Het Nintendo Multiplayer-Festival

Het Nintendo Multiplayer-Festival

Vanaf 1 augustus gaat het Nintendo Multiplayer-Festival van start. Nintendo Switch-spelers worden uitgenodigd om (opnieuw) kennis te maken met de spannende wereld van multiplayer-games voor de Switch. Dit festival barst van de leuke activiteiten, waaronder een goudenpuntenactie, aantrekkelijke kortingen op multiplayer-games, boeiende game trials en nog veel meer verrassingen. Er valt zoveel te beleven, dus mis het niet! Hier ontdek je alles wat je moet weten over dit spetterende festival!

Nintendo Multiplayer-Festival

Tijdens het Nintendo Multiplayer-Festival hebben spelers de kans om dubbele gouden punten te verdienen bij de aanschaf van geselecteerde games voor de Nintendo Switch. Bovendien zijn er talloze multiplayer-games van zowel Nintendo als andere ontwikkelaars beschikbaar met aantrekkelijke kortingen. Als kers op de taart kunnen leden van Nintendo Switch Online ook nog eens gratis genieten van drie multiplayer-games voor de Nintendo Switch gedurende het hele festival, dat loopt van 25 augustus tot aan het einde van het evenement. Een geweldige gelegenheid voor gamers om samen plezier te beleven en te profiteren van geweldige deals!

Goudenpuntenactie

Vanaf dinsdag 1 augustus om 10:00 uur gaat de goudenpuntenactie van start, en deze loopt tot en met woensdag 17 augustus. Gedurende deze periode kunnen spelers gouden punten verdienen door games aan te schaffen voor de Nintendo Switch. Deze verdiende punten kunnen ze later inwisselen voor aantrekkelijke kortingen op volgende aankopen in de Nintendo eShop.

Voor leden van Nintendo Switch Online geldt een speciale bonus bij de aanschaf van bepaalde multiplayer-games, zoals Nintendo Switch Sports, Super Smash Bros. Ultimate en Mario Kart 8 Deluxe. Zij krijgen maar liefst 20% van de aankoopwaarde terug in gouden punten. Voor alle andere gebruikers geldt een terugverdienpercentage van 10% in gouden punten bij de aanschaf van deze genoemde games. Het is dus een geweldige kans om niet alleen van multiplayer-plezier te genieten, maar ook te profiteren van extra voordelen met de gouden punten!

Multiplayer Sale

Tijdens de Multiplayer Sale vind je kortingen op honderden multiplayer-games. Deze actie loopt van donderdag 17 augustus om 00:00 uur tot zondag 27 augustus om 23:59 uur. Tot de afgeprijsde titels behoren: Animal Crossing: New Horizons, waarin je vertrekt naar een onbewoond eiland om nieuwe vrienden en mogelijkheden te ontdekken, Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise, waarin spelers met Lottie en haar team van het resortplanbureau de ideale vakantiehuizen ontwerpen, Luigi’s Mansion 3, waarin spelers met angsthaas Luigi een geestige missie aangaan om Mario en zijn vrienden te redden; Kirby Star Allies, een kleurrijk platformavontuur waarin een team van maximaal vier spelers door Dream Land kan reizen en kopieerkrachten kan combineren om spectaculaire speciale acties uit te voeren en zelfs nieuwe krachten te krijgen, en Mario Party Superstars, met vijf klassieke spelborden uit het Nintendo 64-tijdperk en 100 minigames uit de hele serie, naast vele andere games.

Games op Proef


Het Festival wordt afgesloten met Games op Proef, die beschikbaar zijn vanaf 25 augustus om 10:00 uur tot 1 september. Tijdens Games op Proef krijgen leden van Nintendo Switch Online de gelegenheid om drie multiplayer-games gratis te ontdekken en te spelen. Welke specifieke games dit zullen zijn, wordt aangekondigd op 21 augustus op de Multiplayer-Festival-pagina. Het is een spannende kans voor de leden om nieuwe games te ervaren en samen met anderen plezier te beleven aan deze speciale selectie van multiplayer-ervaringen.

Nintendo Switch Online-leden

Tijdens het Multiplayer-Festival kunnen Nintendo Switch Online-leden naast het terugverdienen van 20% in gouden punten, ook profiteren van diverse andere voordelen. Ze ontvangen extra platina punten wanneer ze bepaalde multiplayer-games met online-functies spelen. Daarnaast kunnen ze tot 31 augustus gratis gebruikmaken van expresslevering in de My Nintendo Store. Bovendien is er een aantrekkelijke korting van 50% op NES-controllers in de My Nintendo Store, geldig tot 16 augustus. Voor meer informatie over alle voordelen voor Nintendo Switch Online-leden tijdens het Multiplayer-Festival, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op de Multiplayer-Festival-pagina. Het is een geweldige gelegenheid om als lid van Nintendo Switch Online nog meer uit je gaming-ervaring te halen!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.