Animal Crossing: New Horizons! - zomerupdate

Animal Crossing: New Horizons! – zomerupdate #2

Vanaf morgen is de tweede zomerupdate van Animal Crossing: New Horizons beschikbaar. En deze komt met vuurwerk! In de maand augustus kunnen spelers elke week genieten van een vuurwerkshow. Boven je eiland schildert het vuurwerk prachtige boeketten in de meest uiteenlopende kleuren aan de nachtelijke hemel terwijl de golven van de zee de kust begroeten. Maar dat is nog niet alles. Zo kun je nu ook tijdens je slaap een bezoekje brengen aan dromenland!

Animal Crossing: New Horizons! - zomerupdate

Vuurwerkshows

Elke zondag om 20:00 uur vindt er een vuurwerkshow plaats op het eiland van de speler. Spelers kunnen klingels gebruiken om op het plein loten in te wisselen waarmee ze diverse feestelijke voorwerpen kunnen verkrijgen. Ook is het mogelijk om het vuurwerk een persoonlijke touch te geven met eigen ontwerpen.

image

Dromen

Spelers kunnen nu een dutje doen in het bed in hun huis. (Let op hiervoor moeten ze wel hun tent hebben geüpgraded naar een huis.) Terwijl ze wegdoezelen, belanden ze in een eigenaardige wereld, waar ze een dromerige ontmoeting met Luna te wachten staat. Luna geeft spelers de mogelijkheid om andere Animal Crossing: New Horizons!-eilanden te bezoeken in een droom. Met Luna’s hulp kunnen spelers hun eigen eiland ook als droom delen met anderen. Ze geeft diegene die hun eiland delen een ‘Droomadres’ dat ze kunnen uitwisselen en gebruiken om elkaars eiland te bezoeken in hun dromen, mits je hiervoor een Nintendo-account hebt. In dromen is overigens niets permanent, want er wordt niets opgeslagen. Het staat spelers dus vrij om naar hartenlust op verkenning te gaan.

Dienst voor eilandback-ups en het herstel van je Animal Crossing: New Horizons! gegevens

Nintendo Switch Online-leden kunnen gebruikmaken van de nieuwe dienst voor Animal Crossing: New Horizons! eilandback-ups, waarmee opgeslagen bestanden van het eiland en de gebruiker op bepaalde tijden naar het internet geüpload kunnen worden. Als het Nintendo Switch-systeem van een speler kwijtraakt, kapot gaat of gestolen wordt, kan diegene zijn of haar eilandparadijs terughalen zolang de eilandback-up geactiveerd is.

  • In het geval van een kwijtgeraakt, kapot of gestolen Nintendo Switch-systeem kunnen spelers contact opnemen met de klantenservice. Een medewerker kan helpen de opgeslagen gegevens op een nieuw of gerepareerd Nintendo Switch-systeem terug te halen. Nadat de gegevens van het eiland en de speler zijn teruggehaald, kan de speler zich weer volledig richten op het opbouwen van een eilandgemeenschap.
  • Op de klantenservicepagina van Nintendo is meer informatie te vinden. De dienst voor eilandback-ups staat los van de opslagcloud die voor bepaalde Nintendo Switch-games beschikbaar is via Nintendo Switch Online. Later dit jaar wordt er een functie toegevoegd aan Animal Crossing: New Horizons waarmee gebruikers en opgeslagen gegevens naar een ander spelsysteem overgedragen kunnen worden. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

De volgende update is de gratis najaarsupdate, die later dit jaar wordt uitgebracht.       

Animal Crossing: New Horizons! guide

Ben je nieuw in dit spel, neem dan ook een kijkje in mijn Animal Crossing: New Horizons! guide. Hier geef ik je een aantal handige tips om je op weg te helpen in Animal Crossing: New Horizons!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.