3 manieren om de muren van de kinderkamer op te leuken Fotobehang

3 tips om de muren van de kinderkamer op te leuken

Kinderen groeien als kool en net als met hun kleren, groeien ze ook zo uit hun kamertje. Voor je het weet liggen ze niet meer in hun wiegje, naar slapen ze in een peuterbed en gaan daarna door naar het grote bed. Deze mijlpalen zijn vaak een goed moment om de hele kamer een nieuwe look te geven. Vandaag 3 manieren om dat op een simpele manier te doen met verf, fotobehang en muurstickers.

3 tips om de muren van de kinderkamer op te leuken

Verven

Natuurlijk kun je de muren van de kinderkamer snel veranderen door te kiezen van een andere kleur. Zeker als je voor de babykamer in een neutrale kleur hebt gekozen en blijkt dat je een roze, glitter prinses in huis hebt. 

Door Yuri-U / Shutterstock

Voor het maken van een leuke muurschildering hoef je geen kunstenaar te zijn. Met behulp van een maar strakke lijnen met markeertape creëer je vrij simpel een mooi patroon op je muur. Door met verschillende lagen verf over elkaar heen te werken, krijg je een mooie diepte.

Fotobehang

Wil je een compleet andere look en een groot wow-effect, dan is fotobehang the way to go. Op de website van Pixers vind een groot assortiment met verschillende foto’s op behang. Voor de kinderkamer hoef je niet te kiezen voor een levensgrote foto. In de webshop van Pixers vind je naast foto’s verschillende behangetjes met een leuke (levensgrote) illustratie, zowel voor jongens als voor meisjes. 

Fotobehang Pixer

Het fotobehang is van satijnen, is duurzaam en milieuvriendelijk en nog misschien nog wel belangrijker, je kan het gemakkelijk zelf plaatsen. Pixer heeft zelfklevend behang (geen gedoe met behangplaksel) en afwasbaar behang. Dat laatste is ideaal als je kleine kunstenaars in huis hebt, die de muur nog wel eens willen gebruiken als hun canvas.

Muurstickers

Heb je geen zin om de hele kamer leeg te halen en de volledige muren onder handen te nemen, dan kun je ook kiezen voor een leuke muursticker. Deze stickers zijn er in vele vormen en kleuren. Ook deze zijn te vinden in de webshop van Pixers.

Maar deze stickers kun je natuurlijk ook gebruiken om te plakken op de kledingkast of bed. Vaak zijn er meerdere plaatjes binnen dezelfde collectie te vinden om er zo een geheel van te maken. Wat dacht je van bijvoorbeeld een mooie deursticker om deze helemaal te laten passen bij de stijl van de kamer. Voordeel van de stickers is dat ze ook weer makkelijk te verwijderen zijn en te vervangen door nieuwe.

Wat heb jij op de muur van de kinderkamer? Verf, behang of muurstickers?

Uitgelichte foto: Door terng99 / Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.