Poopsie Dancing Unicorn

Swing mee met Poopsie Dancing Unicorn

Wie had gedacht dat Poopsie Unicorn een megaster zou worden, die viral gaat. Toen ik Poopsie voor het eerst zag wist meteen dat ze bij veel kinderen in de smaak zou vallen, want wie houdt er nu niet van eenhoorns en glitterslijm? Ook dit jaar is Poopsie terug en is ze klaar om te zingen en haar magische buik te schudden. Haar videoclip “My Poops” is op YouTube al viral gegaan. Ken jij deze eenhoorndans van de Poopsie Dancing Unicorn al?

Swing mee met Poopsie Dancing Unicorn

Viral op YouTube

Waar veel bekende artiesten alleen maar van kunnen dromen, lukte Poopsie Dancing Unicorn, tot grote verrassing van iedereen. Binnen twee weken bereikte zij met haar hitsong ‘Poopsie Slime Surprise’ maar liefst 13 miljoen views op YouTube! Haar video ging gewoon viral en een nieuwe wereldster was geboren. En deze wereldster kan nu ook bij jou thuis optreden!

Poopsie Dancing Unicorn

Rainbow Brightstar aka Poopsie Dancing Unicorn houdt dus van zingen en dansen. Druk op haar buik en ze beweegt haar voeten, danst vrolijk in het rond en maakt grappige bewegingen. Natuurlijk zingt zij graag haar hit voor je, net als in haar videoclip. En krijg jij thuis een privéoptreden van haar.

De Poopsie Dancing Unicorn is echt hilarisch en zorgt voor veel speelplezier, voor het hele gezin. Poopsie is nu een echte popstar en kreeg een sprankelende head-to-toe glitter makeover met mooi regenbooghaar en een geheel passend schattig uitneembaar pakje.

Naast dansen kan Poopsies haar gekamd worden met bijpassende borstel en verkleed worden. Ze heeft zo ook haar eigen persoonlijkheid; ze is grappig, creatief en gevat. Kinderen zullen dol zijn op dit grappige speelgoed! Elke verpakking bevat een Poopsie Dancing Unicorn-pop en een schattige wolkenhaarborstel. Ook de batterijen zijn inbegrepen.

Lees ook deze reviews van Poopsie
Poopsie Slime Surprise Poop Packs
Poopsie Surprise Slime Llama
Poopsie Slijm Surprise

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliate linkjes.
Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit producte en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

One thought on “Swing mee met Poopsie Dancing Unicorn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.