Speelgoed van het Jaar 2023 - Squishmallows

Speelgoed van het Jaar | Squishmallows

Iets wat de Sint en Kerstman dit jaar zeker op veel verlanglijstjes zal tegenkomen, zijn de Squishmallows. Deze grappige, zachte knuffels zijn een ware hit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en de ene nog schattiger dan de andere. Niet raar dus dat de Squishmallows een van de winnaars is van de Verkiezing van Speelgoed van het Jaar in de categorie Pluche.

Squishmallows

Squishmallows zijn pluche knuffels die momenteel heel erg populair zijn, vanwege het zachte, knuffelbare en “squishy” karakter. Ze zijn gemaakt van superzacht polyester en gevuld met polyestervezels, waardoor ze uitzonderlijk zacht en kneedbaar zijn. Squishmallows zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals dieren, fantasiefiguren en andere schattige ontwerpen.

Een van de kenmerken van Squishmallows is hun opvallende en kleurrijke ontwerpen, die vaak worden gekenmerkt door grote ogen en schattige gezichtsuitdrukkingen. Deze knuffels zijn ontworpen als knuffelvrienden, kussens of gewoon als decoratieve items.

Beoordeling van de jury

De Squishmallows zijn grote, gladde en superzachte bolvormige knuffels, die in een omhelzing flink ingedrukt kunnen worden. Er zijn een groot aantal verschillende Squishmallows, die er allemaal kleurrijk en fantasievol uitzien. Met hun grote ogen en vriendelijke uitstraling nodigen de zachte Squishmallows uit tot knuffelen en fantasiespel met anderen. Ook lekker om met het hoofd op te liggen en rust te vinden.

Wat vonden wij ervan

Ook hierin huis zijn de Squishmallows zeer geliefd en ligt het bed van mijn jongste dochter er vol mee. In elke speelgoedwinkel moeten we wel even kijken welke Squishmallows ze daar wel niet hebben. Er zijn er heel veel, schattige dieren, Disney figuren, maar ook in de vorm van fruit, popcorn of een cactus. Naast de verschillende uitvoeringen, zijn er ook nog verschillende maten. Hoe groter, des te beter natuurlijk. In de tag vind je ook nog de naam, een geboortedatum en karaktereigenschappen. Ook bij ons staan de Squishmallows zeker op de verlanglijstjes.

.

Pluche

Wie heeft er geen favoriete knuffel, die jarenlang ons beste vriendje was? Pluche heeft zich ontwikkeld, van beren en konijnen tot ook onderdeel van grotere speelvormen. Veel pluche kan bewegen, lachen en geluidjes maken. Tegenwoordig komt pluche terug in verrassingsspeelgoed en zelfs als onderdeel van een magisch product! Pluche en knuffels bevorderen de fantasie door er ook alleen mee te spelen.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.