Donald Duck De Duckwacht 2

Ideaal voor deze lockdown kerstvakantie; Donald Duck puzzels

Het eerste wat wij deze vakantie van onze kerstvakantiebucketlist aftikten was het gezamelijk leggen van een puzzel. Binnen een dag legden we een puzzel weg van wel 1000 stukjes. Gezellig met z’n allen rond de tafel op zoek naar dat ene stukje. We hadden hem binnen 1 dag klaar, dus we gingen snel op zoek naar een nieuwe puzzel en dat werd een Donald Duck-puzzel, van wederom 1000 stukjes. Vandaag mag ik ook 3 van jullie blij maken met één van deze Donald Duck-puzzels.

Donald Duck Puzzels

Donald Duck valt hier elke week door de bus, nog steeds het abonnement dat ik kreeg voor mijn 8e verjaardag. Toen ik uit huis ging hielden we het abonnement voor mijn jongere zusje aan, maar stiekem las mijn vader de Donald Duck trouw elke week. Toen mijn meiden wat ouder werden en mijn jongere zus ook uit huis was, nam hij elke zondag de Donald Duck voor ze mee. Na zijn overlijden hebben zij dan ook het abonnement geërfd.

Naast het tijdschrift zijn er nu ook 8 puzzels verkrijgbaar, met daarop grappige platen van Donald en zijn neefjes, Katrien, oom Dagobert, de Zware Jongens en andere inwoners uit Duckstad. Alle puzzels zijn opgebouwd uit 1.000 stukjes en zijn geschikt voor puzzelaars van 6 tot 106! Hier de 8 puzzels op een rijtje.

De Duckwacht – Limited Edition

Al die eenden op een kluitje schilderen was bepaald geen eitje. Het werd dan ook nachtwerk. Vrij naar De Nachtwacht, gereed in 1642. Donald Duck Kunstcollectie is geïnspireerd op de collectie van Het Rijksmuseum.

Donald Duck puzzek De Duckwacht - Limited Edition

12 Ambachten, 50 ongelukken

Donald Duck 12 Ambachten, 50 ongelukken

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit wist je vast al, maar dat er zóveel fout kan gaan, bewijst Donald Duck. Overal gaat het mis bij de woerd van 12 ambachten, 50 ongelukken…  

Picknickperikelen

Voor een gezellig hapje in de buitenlucht is de familie Duck altijd te porren! Alleen zijn er ook wat ongenode gasten op afgekomen die wat roet in de picknickmand gooien…  

Donald Duck Picknickperikelen

Ballenbende

Donald Duck puzzel Ballenbende

Niets is zo groen als de grasmat van je eigen voetbalclub! Maar als je fan bent van het Duckstadse Elftal moet je niet raar opkijken als een simpel eend-tweetje uitmondt in een grote ballenbende!  

Eend-Tweetje

Scoor deze sportieve puzzel en maak van je tafel een voetbalveld. Leg elk stukje op de juiste positie en sleep de Duckstadse Puzzelcup binnen. Tip van de trainer: begin met de hoeken!    

Donald Duck puzzel Eend-Tweetje

Plonspret

Donald Duck Puzzel - Plonspret

In Duckstad kan zelfs een zwemwedstrijd in het water vallen. Maar met een beetje denksport kun jij deze plonsplaat weer compleet maken. Ben je klaar met alle stukjes? Dan mag je jezelf puzzelkampioen noemen!

Spreekwoordenpret

Zie jij welke spreekwoorden er allemaal worden uitgebeeld op deze puzzelplaat? Het zijn er maar liefst 34! Op de extra poster die je in de doos vindt staan de nummers en oplossingen voor als je er echt niet uitkomt. Maar eerst zelf proberen, gezellig samen met je familie of vrienden. Maak er een heuse spreekwoordenspeurstrijd van!  

Donald Duck puzzel - Spreekwoordenpret

Spreekwoordenpret #2

Donald Duck puzzel - Spreekwoordenpret geldpakhuis

Het is chaos bij het geldpakhuis. Zie jij welke spreekwoorden er allemaal worden uitgebeeld op deze puzzelplaat? Ga er goed voor zitten en maak er een heuse spreekwoordenspeurstrijd van! Op de extra poster die je in de doos vindt zie je de puzzelplaat met alle nummers en op de achterkant van de poster staan de oplossingen voor als je er niet uitkomt. Veel spreekwoordenplezier!

Fotopuzzels

Op zoek naar nog een leuke puzzeluitdaging of orgineel cadeau voor de feestdagen? Online kun je tegenwoordig heel gemakkelijk je eigen fotopuzzels maken. Hierbij kun je je eigen foto of foto’s uploaden en kiezen voor het aantal stukjes. Leuk om te geven en om te leggen.

Winactie Donald Duck puzzels is gesloten

Zijn jullie ook groot puzzelfan? Doe dan zeker mee met deze winacties. In samenwerking met Just Entertainment mag ik 3 van deze Donald Duck Puzzels, naar eigen keuze verloten. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

156 thoughts on “Ideaal voor deze lockdown kerstvakantie; Donald Duck puzzels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.