Lockdown & 5 jaar Mama’s Liefste | Trolls 2 Pop to Rock Poppy

Daar zitten we weer; in lockdown. Het nieuws moest even inzinken, maar ik heb besloten niet bij de pakken neer te gaan zitten. Wij zijn namelijk allemaal gezond, hebben vakantie en de feestdagen komen er aan. Het is dus aan ons om zelf de slingers op te hangen. Vandaar dan ook dat ik start met de Lockdown Winweken. Daarbij heb ik nog iets te vieren! Deze maand bestaat Mama’s Liefste namelijk 5 jaar! Nooit gedacht dat ik het bloggen zo leuk zou vinden en het dan ook zo lang vol te houden. Aan stoppen denk ik dan ook nog lang niet! Ik heb veel leuke winacties voor je liggen en wil je deze dan ook niet onthouden. We trappen af met de Trolls 2 Pop to Rock Poppy!

Lockdown winweken & 5 jaar Mama's Liefste | Trolls 2 Pop to Rock Poppy

5 jaar Mama’s Liefste

In de 5 jaar dat ik voor mijn blog mag schrijven, heb ik één van mijn hobby’s mooi kunnen includeren. Ik ben namelijk gek op films! We hebben er dan ook heel wat mogen zien en premières mogen bijwonen. De meeste films waren wel kinderfilms, maar daar kun je mij net zo blij mee maken. Eén van de onverwachte topfilms was wel Trolls. Ik heb zelf de hele trollen-hype een beetje gemist en was er dan ook niet zo’n fan van. Totdat ik Poppy en haar trollenfamilie in de bioscoop zag. Zelden kwamen wij alle 4 zo Happy uit de bioscoop. Naast de film is de soundtrack ook één van de meeste gedraaide albums op onze Spotify-account.

Trolls Wereldtoer

Dit jaar kwam dan ook eindelijk het 2e deel in de bioscoop; Trolls Wereldtour. We moesten er vanwege de eerste lockdown wel wat langer op wachten, maar dat was het het zeker waard. In dit wederom vrolijke en kleurrijke avontuur doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Trolls 2 Pop to Rock Poppy

In de film Trolls World Tour gaan koningin Poppy en haar vrienden op een spannende, Trolls-tasische reis om alle muziek te redden. Met deze Pop-to-Rock Poppy kunnen kinderen hun muziekavontuur naspelen. Deze muzikale Poppy heeft 2 verschillende looks en ook 2 verschillende sounds: pop en rock. Als je Poppy haar ukelele geeft en op de knop drukt, hoor je de popversie van het nummer “Trolls Just Want to Have Fun” uit de film (de Engelse versie). Maar als ze haar de rock ’n roll-outfit aandoen en haar de elektrische gitaar geven, horen ze een hardrockversie van hetzelfde nummer!

Laat Poppy optreden voor haar vrienden en zing en dans lekker met haar mee! Tijdens de lockdown kan hier lekker veel mee gespeeld worden. Poppy heeft ook heerlijk zachtroze haar dat gekamt en geborsteld kan worden. Deze pop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en er moeten wel 2 AAA-battterijen in.

Winactie Trolls 2 Pop to Rock Poppy is gesloten

Met dank aan Hasbro mag ik Trolls 2 Pop to Rock Poppy weggeven. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

DreamWorks Trolls Copyright 2020 DreamWorks Animation LLC.
Alle rechten voorbehouden. Hasbro en alle bijbehorende termen zijn handelsmerken van Hasbro

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

71 thoughts on “Lockdown & 5 jaar Mama’s Liefste | Trolls 2 Pop to Rock Poppy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.