Friends Quiz

Wie is de grootste F.R.I.E.N.D.S fan bij jullie thuis?

Sloeg jij vroeger ook geen aflevering van de serie F.R.I.E.N.D.S over en had je later alle videobanden in de kast staan? Dan is deze interactive Quiz echt iets voor op jouw verlanglijstje met de feestdagen. Met 500 vragen en leuke challenges heb je gegarandeerd een heel gezellige avond samen met al je F.R.I.E.N.D.S.

F.R.I.E.N.D.S forever

De serie F.R.I.E.N.D.S keek ik vroeger trouw elke zaterdagavond. De serie over Rachel, Joey, Monica, Chandler, Phoebe en Ross is gelukkig nog steeds even populair. Mijn dochter is echt een heel grote fan en heeft de gehele serie nu al meerdere keren gekeken. Het is leuk om te zien dat zij net zo hard moet lachen om de grappen als wij. De serie is na het uitkomen op Netflix dan ook helemaal omarmd door de jongere generatie. Hieruit blijkt ook wel hoe legendarisch deze serie is. En hoe leuk is het dan ook om samen een quiz te spelen om te zien wie het meeste weet over deze serie.

F.R.I.E.N.D.S interactieve quiz

Ben jij echt een grote F.R.I.E.N.D.S fan, dan is deze nieuwe interactieve quiz echt iets voor jou. Kun jij de perfecte impressie van Joey nadoen of ken je alle citaten van Ross? Dit spel heeft maar liefst 500 vragen waarmee je jouw kennis en die van je vrienden op de proef kunt stellen. Meer dan deze interactieve videoband heb je niet nodig, want de elektronische Game Master geeft je de uitleg van de spelregels, stelt de vragen en houdt de score bij.

Speluitleg

Je kunt meteen aan de slag, want het spel komt met 3 AAA-batterijen. Voor het spel begint moeten er 2 teams gemaakt worden; geel met de bank en paars met het fotolijstje. Via deze knopen kiest elk team zijn of haar favoriete Friends-personage: Rachel, Joey, Monica, Chandler, Phoebe of Ross. De punten zijn te verdienen door het juist antwoord te geven op de vragen die de Game Master stelt. De antwoorden zijn waar of niet waar. Druk je op de rode Centralknop, is het niet waar en op de groene Perkknop, is het waar. Je hebt 10 seconden om de vraag te beantwoorden. Voor elk goed antwoord krijg je 10 punten en bij een fout antwoord verlies je 10 punten. Maar pas op, want naast vragen kun je als team ook opeens een challenge krijgen. Het andere team mag deze dan beoordelen en of jullie de punten hebben verdiend. Uiteindelijk wint het team met de meeste punten.

Wat vonden wij van het spel?

Het spel werd uiteraard met heel heel enthousiasmse ontvangen door de meiden. Het wijst zich allemaal van zelf, dus gingen ze er meteen mee aan de slag. Het spel kun je prima met z’n tweeën spelen, maar met meer in een team is het natuurlijk wel leuker. De Game Master begeleidt het hele spel en stelt de vragen en deelt de beurten uit aan de verschillende teams. De Waar-Niet-Waarvragen gaan over van alles er zijn ook verschillende (Engels) quotes en geluiden uit de serie. Het is een erg leuk spel voor de echte F.R.I.E.N.D.S-fans. Het enige jammere is dat je bij een Niet Waar antwoord, je ook niet hoort wat het antwoord had moet zijn. Met spel duurt ongeveer 30 min en dat is ook een prima tijd voor een spelletje.

Wie is jouw favoriete F.R.I.E.N.D?

Spread the love

One thought on “Wie is de grootste F.R.I.E.N.D.S fan bij jullie thuis?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.