Pokémon Legends Arceus

Reis naar het verleden van Pokémon Legends: Arceus!

Pokémon is terug op de Nintendo Switch! En hoe! In Pokémon Legends: Arceus wordt je eropuit gestuurd om de allereerste Pokédex van Sinnoh vol te maken. Observeer, vang en vecht met nieuwe en onbekende Pokémons. Ervaar de wedergeboorte van het oorspronkelijke avontuur in Sinnoh met Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Wij zijn er al mee begonnen en vertellen je graag over onze eerste ervaring met Pokémon Legends: Arceus.

Reis naar het verleden van Pokémon!

In Pokémon Legends: Arceus arriveer je in Hisui-regio. Dit is het vroegere Sinnoh, waar ook de games Pokémon Diamond en Pokémon Pearl zich afspeelde. Maar Pokémon Legends: Arceus speelt zich nog veel eerder af; in een tijd waarin het worden van een Pokémon Trainer of het organiseren van een Pokémon League nog helemaal niet aan de orde was. De Pokémons die hier ronddwalen, komen je wellicht bekend voor, maar de ruige omgevingen zijn waarschijnlijk anders dan wat je van Sinnoh uit Pokémon Diamond en Pokémon Pearl kent.

Ga samen met het Galaxy Expedition Team op pad om onderzoek te doen naar wilde Pokémon in het Sinnoh van vroeger. Verken de uitgestrekte wildernis en natuurlijke schoonheid van Hisui. Hier zul je nieuwe en bekende Pokémon ontdekken. Natuurlijk is het de bedoeling ook om ze te vangen om zo de eerste Pokédex van de regio te vullen.

Eerste Pokédex

Jouw missie in de game Pokemon Legends: Arceus is om de allereerste Pokédex te compleet te maken! Om de Pokémon te vangen, moet je ze eerst goed observeren om meer over hun gedrag te weten te komen. Vervolgens naar ze toe sluipen en ze te vangen met Poké Ball.

Pokémon Legends: Arceus

Aan het begin van je reis om de eerste Pokédex van de regio te maken kun je kiezen uit Rowlet, Cyndaquil of Oshawott als partner-Pokémon. Een professor heeft deze Pokémon op verschillende excursies in andere regio’s gevonden en ze naar Sinnoh gebracht. Je kunt je eigen Pokémon ook laten vechten met Pokémon die je wilt vangen. Gooi de Poké Ball met je eigen Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon om een gevecht te starten. Je kunt zelf bepalen welke aanvallen jouw Pokémon moet uitvoeren.

Beleef opnieuw je avontuur in Sinnoh

Pokémon Legends: Arceus behoudt de kerngameplay van vorige Pokémon-games en combineert deze met nieuwe actie- en RPG-elementen. Rijd op speciale Pokémon om snel door Hisui te reizen en verken een uitgestrekte wildernis vol nieuwe ontdekkingen in. Gebruik de stijlen Agile en Strong voor nieuwe strategische mogelijkheden in gevechten. Kalmeer noble Pokémon die door een vreemd fenomeen woedend zijn geworden.

Gratis bonussen

  • Bonus voor vroege aankoop: Hisuian Growlithe Kimono Set en Baneful Fox Mask*
  • Modern Team Galactic-outfits en een kans om Darkrai toe te voegen aan je team als je opgeslagen gegevens van Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl op je Nintendo Switch-systeem hebt staan.
  • Een Shaymin Kinomo Set en een kans om de Mythical Pokémon Shaymin (Land Forme) toe te voegen aan je team als je opgeslagen gegevens van Pokémon Sword of Pokémon Shield op je Nintendo Switch-systeem hebt staan.
  • Een Pikachu Mask en een Eevee Masks als je opgeslagen gegevens van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! op je Nintendo Switch-systeem hebt staan.

Pokémon Legends: Arceus is verkrijgbaar vanaf 28 januari!
Bestellen hem nu hier!

Onze ervaring

Wij zijn groot fans van de Pokemon games op de Nintendo Switch, maar ook van Pokemon GO. Pokémon Legends: Arceus is een zeer leuke nieuwe variant van de game. Aan het begin wordt alles goed en duidelijk uitgelegd en dat is erg fijn als je niet zo ervaren bent. Daarna kun je aan de slag en leidt het spel je vanzelf verder. Er zijn verschillende research taken die je moet voltooien, voordat je de Pokemon kunt toevoegen aan je Pokédex. Ook zijn missies die je moet afronden om verder in het spel te kunnen komen. Door je bevindingen met professor Laventon te delen, krijg je geld voor het kopen van items voor je Pokémon of items die helpen om Pokémon te vangen. Ook zul je hierdoor stijgne in je Survey Corps rang. De graphics zijn misschien niet wat er van verwacht werd, maar dat doet niets af van het spel. We hebben nog maar een paar uurtjes gespeeld maar zijn nu al helemaal verslaafd.

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.