Ockyz Sweakers en zwemkleding + winactie

Ockyz Sweakers en zwemkleding

Dat de zomer in aantocht is, dat hebben we de afgelopen dagen wel gemerkt. Heerlijk die warme zonnestralen en strak blauwe lucht. Mocht het nu toch te warm worden, dan zoeken we met zijn allen lekker de koelte van het zwembad op. Mijn meiden kunnen dan de hele dag heerlijk plonzen en van de glijbaan. Omdat ze van enthousiasme rond blijven rennen, hebben we sinds kort de Ockyz Sweakers; de hippe zwemsokken die uitglijden voorkomen. Nu zijn is er ook leuke Ockyz zwemkleding en ik mag daar een setje van weggeven, incl Sweakers.

Ockyz Sweakers en zwemkleding + winactie

Sweakers

Ockyz Sweakers zijn swimming sneakers (vandaar de naam Sweakers) Deze anti-slip footwear voorkomen ongelukken op de gladde vloeren van het zwembad. Zo kunnen de kids lekker ongedwongen en veilig kunnen spelen. De speciale anti-slip footwear van Ockyz hebben een te gekke designs, open tenen, zijn licht van gewicht en antibacterieel. De sokken zitten erg comfortabel en zeker beter dan de zwemschoenen. Eigenlijk mogen ze dus niet ontbreken in de zwemtas voor het volgende zwemuitje!

Ockyz Sweakers Ockyz Sweakers Ockyz Sweakers

De Sweakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 19 tot wel maat 46.

Zwemkleding

Naast de Sweakers vind je in de webshop van Ockyz.com ook hele leuke zwemkleding voor jongens en meisjes. Deze vrolijke badkleding is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot 128. Er zijn bikini’s, badpakken en zwembroeken. Allemaal hebben ze een glow in the dark Ockyz octopus op de voorzijde.

  

Elk setje komt met een aantal kleurrijke bouwstenen van Ockyz Toys. Ze beiden oneindig veel mogelijkheden om in elkaar te zetten of om te gebruiken om op te duiken van de zwembad bodem. Goed voor uren speelplezier.

Special zomeraanbieding

Om het zwemseizoen deze zomer goed te starten, vind je in de webshop van Ockyz nu een mooie aanbieding;

De verzending in NL is gratis vanaf € 25,- en als je voor 15:00 besteld, ben je alles morgen al in huis.

Winactie is gesloten

Wil jij ook een zo’n handig setje voor de zomer? Kies je dan voor 2 paar zwemsokken (twinning met zoon of dochter) of liever een paar in combinatie met setje leuke zwemkleding? Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij voor welke Ockyz aanbieding zou jij gaan?

De winnaar is

Winnaar Ockyz Sweakers

Spread the love

48 thoughts on “Ockyz Sweakers en zwemkleding

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.