Verlanglijstje maken doen wij dit jaar online met Listi

Verlanglijstje maken doen wij dit jaar online met Listi

Nog maar een paar weekjes en dan zijn onze beide dames jarig. Voor ieder kind de leukste dag van het jaar! Er wordt dan al druk gepraat over het feestje, de traktaties en natuurlijk niet te vergeten de cadeautjes. Dit jaar mochten de meiden zelf hun verlanglijstje maken met behulp van de website Listi, een online speelgoedboek. Superleuk voor hun om te doen en handig voor ons om te zien welke cadeautjes het meest favoriet zijn. Gek genoeg stond er ook speelgoed tussen waarvan ik niet had gedacht dat ze dat graag zouden willen hebben. Nieuwsgierig? Vandaag leg ik je alles uit over het gemak van Listi en laat ik de cadeau top 10 van mijn bijna 6-jarige zien.

Verlanglijstje maken doen wij dit jaar online met Listi

Ieder kind (en volwassen) vindt het heerlijk om te fantaseren over de cadeautjes die ze graag op hun verjaardag of voor de feestdagen krijgen. Tegenwoordig is er zoveel speelgoed in de winkels te vinden en komt er ook weer steeds weer nieuwe dingen bij. Al dat speelgoed zien ze ook voorbij komen bij hun favoriete YouTube’ers of op de reclame. Als ouder is het niet meer bij te houden soms, maar ben jij wel degene die de vraag krijgt wat de meiden graag voor hun verjaardag willen. Om te voorkomen dat ik het verkeerde voorstel, konden de meiden dit jaar hun eigen verlanglijstje gemaakt met Listi.

Listi – ideale hulp bij verlanglijstjes

De website van Listi is eigenlijk een heel groot speelgoedboek. Als kind vond ik het geweldig, als vlak voor de feestdagen, het speelgoedboek in de brievenbus lag. Alles wat ik graag wilde hebben, omcirkelde ik met een grote rode stift. In het speelgoedboek van Listi kan dat ook. Alleen vind je hier nog veel meer speelgoed dan in het papieren boek en natuurlijk ook het allernieuwste speelgoed. Maar nog veel fijner is, dat de lijstjes makkelijk op te sturen zijn aan alle genodigde voor het verjaardagsfeestje, zowel direct met een mailtje en WhatsApp of het linkje verwerkt in de uitnodiging.

De ontvangers van de verlanglijstjes zien niet alleen welk speelgoed gewenst is, maar ook meteen waar ze het voor de beste prijs kunt kopen of online bestellen. Listi prijzen kan vergelijken van alle speelgoedaanbieders en zo vind je de beste deal en bespaar je geld, want de feestdagen zijn al duur genoeg.

Mocht er een cadeautje zijn uitgekozen, kan deze van het lijstje worden afgevinkt, zodat er niets dubbel gekocht wordt. En mochten de meiden zich na het versturen nog bedenken of iets willen toevoegen, ook dat kan, want de verstuurde lijstjes zijn ten alle tijden nog aan te passen.

Top 10 cadeautjes 6-jarige

Na een korte uitleg via het YouTube filmpje van Listi, ging ze meteen aan de slag op de iPad. De website is zo ontworpen dat ze meteen door had, hoe ze haar lijstje moest maken. Ze koos uit de categorieën op de startpagina en vond al snel wat ze graag wilde hebben. Uiteindelijk kreeg ik een lijstje toegestuurd met maar liefst 75 cadeautjes! Samen hebben we er nog even naar gekeken en dit werd uiteindelijk haar top 10.

1. Wobbel Balance Board

Sinds kort gaan de meiden op zondag naar Yogales. Dit vinden ze heel erg leuk, maar de leukste lessen zijn met de Wobbel. Dat ik deze dan ook bovenaan het lijstje vond, was dus niet een hele grote verrassing. Voor wie nog niet weet wat een Wobbel is, het is een gekromde plank, waarop je kunt balanceren. Maar de Wobbel kan ook gebruikt worden als schommel, ligstoel, opstapje, gymtoestel, brug en kun je er leuke yoga oefeningen op doen. Door zijn eenvoud van het board, brengt het de leukste creativiteit bij kinderen boven. Verder stimuleert het meer het, lichaamsbewustzijn en evenwicht bij kinderen. Het is geen goedkoop cadeautje, maar zeker iets om voor te sparen met je verjaardagsgeld.

2. VTech Kidizoom Duo Roze met Mp3 speler

Deze camera van VTech is niet alleen roze, maar hij heeft een 4x digitale zoom, een camera aan de voor- én achterkant en groot kleurenscherm! Je kunt daarbij kun je de foto’s en video’s bewerken met heel veel coole effecten. Maar naast foto’s en video’s, kun je er ook mee luister naar je favoriete muziek. leuke spelletjes spelen met de bewegingssensor en je stem vervormen. Op de vakantie heeft ze al af en toe foto’s gemaakt met mijn telefoon of met de camera van haar zus. Dat ze er nu eentje voor zich zelf wilt, snap ik eigenlijk wel heel goed

3. LEGO Ninjago – Spinjitzu Master – Jay (wel de blauwe)

Een andere verrassende wens is een Ninjago Beyblade. Eigenlijk heet de Beyblade LEGO Spinjitzu Masters, maar in de klas en op de BSO noemen ze allemaal Beyblades. De wens is specifiek voor de blauwe, omdat de andere kleuren in de klas al in bezit zijn van de jongetjes. De Spinjitzu Masters is een mega tol, die je eerste natuurlijk zelf moet bouwen. Door aan het bandje te trekken gaat hij heel hard draaien en spinnen. Als je er een beetje mee oefent, kun je er allerlei leuke trucjes mee doen, zoals de Palmspinner, de Orbit, de Zen, het Haasje over, de Drift, de K.O. en nog veel meer coole Spinjitzu-moves. Mij zegt het allemaal niet, maar gelukkig is alles online te vinden. Samen verzin je ook weer nieuwe uitdagingen en kun je het tegen elkaar opnemen.

4. NERF Rebelle Arrow Revolution Bow

Tussen alle cadeauwensen zoals LEGO Friends, LOL Surprise, Hatchimals en knutselspullen, kwam ik ook deze boog tegen. Niet echt iets wat ik had verwacht, maar wel leuk. Nerf is namelijk zeker een merk dat ook voor de meisjes leuk speelgoed heeft. Ik ben geen voorstander van het geven van schietgerij aan kinderen, maar handboogschieten heb ik altijd wel heel erg leuk gevonden. Dankzij de draaiende pijlhouder schiet je snel en zonder herladen 6 fluitende pijlen af. Tot wel 27 meter ver. Helaas zag ik ook dat het speelgoed eigenlijk voor 8+ is, dus misschien moet ze nog een jaartje wachten.

5. Poopsie Slime Surprise

Tot slot kwam ik ook nog dit speelgoed tegen en wist eigenlijk niet zo goed wat ik er van moest denken. Poopsie Slime Surprise Pack is een surprise pakket met daarin magische eenhoornpoep (ook wel slijm genoemd). Deze slijm kun je zelf maken en voorzien van glitters en daarna opbergen in de Poopsie-sleutelhanger. Blijkbaar weer helemaal een nieuwe rages. Naast deze kleine verpakkingen zijn er ook grote eenhoorns verkrijgbaar, die je eerst te eten en te drinken geeft en daar ook daadwerkelijk de slijm uit poept. Ik moet er eigenlijk wel heel hard om lachen, want de combinatie slijm maken, glitters en eenhoorns is natuurlijk een mega hit. Oh en in deze WC rol, vind je ook nog eens 10 magische verrassingen.

6. LEGO Friends en LEGO Elves

Op het verlanglijstje ontbreekt natuurlijk ook geen LEGO. Dit speelgoed is al generatie lang een hit. Er komen ook steeds nieuwe series bij en oude worden elk jaar uitgebreid. Zo is er dit jaar bij LEGO Friends een heel kartbaan serie. De dames uit Heartlake City zijn zeker ook stoere meiden, die van snelle auto’s houden. Er is een kartbaan, een wasstraat en een Hamburgertent. Deze vond ik uiteraard allemaal op haar lijstje terug. Maar gelukkig ook een paar kleinere doosjes met daarin de slaapkamers van de LEGO Friends meiden. Een andere serie waarvan ik doosjes tegen kwam, is van LEGO Elves. Deze serie gaat meer over draken, elven en magie. Iets waarvan de meiden ook zeker houden. Gelukkig dus genoeg keuze voor de verjaardagsgasten om uit te kiezen.

7. Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Als er één spelletje is dat ze leuk vind om te spelen, is dat wel “momopolie”. Het verbaasd mij dan ook eigenlijk ook niet dat ik dit spel tegenkwam in haar lijstje. Nu speelt ze het klassieke spel met haar zus. Die is dan de bank en omdat ze zelf nog niet kan rekenen, moet ze er op vertrouwen dat haar zus niet vals speelt. Met de elektronische junior variant is het geld vervangen door bankpasjes en kan er over het geld geen ruzie meer gemaakt worden.

8. Dessineo Leren tekenen

Vorig jaar heeft ze tijdens de uitreiking van het speelgoed van het jaar heel leuk gespeeld met de Dessineo van Jumbo. Deze is ze dus nog niet vergeten en staat nu op haar verjaardagslijstje. Met Jumbo Dessineo leert je stap voor stap op een leuke en makkelijke manier tekenen. Hij is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Met een speciale projector en transparante sjabloonschijven teken je in drie stappen een poes, kerstman, vliegtuig en nog veel meer.

9. Paw Patrol Klei figuren maken

Een wat kleiner cadeautje dat ik vond, was een knutseldoosje van Totum, waarmee je van klei en kartonnen 3 Paw Patrol figuren kan maken. Paw Patrol is hier in huis ook nog steeds een grote hit. Ze kijken graag naar de serie op Nick Jr en spelen met de poppetjes en de bus, die ze vorig jaar voor haar verjaardag kreeg. 

10. Ty Beanie Boo knuffels

Tot slot ontbreken de knuffels met hun grote glitter ogen ook niet op haar lijstje. Er staat al een hele verzameling naast haar bed, maar bij het zien van die lieve oogjes, smelt elk kind (en ouder). In het speelgoedboek van Listi stond er dan ook een hele verzameling, in alle kleuren en maten. De knuffel die op het lijstje staat is natuurlijk meteen de grootste van maar liefst 42 cm! Gelukkig weet ik dat ze met een kleiner maatje net zo blij zal zijn.

Wat vonden wij ervan?

Het maken van je verlanglijstje is natuurlijk al superleuk, maar met de hulp van Listi is het ook nog eens makkelijk voor de kinderen om zelf te doen. Hierdoor krijg je soms dus een paar verrassende wensen te zien. De lijstjes zijn ook al doorgestuurd naar de familie en vrienden, zodat zij ook weten wat de wensen zijn. De site is overzichtelijk en geeft een duidelijke uitleg over hoe je hem kan gebruiken. Voor de ouders is het fijn dat je ook meteen kunt zien waar het cadeautje verkrijgbaar is. Met een druk op de knop kun je het zo bestellen en heb je het vaak al morgen in huis. We zijn fan en zullen Listi zeker vaker gaan gebruiken!

Alle gemakken op een rijtje

  • Groot online speelgoedboek met het nieuwste speelgoed
  • Makkelijk zelf te maken voor kinderen op tablet of laptop
  • Versturen van het verlanglijstje via mail, WhatsApp of het linkje
  • Verlanglijstje is ten alle tijden nog aan te vullen
  • Vergelijk de prijzen van alle speelgoedaanbieders
  • Cadeau gekocht, dan kan deze afgevinkt worden om dubbele cadeau’s te voorkomen
  • Geen kosten aan het gebruik van Listi

Zelf het uitproberen en je eigen verjaardagslijstje maken –> klik hier

Binnenkort ook het verlanglijstje van onze 10-jarige!

Spread the love

12 thoughts on “Verlanglijstje maken doen wij dit jaar online met Listi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.