13 cadeautips voor je verlanglijstje dit jaar

13 cadeautips voor je verlanglijstje dit jaar

De pepernoten liggen al weer enige tijd in de winkels en de eerste speelgoedboeken zijn op de mat gevallen, dus dat kan niets ander betekenen dat het tijd wordt om je verlanglijstje te gaan schrijven. Je kunt natuurlijk maar beter op tijd je wensen doorgeven aan de goede Sint, zodat de Pieten daar rekening mee kunnen houden met de inkopen. Hierbij 13 cadeautips voor nog meer inspiratie voor de feestdagen.

Play-Doh Super Kleurrijk Café (3+)

Play-Doh Super Kleurrijk Cafe (3+)

Welk kind maakt niet graag een kopje koffie voor papa of mama? Met het Super Kleurrijk Café maak jij je eigen creatieve drankjes op jouw manier en kun je je eigen café openen. Vul een beker bij de speelgoed-koffiemaker met Play-Doh-klei en zet hem door naar het toppingstation, waar je nepslagroom kunt toevoegen. Als echte barista kun je ook talloze koekjes, cupcakes en donuts maken en kun je koffie, thee, frappés of smoothies aan je klanten meegeven voor onderweg in de doorzichtige bekers en meeneemtray. Dat is pas het echte werk! 

Play-Doh Ultieme ijscowagen

Play-Doh Ultieme ijscowagen (3+)

Met de Ultieme ijscowagen kun je het hele jaar door de lekkerste ijsjes eten. Deze levensgrote ijscowagen heeft genoeg ruimte om je zoetste dromen waar te maken. In het softijs-serveerstation maak je talloze traktaties om te versieren met de Play-Doh-strooiselmaker en snoepgoedvormpjes, waarna klanten kunnen betalen bij de kassa. De kassageluiden en leuke muziekjes kunnen natuurlijk niet ontbreken: zo voelt het echt alsof je je eigen ijscowagen hebt! 

Play-Doh Zoom Zoom stofzuiger en opruimset (3+)

Wie met Play-Doh speelt weet dat er dan altijd wel kruimeltjes klei blijven liggen. Geen enkel probleem met de Zoom Zoom speelgoedstofzuiger. Deze handige helper zuigt alle stukjes Play-Doh zo voor je op. Duw de stofzuiger vooruit en zie hoe hij stukjes klei verzamelt in het lege potje binnenin, die je daarna opnieuw kunt gebruiken. Met extra schoonmaakspullen, zoals een nepspuitflesje en een borstel, kun je alles nog eens extra spiksplinterschoon maken.  Zo wordt een zooitje maken een groot feest (ook voor je ouders) en het ideale cadeautje voor op je verlanglijstje.

.

Peppa’s Clubhuis (3+)

Peppa Pig is al jaren één van de grootste kindervriendjes die er is. Nu heeft zij ook een eigen Peppa’s Clubhuis, waar zij en haar vriendinnetje Kelly Konijn samen kunnen spelen en daar gebeurt van alles! Speel jij mee? Je kunt kiezen tussen verhalen door de muur te draaien: daarmee verandert het verhaal samen met de muziek. Spelen Peppa en Kelly bakkertje of winkeltje? Het clubhuis heeft ook een glijbaan en schommel voor buitenplezier. 

.

Peppa’s Camper (3+)

Ga je mee op vakantie met Peppa en haar familie in hun nieuwe camper? Druk op het stuur van Peppa’s camper om muziek uit de serie en bekende Peppa-zinnetjes als “Zijn we er al bijna?” te horen. Aangekomen op de kampeerplek? Dan kun je de camper ombouwen tot een huis met meerdere verdiepingen. Maak het avondeten klaar in de beweegbare keuken, zet de familie rond het kampvuur en geniet samen van de sterrenhemel. 

Marvel Spider-Man – Mobiel hoofdkwartier (3+)

Slinger erop los met Spidey en zijn geweldige vrienden! Dit Marvel Spider-man mobiel hoofdkwartier met licht en geluid verandert van een supersnel rijdend voertuig in een grootse commandotoren van wel 60 cm hoog! Een topcadeau voor op je verlanglijstje. Vanuit het commandocentrum plan je alle Spidey-missies en samen met de Amazing Friends geef jij je eigen spectaculaire shows met alle meegeleverde muzikale accessoires. Slinger aan de webarm op weg naar je nieuwe avontuur en grijp de slechteriken met de webbumper!  

.

FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony (4+)

Op het verlanglijstje van mijn kinderen mag de nieuwste FurReal natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar is het nieuwe FurReal-familielid Cinnamon Mijn Styling Pony! Cinnamon knipoogt naar je en beweegt haar oren, hoofd en hals. Ze reageert als ze gevoerd wordt of als je haar rug, wangen of snuit aait. Ze maakt blije geluidjes en haar wangen gloeien soms! Ook kun je haar borstelen en stylen met allerlei mooie accessoires (26 in totaal), inclusief vier glinsterende hoefijzers en een bloemenkroon. Als je het lief vraagt, zingt ze zelfs een slaapliedje voor je.

My Little Pony Sunny’s Lantaarn (5+)

Ontdek de mysterieuze geheimen van My Little Pony Sunny’s magische lantaarn! Draai aan de sleutel onderaan, om de lantaarn te laten oplichten en de kristalvormige balletjes eruit te laten rollen. Met de kristallen kun je het lantaarnlicht van kleur laten veranderen: superleuk om als nachtlampje te gebruiken! Er is daarnaast een verrassing verborgen in elk balletje, deze kun je gebruiken om Sunny te stylen.

NERF Elite 2.0 Motoblitz CS-10 (8+)

Wat is er beter dan één dart? Juist, zes darts tegelijk! De Nerf Elite 2.0 Motoblitz CS-10 is een semi-automatische blaster met 2 verschillende manieren om te blasten. Haal de trekker over om één dart uit het magazijn af te vuren, of beweeg de hendel aan de onderkant snel heen en weer en druk op de Blitz-knop om 6 darts tegelijk af te vuren. 

NERF Ultra Speed (8+)

De snelstvurende Nerf Ultra-blaster ooit: de Ultra Speed haalt snelheden tot wel 7 darts per seconde! Schakel je tegenstanders bliksemsnel uit met deze volledig gemotoriseerde blaster. Met twee magazijnen voor 12 darts lanceer je een dozijn darts achter elkaar uit 1 magazijn. Laad het tweede magazijn om er nog eens 12 af te vuren! De blaster komt met 24 Nerf AccuStrike Ultra-foamdarts, de meest nauwkeurige Nerf Ultra-darts die er zijn. 

.

Jenga Maker – Bordspel (8+)

Speciaal voor het verlanglijstje van de bouwmeesters! Bij de Jenga-variant Jenga Maker speel je in teams die tegelijkertijd zo snel mogelijk moeten bouwen. Iemand uit het team trekt een kaart en vertelt aan de teamgenoten hoe er gebouwd moet worden. Zonder te wijzen of gebaren te maken, en je mag niet spieken! Het eerste team dat het bouwwerk goed afbouwt, wint de ronde – en met genoeg overwinningen win je het spel.   

Monopoly Wereldreis (8+)

Ook een nieuw Monopolyspel mag niet ontbreken op je verlanglijstje. Welke spannende reisbestemmingen ontdek jij op Monopoly-wereldreis? Koop bestemmingen, haal je reisdoelen en bestempel het spelbord met je pionstempel om te winnen terwijl je leuke weetjes leert over allerlei plekken op de wereld. Met de speciale reisjournaalkaarten kun je herinneringen maken die je in volgende spellen weer kunt gebruiken! Houd je van reizen, dan is Monopoly Wereldreis perfect voor jou.   

Cluedo Escape: Verraad in Slot Swaenesteyn (10+)

Je bent te gast in het slot van Dr. Swart als je opeens een gil hoort, het licht uitgaat en je Dr. Swart dood aantreft! Werk samen om uit het kasteel te ontsnappen en te ontdekken wie Dr. Swart heeft vermoord, waar dat gebeurde en met welk wapen. Verplaats je pion over het spelbord terwijl je speurt in het slot, puzzels oplost, nieuwe kamers ontgrendelt en aanwijzingen verzamelt. Kun jij ontsnappen en, belangrijker nog, de verrader ontmaskeren van Cluedo Escape: Verraad in Slot Swaenesteyn?

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Uitgelichte foto: Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.