Glam Goo Deluxe Pack

Glam Goo Deluxe Pack

Slijm maken is echt het speelgoed van het jaar. Maar naast het maken van het slijm, moet je ook een goede plek hebben om het te bewaren. Met het Glam Goo Deluxe Pack, kun je niet alleen slijm maken, maar deze vervolgens stijlvol opbergen in je handtas of mega ring. Mijn gastbloggers Rosa&Sarah gingen er mee aan de slag en laat jullie in hun eigen video zien, wat ze er van vonden. Als kers op de taart, mag ik ook nog eens een Glam Goo Deluxe Pack weggeven!

De Inhoud

In de doos van Glam Goo Deluxe Pack zit een houder met doorzichtige slijm.  Er zitten ook glitters in met de namen ‘’Daydreams’’, ‘’Unicorn Tears’’ en ‘’Cloud Crunch’’. Het zijn hele grappige namen, die ze hebben bedacht hiervoor. Het zijn ook hele mooie glitters, die goed in het slijm blijven zitten. Er zijn verder twee glanspoeders; een roze en een blauwe. Hier mee maak je het slijm helemaal roze of blauw. Er zit een geurtje bij, die kun je in het slijm doet. Deze ruikt je dan heel goed! Ook zit er een schattig menglepeltje bij voor de glanspoeders. En een ringetje, waar je je eigen zelfgemaakte slijm in kunt doen. Ook in het tasje kun je al je verschillende slijmpjes bewaren.

Hoe werkt het?

Toen we begonnen, moesten we eerst het doorzichtige slijm uit het doosje halen. Het leek net lijm, dat je eerst heel lang moesten kneden. Pas daarna was het goed en werd het heel lekker slijm. Het is heel leuk en makkelijk om zelf te maken. De gebruiksaanwijzing kunnen wel wat uitgebreider, want nu moet je het zelf een beetje uitzoeken. De stappen staan heel klein in het roze op de gebruiksaanwijzing, maar dat was ons helemaal niet opgevallen. Je kan heel veel verschillende slijmpjes maken door de slijmdecoraties en de kleurtjes bij elkaar toevoegen. In de gebruiksaanwijzing staan ook leuke combinaties met grappige namen, die je kunt maken. 

Wat vinden wij ervan?

Als je eventjes (1 dag ) niet met het slijm hebt gespeeld, dan is het weer wat plakkerig je moet dan weer even kneden staan er tips op de gebruiksaanwijzing om het slijm minder plakkerig te maken en meertips. Dat staat ook weer onderaan in het roze in het klein bij het kopje‘’belangrijke informatie’’. Verder is dit een heel leuk pakket om lekker bezig te zijn en lol te hebben hier kun je lekker je woensdagmiddag mee vullen!!!!!!!!!!!!!!!

Winactie Glam Goo Deluxe Pack

Glam Goo Deluxe Pack
  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wie jij heel blij kan maken met dit Glam Goo Deluxe Pack.
    Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 10 december. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

52 thoughts on “Glam Goo Deluxe Pack

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.