K3 Plopsaland - Whoppa Weekend Winactie

Kom naar K3 in Plopsaland – Whoppa! Weekend

Na na na na na! Alle meiden bij ons thuis zingen luidkeels Whoppa-eh! Whoppa-oh! De dames van K3 komen volgende weekend speciaal naar Plopsaland Coevorden met hun nieuwe zomerhit Whoppa! En jij kan er bij zijn! Wil jouw kindjes deze dames van dichtbij zien en lekker meedansen met al hun hits, laat dan nu een reactie achter onder deze blog of op Facebook en jij maakt kans op 2 kaartjes op dag naar keuze (21 of 22 april)

K3 Plopsaland - Whoppa Weekend Winactie

Vorig jaar zijn wij mochten wij naar het K3 Love Cruise Weekend, toen ook in Plopsa Indoor Coevorden. De meiden hebben genoten van dit intieme optreden. Het toneel in Plopsaland is natuurlijk niet zo groot als in AFAS Live of de Branbanthallen, maar dat is juist voor de kinderen erg fijn. Zelf was ik zeer onder de indruk van alle ouders, die netjes bleven zitten, terwijl de kinderen lekker meedanste met alle opgewekte, enthousiaste liedjes van deze 3 dames. Zo kon iedereen het goed zien en genieten van de show.

K3 Whoppa Weekend

Volgend weekend komen Klaasje, Marthe en Hanne weer terug naar Plopsa Indoor Coevorden om de zomer in te luiden tijdens het K3 Whoppa Weekend! De dames staan natuurlijk weer te popelen om de longen uit het lijf te zingen en hun beste dansbeentje voor te zetten tijdens een spetterend optreden! Naast het optreden, kun je natuurlijk de rest van de dag heerlijk spelen in dit leukste indoorpark van Nederland.

Handige Informatie

Datum: zaterdag 21 april & 22 april
Adres; Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen, Nederland
Kaartjes; klik hier voor je kaartjes, het optreden van K3 is in begrepen
Tijdstip; hoe laat het optreden van K3 is, is nog niet bekend

K3 Whoppa Weekend

Winactie 2 kaartjes K3 Whoppa Weekend is gesloten

De winnaar is geworden…

De winnaar heb ik persoonlijk een mailtje gestuurd. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Doe ook mee aan de Kids With Flair winactie en maak kans op een nachtlampje

fietsaccessoires en nachtlampje Kids with Flair

Samenwerking

Spread the love

27 thoughts on “Kom naar K3 in Plopsaland – Whoppa! Weekend

 • Daan moerland says:

  Wat zou dat een ontzettend leuke verrassing zijn voor mn kleine meisje! De allergrootste k3 fan en me goede hulpje, afgelopen jaar heeft ze me zo goed geholpen met klussen in ons nieuwe huis dat ze sit wel verdiend! Wat zou het een GEWELDIGE verrassing zijn voor der ????

 • Ik doe graag mee. Mijn dochter is een groot k3 fan. Hoe leuk om hier samen naartoe te gaan. En het is maar 3 kwartier rijden. Het spelen in plopsaland is ook erg leuk.

 • Ik wil super graag voor mijn dochtertje heen die dol is op k3 en ze houd van het liedje pina collada.
  Ik hoop dat mijn kleine meid wint toy toy toy

 • Bibi Hensens says:

  Ik maak heel graag een kansje!! Mijn dochter zingt alle liedjes uit volle borst mee en mijn zoontje danst er lustig op los….Beide kids dus dol op K3 ?

  Ik zou het erg leuk vinden km de kaartjes te winnen en de kids zo een onvergetelijk begin van de meivakantie te laten beleven!! ??

 • Patricia Paling says:

  Ohhh… ? Dat zou echt zooo ontzettend gaaf zijn!Toen ons eigen K3 meisje Liv nog maar anderhalf jaar was, stond ze al te dansen op de K3 dansvloer van Plopsa Indoor Coevorden! Inmiddels is ze 6 jr en nog steeds een grote fan van K3! Wat zou het een geweldige belevenis zijn als ze naar hun optreden kan en dan ook nog in Plopsa… Lang geleden dat we daar geweest zijn, maar zo leuk daar! Het zou echt een topdag zijn voor ons alle vier! ??

 • Monique Gort says:

  Hey wat super leuk!! Daar zou ik mijn dochter onwijs blij mee maken, ze wil dolgraag zelf een K3-tje zijn, maar aangezien dat wat lastig zal gaan…zou een echt optreden bijwonen al fantastisch zijn. Kan ze de kunst alvast een beetje afkijken 😉

 • Ik zou graag met mijn dochter naar k3 willen. Ze is een grote fan. We zouden eigenlijk ook naar de tour gaan, maar helaas kon dat niet doorgaan.❤

 • Zoals je weet houdt mijn papa
  Heel erg veel van liedjes
  Of je hij nou samen zingt,
  alleen of met z’n drietjes

  Hij vindt het reuzejammer
  Dat hij zelf geen toon kan houden
  Als hij zingt, klinkt hij als een kraai
  En dan een hele oude

  Gelukkig zijn er mensen
  Die wél goed kunnen zingen
  Zoals de meiden van K3
  Die wel goed in mijn oren klinkt.

  Ik hoop dat ik win zodat ik met mijn papa naar K3 kan gaan om te laten zien hoe je wel goed moet zingen
  Groetjes Ninouk 5 jaar!

 • W Reurings says:

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Mijn dochter wil hier zo graag naar toe. Haar grootste wens is om K3 te zien. Wat zou dat geweldig zijn!

 • Leuk leuk leuk! Lekker met mijn meiden dansen en zingen en spelen en hopen dat Mama mee mag op de glijbaan 😉 want dat is toch nog steeds wel errug leuk!

 • Adriana de Ruiter says:

  Goedemorgen!

  Ik doe supergraag mee voor onze pleegzoon! Hij zingt de hele dag door en is gék op de liedjes én de meiden van K3! Hoewel ik zelf nog steeds een beetje moet wennen aan de nieuwe meisjes, weet hij niet beter en is hij gewoon enorm fan! Ik zou hem graag verrassen met deze kaartjes! <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.