O.M.G. Fierce Dolls

L.O.L. Surprise! presenteert de O.M.G. Fierce Dolls

Het is al weer zes jaar geleden dat L.O.L. Surprise! voor een enorme verrassing zorgde. Sindsdien zijn de L.O.L. Surprise! ballen en poppenfamilie niet meer weg te denken van de verlanglijstjes van de kinderen. Vandaag, op 7 juli (7-07), viert MGA de verjaardag van L.O.L. Surprise! met de release van een exclusieve 707-set: de O.M.G. Fierce Dolls 

L.O.L. Surprise! voor iedereen

Sinds 2016 brengt L.O.L. Surprise! (Lil Outrageous Littles) een glimlach op het gezicht van vele kinderen. Drie jaar later, in 2019, wordt het merk uitgebreid met de L.O.L. O.M.G.-modepoppen (Outrageous Millennial Girls) en inmiddels kent de familie honderden verschillende personages, met ieder een eigen karakter, stijl en andere unieke kenmerken. Hierdoor is er voor iedereen een pop verkrijgbaar om zich mee te identificeren en inclusiviteit is dan ook één van de speerpunten van het populaire merk. Naast het in de wacht slepen van verschillende internationale speelgoed-awards is er ook geanimeerde film uitgebracht in samenwerking met Netflix en in 2020 zijn de L.O.L. J.K. mini dolls aan het assortiment toegevoegd. 

L.O.L. Surprise! 707 verjaardag

Op de verjaardag van L.O.L. Surprise! op 7 juli, maakt MGA Entertainment Benelux bekent dat er speciale 707-set, de O.M.G. Fierce Dolls, naar verwachting in de eerste helft van augustus verkrijgbaar zullen zijn in de Benelux. De vier originele personages kennen we uit de L.O.L. Surprise! animatieserie.

O.M.G. Fierce Dolls

De O.M.G. Dolls hebben in de afgelopen zes jaar een geweldige persoonlijke groei doorgemaakt en naast dat zij barsten van het zelfvertrouwen. De Fierce Dolls springen direct in het oog met hun nieuwe haarstijlen. Deze ontwikkeling is terug te zien in de speciale jubileumuitgave. De set moedigt hun fans aan om hun eigen innerlijke kracht (fierce in het Engels) te ontdekken, evenals die van vrienden, familie en hun favoriete L.O.L. Surprise!-personages.

O.M.G. Fierce Dolls

De luxe L.O.L. Surprise! O.M.G. Fierce-modepoppencollectie bestaat uit Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious. Nu we jaren verder zijn, betekent dat de personages zijn gegroeid en dat is voor de Fierce Dolls niet anders. Deze zijn groter van formaat dan verzamelaars gewend zijn en daarnaast zijn de gezichten en lichamen van de poppen opnieuw vormgegeven. Omdat ook smaak in de loop der tijd verandert, hebben ze nu bovendien nieuwe haarstijlen. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar stijlvolle outfits en andere modetrends, flitsende accessoires en natuurlijk zijn er meerdere verrassingen.

De O.M.G. Fierce Dolls worden in de eerste helft van augustus verwacht.
Ze hebben een adviesprijs van €39.99 per pop en zullen te koop zijn bij onder andere Intertoys, Bol.com, Toychamp en Dreamland.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.