Games Advent Calendar

Winactie | De Games Advent Calendar voor alle game liefhebbers

Nog een paar dagen en het aftellen tot kerst kan beginnen. Overal om je heen zie je de Adventkalenders te voorschijn komen. Dit kunnen Adventkalenders zijn met elke dag een chocolaatje tot een lekker luchtje of verzorgingsproduct. Maar ook online zijn er dit jaar weer veel adventkalenders te vinden. Zoals elk jaar zal ik deze ook met jullie delen en organiseer ik zelf de hele maand december een Win Advent met elke dag een mooi winactie. Deze traditie trap ik vandaag af met de Games Advent Calendar, met 25 dagen, iedere dag een spannende nieuwe game, die ik mag verloten.

Adventkalenders

De populariteit van adventskalenders lijkt elk jaar toe te nemen, maar eigenlijk is het een eeuwenoude traditie die waarschijnlijk is ontstaan in de 4e eeuw na Christus in de Oosterse Kerk. In het christendom markeert de adventsperiode de voorbereiding op Kerst, het feest van de komst van God naar de wereld door de geboorte van Jezus. Deze betekenis is terug te zien in het woord “advent”, dat afkomstig is van het Latijnse “adventus” (‘komst’). De adventskalender, in feite een aftelkalender, is een speciale kalender die van 1 tot 24 december loopt. Elke dag mag je een vakje of deurtje openen, waardoor je een dag dichter bij Kerst komt. Traditioneel hebben adventskalenders 24 vakjes, maar soms zijn er ook 25, waarbij het laatste vakje op Kerstavond wordt geopend. Deze kalenders bevatten vaak chocolaatjes, kleine cadeautjes, speelgoed of afbeeldingen die passen bij het kerstthema. Moderne adventskalenders kunnen zelfs beautyproducten, miniaturen of andere verrassingen bevatten. Over de hele wereld zijn adventskalenders populair geworden als een leuke en feestelijke manier om de dagen tot Kerstmis te markeren.

Games Advent Calendar

De Games Advent Calendar is een zeer bijzondere adventkalender voor alle gamefans. Met deze kalender tel je af naar het kerstfeest met dagelijkse een nieuwe game. De eerste verrassing begint op 1 december, waarna je elke ochtend een nieuwe feestelijke gameverrassing kunt ontdekken, 25 dagen lang! Van Gift Runner tot Arctic Adventure en Holiday Jigsaw, geniet van 25 fantastische kerstspellen. Je kunt er voor kiezen om als een echte Adventkalender elke dag een nieuwe game ontdekken of meteen alle verrassingen vrij te spelen voor direct speelplezier, die keuze is aan jou. Je kunt namelijk ook gewoon al je cadeaus meteen vrijspelen en meteen beginnen met spelen. En het plezier stopt niet na de feestdagen – speel elk spel onbeperkt, elke dag, voor altijd!

.

Winactie Games Advent Calendar is gesloten

In samenwerking met Mindscape mag ik een code voor de Games Advent Calendar verloten.

  • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

55 thoughts on “Winactie | De Games Advent Calendar voor alle game liefhebbers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.