Ontmoet Boxer – je eigen Robot Huisdier

Ken je Boxer al? een kleine, interactieve robot met een behoorlijke persoonlijkheid! Dankzij zijn geavanceerde technologie kan hij autonoom bewegen, via IR-sensoren de gebaren van jouw hand volgen, maar ook vanaf afstand bestuurd worden. Aan Beatrix en haar kinderen de eer om dit kleine robotje eens flink uit te testen.

Ontmoet Boxer - je eigen Robot Huisdier

Ontmoet Boxer

Ontmoet Boxer,  is een heel gezellig klein, vrolijk vriendje. Al direct uit de verpakking begint hij in zijn eigen taaltje te zingen en rondjes te rijden. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je hem laten stunten wat meteen tot grote hilariteit bij kinderen leidt. Hij zegt ‘ooh ooh’ of ‘noooouuuuu’ als t spannend is of niet lukt.

Boxer

Met een niet heel intuïtieve handleiding wordt duidelijk dat Boxer nog veel meer kan! Met de bijgeleverde kaartjes kan hij voetballen, pingpongen, je kan hem weg katapulteren, hij DJ’t voor je en hij kan zelfs vragen met ‘ja’ of ‘nee’ beantwoorden! Deze kaartjes moet je Boxer laten scannen door hem er over heen te laten rijden. Maar dan wordt duidelijk dat dit robotje ook een eigen mening heeft; hij kan ineens ook zo maar weg scheuren!!!

De bijgeleverde app levert de mogelijkheden om hem via je mobiel te besturen. Het kostte ons even wat tijd om uit te vogelen hoe dat precies werkt omdat Boxer niet meteen hetzelfde doet als de robot in het voorbeeldfilmpje. Maar de aanhouder wint en de spelletjes konden beginnen.


Ook kun je met zonder app of afstandsbediening met hem spelen. Hij reageert via de sensoren op je handen en zo kun je hem trucjes laten doen. Wat wel grappig is, is dat Boxer een vriendje is voor onze jongen van bijna 10 in huis. Maar degene die hem het leukste vindt, is onze meid van 6! Ze kijkt naar zijn ogen en ziet dat ie vrolijk, verdrietig bang of boos is!

Lees ook MIND, designer robot

Robot huisdier

Eigenlijk een soort huisdier erbij. Het fijne van dit huisvriendje is wel dat er ook een uitknopje op zit, zodat we zelf kunnen kiezen wanneer wij van de liedjes, scheetjes en stunts van Boxer kunnen genieten!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.