L.O.L. Surprise! Dance serie

Nieuw! De L.O.L. Surprise! Dance serie

Gek op dansen? Dan is de L.O.L. Surprise! Dance-serie echt iets voor jou. Het langverwachte vervolg van de Remix Series uit de L.O.L. Surprise!-trilogie is eindelijk hier. De L.O.L. Surprise-poppen dagen je uit om samen hun moves te remixen en de ultieme Dance te creëren! Natuurlijk komen de Dance L.O.L. Surprise-poppen met vele verrassingen en in een mooie verpakking. Nieuwsgierig geworden? Ik leg je er graag alles over uit en daarbij mag ik ook een pop verloten!

Ontdek de L.O.L. Surprise! Dance-serie

Gedaan met wachten, want de Dance-serie van L.O.L. Surprise is hier! De Triologie is compleet! Pak snel alle surprises uit en combineer ze zoals je zelf wilt. Samen met de ultieme L.O.L. Surprise!-muziek, kun je nog maar één ding doen: Stap op de dansvloer en ga helemaal los!

L.O.L. Surprise! Dance serie

Dansen! Dansen! Dance!

De Dance Dance Dance poppen van L.O.L. Surprise! doen natuurlijk niets liever dan dansen! Ze zijn er helemaal klaar voor om hun dansmoves te laten zien in de ultieme L.O.L. Surprise!-danswedstrijd! Elke L.O.L. Surprise! Dance Tots Minipop komt met 8 verrassingen, waaronder een blacklight en een eigen danskaart met een holografische illustratie die je een unieke dansmove laat zien. Help je poppen hun eigen unieke dansmove uit te pakken, zoals ‘Wheels on the Coupe’, ‘Vogue it BB’ of ‘Runway Surprise’ en laat ze dan schitteren op een echt ronddraaiende dansvloer, zodat je ze kunt zien bewegen! Bovendien kun je alle dansvloeren uit de Dance Dance Dance-serie aan elkaar koppelen en tegelijkertijd laten ronddraaien. Verzamel alle fantastische moves om je eigen choreografieën samen te stellen! Schijn het inbegrepen blacklight op je pop om verrassingen te laten oplichten!

L.O.L. Surprise! Dance serie mini-poppen

In stijl de dansvloer op

Naast de mini’s zijn de OMG-meiden er ook bij. Zo hebt OMG B-Gurl, die haar breakdance moves naar een hoger niveau tilt met haar powermoves en sublieme gevoel voor mode. En er is niemand die ‘The Robot’ doet zoals Virtuelle. Miss Royale steelt de show met haar Vogue-dans. Terwijl Major Lady haar pop/rock-stijl rockt.

Pak de tv-verpakking uit, waarin elk personage echt beweegt op het geperforeerde ‘dansscherm’ als je de bovenkant verwijdert en aan het lipje trekt. Iedere pop heeft ook zijn eigen unieke dansmove waar je zeker mee schittert op de dansvloer! Daarbovenop zitten er bij deze poppen een heleboel blacklight-verrassingen, een fantastische kledinghoes en een hoedendoos. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. De verpakking wordt ook een herbruikbare speelset waar ze hun moves keer op keer kunnen laten zien.

Op stap met de Dance Machine

Een ritje maken in stijl en klaar zijn om te schitteren op de dansvloer? Dat kan met de L.O.L. Surprise! Dance Machine met exclusieve pop, verrassend zwembad en een dansvloer! De Dance Machine is het meest modieuze voertuig voor je OMG-modepoppen en gewone poppen. De stoelen zijn verstelbaar, zodat er plek is voor poppen van alle formaten. Bovendien is er een exclusieve pop inbegrepen: Dancebot! De Dance Machine heeft een stijlvolle metallic-blauw-paarse lak, zodat je Dance Dance Dance-poppen en OMG-modepoppen er superstoer uitzien als ze naar hun volgende danswedstrijd rijden! Deze 3-in-1-speelset kan transformeren in een: auto, verrassend zwembad en dansvloer/chillplek. Mogelijkheden genoeg met de Dance Machine.

L.O.L. TikTok Dance Academy!

Vanaf vorige wij is er ook een echte L.O.L. TikTok Dance Academy! Hier kan je terecht om dansjes te leren van je favoriete Belgische en Nederlandse TikTokkers. Dit zijn onder andere Meisje Djamilla, Maude Van Der Vorst, Ella Kasumovic, Hailey Bonduwe, Luna Dupont, Yara De Smedt en Jessie Selis! Zit jouw favoriet er tussen? Ga dan zeker naar de website om het te checken! Wil jij ook de beste TikTok danser(es) worden? Of ben je die al? Toon dan je dansmoves en win een VIP L.O.L Surprise! Dance-pakket! Meer info op de website.

Wat vonden wij van de L.O.L. Surprise! Dance-serie?

Natuurlijk is het altijd feest als er een nieuwe serie van de L.O.L. Surprise uitkomt! Elke keer is het weer een verrassing wat het zal zijn. De Remix Series is zeker een groot succes. Zelfs de muziek is hier al toegevoegd aan de Spotify-playlist van de meiden. Dus ook deze L.O.L. Surprise! Dance-serie werd meteen vol enthousiasme ontvangen. De poppen zijn weer stijlvol aangekleed en ook de doos mag niet weggegooid worden, omdat het onderdeel is van het spelen. Natuurlijk is de blacklightlamp en het effect super leuk in het donker om uit te proberen.

Als echte TikTok-fans werd er ook meteen meegedaan aan de TikTok-challenge en de dancemoves vastgelegd. Het blijft dus niet alleen bij het spelen met de poppen. Met de L.O.L. Surprise! Dance-serie is nog veel meer lol te beleven! Een absolute aanrader en cadeautip!


Winactie L.O.L. Surprise! Dance-serie is gesloten

Met dank aan Linden & Barbosa mag ik een L.O.L. Surprise! OMG Dance-pop verloten. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met een van de andere winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

90 thoughts on “Nieuw! De L.O.L. Surprise! Dance serie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.