PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Game review | PAW Patrol Avonturenstad

Een leuk spel voor op de Nintendo Switch en Playstation voor de allerkleinsten is het nieuwe spel; PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig. Heb jij ook fans in huis van deze pups? Dan is deze game zeker ook iets voor jullie. Ik mag 1x het spel weggeven voor de Nintendo Switch en 1x voor de Playstation 4.

Paw Patrol

PAW Patrol gaat over de heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de tienjarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturenbaai te beschermen. Voor hen is geen klus te groot en geen pup te klein! De serie is al jaren een van de meest favoriete TV-programma’s van kinderen van 3-5 jaar.

PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Grotere stad, grotere avonturen en de grootste reddingsmissie van PAW Patrol tot nu toe! De nieuwe videogame PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig is gebaseerd op de eerste lange speelfilm ‘PAW Patrol: De Film’, die vanaf 20 augustus te zien is in de bioscopen in Nederland. De fans kunnen zich aansluiten bij de PAW Patrol terwijl ze naar de grote stad gaan en een nieuwe puppyvriend ontmoeten.

PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Wanneer de PAW Patrol ontdekt dat burgemeester Humdinger een bruisende metropool heeft overgenomen, moeten ze Avonturenstad redden van zijn zelfzuchtige plannen! Fans worden de pups – waaronder Chase, Skye en een gloednieuwe puppyvriend – en gebruiken hun unieke vaardigheden in risicovolle reddingsmissies. Zet gadgets en voertuigen van een hoger niveau in om de stad te verkennen en nog meer plezier te beleven met minigames zoals ‘Pup Pup Boogie’. Met de solo-modus en lokale coöp-modi, geeft deze leuke 3D-platformgame jonge gamers en hun families de kans om zich aan te sluiten op hun dapperste missie tot nu toe.

‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’ is beschikbaar op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en Steam.

Wat vonden wij ervan?

Fan waren we al van de vorige game; Paw Patrol on a Roll, maar ook deze is zeker heel erg leuk voor de jongste spelers op de Nintendo Switch. Het spel begint hetzelfde als de serie. De Pups worden voor de Rider naar het hoofdkwartier geroepen voor een noodgeval. Hij pickt er de 2 pups uit die het beste de stad kunnen redden. In het spel lopen de 2 pups dan ook achter elkaar aan en onderweg kun je switchen om ze in te zetten. Onderweg probeer je ook zoveel mogelijk hondenbotjes, – koekjes en de 3 badges te verzamelen. Rider geeft duidelijk aanweziging, zowel in schrift als in spraak. Uiteraard ook in het Nederlands. Dit maakt het spel dus heel toegankelijk. Heb je alle opdrachten uitgevoerd en de botjes, koekjes en badges gevonden, dan is er nog een eindspel.

Belangrijkste kenmerken van het spel

  • NAAR AVONTURENSTAD! – Verken geheel nieuwe locaties uit ‘PAW Patrol: De Film’
  • WEES DE PUPS – Inclusief Chase, Marshall, Skye en het nieuwe stadsmeisje Liberty
  • MISSIE PAW – Red de dag in geweldige reddingacties en bonusmissies
  • VERZAMEL ZE ALLEMAAL – Ontgrendel beloningsbadges voor het verzamelen van alle pup-traktaties
  • SPEEL MINIGAMES – Zoals ‘Pup Pup Boogie’ in solo- of lokale coöpmodus

Winactie PAW Patrol Avonturenstad voor de Switch of PS4 is gesloten

In samenwerking met DayOne MPM mag ik de game 1x voor de PS4 en 1x voor de Nintendo Switch verloten. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

84 thoughts on “Game review | PAW Patrol Avonturenstad

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.