Kurio Tab een GROOT succes zou zijn hier, en wat een onwijs leuke spelletjes kan je erbij kopen!

 • Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, slaat de Kerstman de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met de mooie roze V-tech kindertablet verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  ? #fingerscrossed

 • Ik wil meedoen voor mijn dochter, maar heb geen Instagram 🙁 Okee als ik dan Twitter en Facebook doe?
  Ik maak hier echt heel graag kans op namelijk…

 • Dit zou echt een uitkomst zijn. Mijn dochter van 3 mag savonds even een filmpje op YouTube kijken maar beland dan elke keer op van die rare uitpakt filmpjes. Ik zit er naast om te kijken of het niet te raar word. Dit zou super uitkomst zijn.

 • Leuke winactie! Ik maak graag kans voor mijn zoontje. Hij heeft een eigen tablet, een oude (trage) tablet van ons, ingericht met een kindveilige omgeving. Maar die is niet zo stoot bestendig, dus er zit een barst dwars over het scherm. En veel nieuwe apps doen het niet omdat de tablet te oud is. Zo’n gave nieuwe zou dus heel gaaf zijn!

 • Dit zou geweldig handig zijn voor mijn dochter van 3. Savonds mag ze altijd even een filmpje kijken maar al snel beland ze op vreemde uitpak filmpjes. Ik blijf er dan ook altijd naast zitten. Dit zou een mooie uitkomst zijn.

 • Katrien van den Heuvel says:

  Wauw dit is een gave winactie?? We hebben lang zitten twijfelen en onze kleine al een hele tijd zitten zeuren! Maar als we zo allemaal lezen wat De Storio Max XL 2.0 allemaal kan!! Wauw!! Niet alleen leuk maar ook erg leerzaam. Dat wisten we niet. Zij blij.. wij blij ??Voor al wat je schrijft over het ouderlijk toezicht maakt dat we echt wel vertrouwen hebben in De Storio Max XL 2.0 ??

 • Alyt van der Heide says:

  Doe graag mee voor mijn 8 jarige meid Femke. Wat een super gave actie. Staat al 3 jaar op haar verlanglijst. En deze is nog roze ook ??.
  Mocht ik ‘m winnen dan krijgt ze ‘m binnenkort op haar negende verjaardag.
  Blijder kun je haar niet maken.

 • Ja, heel graag! Dan heb ik eindelijk mijn tablet weer voor mezelf! Mijn twee kinderen zal ik hier heel blij mee maken, vooral mijn dochter want roze vindt ze geweldig. We zaten al te denken aan een tablet voor onder de boom, maar er eentje winnen is natuurlijk het allerleukst. Ook voor de portemonnee 😉

 • Annabel de Ruiter says:

  Voor Liselotte zou ik deze roze Storio Max XL 2.0 willen winnen. Ze zit nu wel eens op onze tablet, maar deze lijkt me voor haar fijner in gebruik. Leuk om jullie reviews te lezen. Er is zoveel keuze ??. Deze Storio Max staat nu ook op haar verlanglijstje voor Sint en haar 5e verjaardag ?.

 • Kim de Jong says:

  Ik doe graag mee voor onze kids. Deze tablet vind ik na het lezen van deze review veilig genoeg voor gebruik door onze kids van 7 en 4 jaar! Dus ik waag graag een kansje!

 • Fenya Fay Versluis says:

  Ik gun hem aan me dochter van 8 jaar, vanwege ze drie jaar thuis heeft gezeten. Vanwege het niet goed ging op school, nu zit ze eindelijk weer op school. Maar hoe leuk zou dit zijn dat je er mee kan leren rekenen lezen typen zo dat ze weer kan leren met plezier.

 • Elisa Van Loock says:

  Ik zou deze wel willen winnen voor mijn jongste. zo kan de grote broer ook eens rustig een spelletje spelen zonder ongeduldige vingertjes ertussen.

 • Leuk!! Ik doe heel erg graag mee voor mijn zoon van 4 jaar. Wat zal hij blij zijn met een echte eigen tablet. Fingers crossed dat wij er dit keer uitgeplukt worden haha 😉

 • Yessica leidner says:

  Loot dolgraag mee voor mijn dochtertje Jill wat zouden wij als ouders blij mee zijn eindelijk haar eigenste tablet en ook nog eens in de kleur roze??????
  Geweldig uiteraard volg ik jou op alle pages
  Twitter yessicakoot1
  Instagram Yessicaleidner
  Facebook Jessica Jill John leidner
  Én natuurlijk bloglovin ?

 • Wat een mooie winactie. Vtech is hier favoriet. Producten waar je jaren lang plezier van hebt. Ik verwacht niets anders van deze tablet. Handige functies zoals dat je zelf in de hand hebt welke website er bezocht wordt. En de stevige stootrand is mooi meegenomen ? Ik doe graag mee voor de kleine.

 • Heey wat een superleuke givaway
  Nu wou ik graag meedoen voor mijn nichtje
  Maar ik ken een ander kindje die dit echt wel mega hard verdiend. Ze vecht al dapper meer dan een jaar tegen leukemie, en mits ze vaak in het ziekenhuis moet verblijven zou dit toch het mooiste geschenkje zijn voor haar om te kunnen ontspannen tussen alle niet zo leuke onderzoekjes door alsook het lange verblijf in het ziekenhuis binnenkort bezoek in haar en het zou geweldig zijn dit te kunnen meenemen ze zou alvast in de wolken zijn mijn insta is emilyke21

 • Patricia Paling says:

  Ohhh… ? Dat zou echt zo ontzettend gaaf zijn voor de 7de verjaardag van onze dochter Liv op 22-12 ! ? We hebben nu een oude tablet die steeds vaker vast loopt, dat is een tablet die voor ons hele gezin is met 2 kids! En een kindertablet zou sowieso veel beter zijn. Wat een uitkomst zou deze kindertablet zijn! ??

 • Simone Kerkhoven says:

  Whhaaaaa dit is echt helemaal te gek! ? Wat een leuk cadeau’s gaan jullie weggeven aan jullie volgers. ? WAAAUUWWW! Ik wil natuurlijk heeeeeel graag kans maken voor mijn meisje. ?? Ze wilt heel graag een tablet. Deze kindvriendelijke tablet is ideaal. ? SPANNEND! Ik heb alle stapjes gevolgd.
  Duimen duimen duimen ???
  Liefs Simone ?

 • deze papa waagt heel heel erg graag zijn kansje voor zoontje Ilias! Dat het een roze is zal hem zeker niet deren 🙂 Hij zou hier heel erg blij van worden!

 • Sabine Hensens says:

  Ik wil graag een kansje maken voor mijn twee kids! En dat hij roze is hindert mijn zoontje niet hoor ? Als hij maar een filmpje kan kijken als mama haar aardappelen schilt ? Erg fijn dat je als ouder in de hand hebt wat er gekeken kan worden! Mijn dochter die zou zich volledig uitleven met het maken en bewerken van haar selfies ? Ik ga duimen hoor!

 • Natuurlijk wil deze papa meedoen voor zijn kleine meid van 5. Bijna 6. Dit zou geweldig zijn voor haar en onze telefoons. En voor al degene die in onze telefoons staan. Dus een heel breed publiek ? Maar zij kan zich goed ontwikkelen en groeien. En daar ben ik zelf wel een voorstander van spelenderwijs leren. Dus ik doe mee voor de supermeid van 5.

 • Hier maak ik mijn kleindochter heel erg blij mee.
  En ook nog in het roze, haar lievelingskleur.
  Ik heb geen Instagram en Facebook, maar volg op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 • Jolein jolein says:

  Gaaaf voor mijn dochters !!! Ik doe dolgraag een kansje mee voor mijn dochters want hun zouden hier erg veel plezier aan kunnen beleven 🙂 we liken je op Facebook en en volgen je op instagram…

 • Miranda wils says:

  Oooo en ook dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ze is dol op squala en hoe gaaf zou het zijn om dit te kunnen spelen op haar eigen tab??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

 • Ik doe graag mee voor een roze voor mijn dochter. Ze is sinds oktober begonnen op de basisschool en is echt een leergierige kleuter. Dit cadeau zal ze echt super vinden.

 • Marjanne de boer ten napel says:

  Ja wij doen graag mee voor ons dochtertje. Dan heeft mama haar eigen tablet weer terug. En kan ons meisje mooi op de storio spelen of filmpjes kijken

 • Ik doe graag mee! Wat een keigave actie! Mijn oppaskindje is helemaal weg van Frozen. Ze zal echt heel blij zijn hiermee. En dan ook nog in haar lievelingskleur roze.

 • Ik doe graag mee om kans te maken op een roze Vtech storio max xl. Voor mijn dochtertje. Ze vindt het heel leuk op de gsm of tablet van mama of papa. Eentje voor haar zelf zou nog leuker zijn. Wie niet waagt niet wint. ???

 • Tanja Kuijer says:

  Oh wauw! Wat een te gekke kans op deze super gave Vtech Storio Max XL 2.0! Wat zou ik mijn 3 kids hier dol gelukkig mee kunnen maken. HIer zouden ze zo onwijs veel plezier mee gaan beleven, na het lezen wat er allemaal mogelijk is met de Storio Max XL 2.0!! De mogelijkheden zijn eindeloos, uren speelplezier gegarandeerd.

 • Wendy van Zetten says:

  ????? Waaaaaaauuuuuuwwl!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg ????Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op dit prachtige tablet. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor de feestdagen voor mijn nichtje die nu altijd de telefoon van haar moeder in beslag neemt een eigen tablet zou een droom zijn die uitkomt voor haar. Ik ben echt helemaal Excited ??? Je zou ’t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  ?Geliked
  ?Gevolgd op FB&Instagram
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen ???
  #FingersCrossed ?

 • Kimberley van Ravenswaaij says:

  Echt super leuk! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje zodat hij zich vast klaar kan maken voor de ‘grote’ school. Hij is al echt een grote jongen en heeft een uitdaging nodig. Roze of blauw maakt hem dan weer niet uit want roze vindt hij ook mooi 🙂

 • Ik doe heel graag mee voor onze jongste dochter Mila! Een tablet voor haar alleen waar haar grote broer en zus niet mogen aankomen, dat zou een ultiem cadeau zijn!

 • Linda Bogers says:

  Ik doe graag mee voor onze meisjes die 24 en 28 december jarig zijn! Hoe stoer zou het zijn om samen een eigen Storio ‘tablet’ te hebben? Ik zou die blije gezichtjes weleens willen zien. ?

 • Anne Dierselhuis says:

  Insta: ennad22
  Wat een leuke winactie, bedankt voor deze kans?? voor mijn dochter waag ik die graag. Al durf ik te wedden dat zoonlief, als dochterlief zich winnares mag noemen, roze ineens niet een kleur is voor alleen meisjes ? kan deze mama ze veilig laten surfen op internet zonder angst voor rare filmpjes

 • Karen de Jong says:

  Wauw?? Dit is echt de meest te gekke winactie ooit! Wat een geweldig cadeau!? Onze kleine zou dit helemaal super vinden! We hadden eerst onze bedenkingen maar na je blog gelezen te hebben en vooral de mogelijkheden als ouders zijnde maken dat ook wij deze wel graag willen hebben, niet alleen onze kleine boef ??? Wat een mogelijkheden! Niet alleen leuk maar ook leerzaam, precies zoals wij willen!

 • J-Jay Luijten says:

  Ik zou héél erg graag de roze Storio Max XL 2.0 willen winnen voor mijn kleinste boefje J-Jay die rose toevallig de allermooiste kleur vind! Hij is de jongste van 5 kids (4jaar) en hij heeft 3 puber zussen en een hele grote broer welke natuurlijk ook graag op hun iPad bezig zijn. Hoe stoer zou het zijn mocht hij deze gave Storio Max XL winnen en daarmee gezellig mee kan doen met de rest. ???

 • Geweldige win actie! Hier zou onze bijna jarige dochter super blij van worden! Haar broertje natuurlijk ook, die snapt ook steeds beter hoe alles werkt! ???

 • Annie Thomassen says:

  Deze roze Storio Max zou echt een superleuk cadeau zijn voor mijn kleindochter Fiene die nu altijd weer achter mijn laptop zit zodat ik deze niet kan gebruiken. En de Frozen game erbij is ook al perfect want ze droomt dag en nacht van Elsa, haar idool.Maar..ook haar broer Niek zal er zeker weten heel erg blij mee zijn want ook hij houdt van roze èn van Frozen.

 • Wilitha willemsen says:

  Mama is de liefste … dat zegt mijn dochter vaak . En andersom geld dat ook . Ik gun onze Lotte 6 echt deze tablet . Foto video maken op een leuke manier is echt iets wat ze leuk gaat vinden ( nu oude camera ) leerzame spellen ook lol filmpjes op veilige sites . Ik denk dat jullie mijn meisje hier echt gelukkig mee kunnen maken. Lotte blij ik blij .

 • Ik doe ook héél graag mee met deze SUPER actie!!! Onze meid Ruby-Jack zou hier heel blij mee zijn … Echt iets voor haar 🙂 (geliked, gedeeld, insta ook… love it!)

 • Adriana de Ruiter says:

  Zo op het allerlaatste nippertje wil ik heel graag nog meedoen aan deze actie! Het zou ik één klap de droom van onze pleegzoon in vervulling laten komen: een éigen tablet!!!
  Ik ga voor hem duimen!

 • Nicole van Dongen-Monsieurs says:

  Leuke review? binnenkort gaan we met ons gezinnetje op vakantie naar Amerika, wat zou het geweldig zijn mijn dochtertje Lilly van 3 jaar oud te mogen verrassen met de storio Max XL 2.0. Roze is haar lievelingskleur?met de lange vliegreis In het vooruitzicht zou de storio max super van pas komen en een geweldig cadeau voor tijdens de feestdagen ??? (ik volg je uiteraard via Facebook, onder de naam: Nicole van Dongen-Monsieurs en via ig onder de naam: nicolemonsieurs)

 • Melissa Berends says:

  Na al die geweldige blogs te hebben gelezen over de Vtech Storio Max XL 2.0 is deze mama helemaal verkocht!! Deze geweldige winacties zou ik graag willen winnen voor onze jongens. Yesss boys like pink to! ?? Met deze geweldige kindertablet hoef ik me geen zorgen meer te maken wat onze kinderen kijken, en wat ze erop doen. Voor nu ga ik heeel hard duimen!!

 • Melissa Berends says:

  Na al die geweldige blogs te hebben gelezen ben ik helemaal verkocht!! Deze geweldige winactie zou ik graag willen winnen voor onze jongens! Yess boys like pink to!??? Met de Vtech Storio Max XL 2.0 hoef ik me geen zorgen meer temaken wanneer de kinderen op de tablet zitten. Voor nu ga ik heel hard duimen!

 • Aaah onze dochter is binnenkort jarig, op haar verlanglijstje staat de storio, wii willen hem graag voor baar winnen!! Ze zou super blij zijn..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.