Feelgood Winweek #6 Carnavals kostuum

Feelgood Winweek #6 | Carnavalskostuum [gesloten]

Ook al zijn de dagen donker, er zal weer licht zijn aan het einde van de tunnel. Nog maar 4 weken voordat in het Zuiden van het land het Carnaval weer losbarst. Gelukkig worden ook op veel andere plekken deze dagen vastgepakt om lekker verkleed over straat te gaan. Voor mijn dochters een hoogtepunt van het jaar, want verkleden is nog steeds iets wat ze graag doen. Samen zochten we dan ook alvast een nieuw kostuum uit en mag ik ook nog eens €30 shoptegoed van Feestkleding.nl verloten.

Feelgood Winweek #6 Carnavals kostuum

Carnaval is een feest voor groot en klein. Veel kinderen houden natuurlijk het hele jaar wel van verkleden, maar dit feest is een goed moment om de verkleedkist weer eens aan te vullen.

Dieren onesies

Populair zijn daarbij zeker de dieren onesies dit jaar. Omdat Carnaval hier in Nederland nu eenmaal niet in de warmste maanden van het jaar valt, is het verstandig om je lekker warm aan te kleden. In een onesie is dan een goede oplossing en blijf je zo lekker warm.

eenhoorn onesie feestkleding.nl dino onesie feestkleding.nl

lieveheersbeestje onesie feestkleding.nl olifant onesie feestkleding.nl

TV-helden

Het leukste van verkleden is dat je even iemand anders kunt zijn. Het kiezen van één van je TV-, film-, game- of striphelden is natuurlijk het leukste. Voor jongens zijn dat vaak de superhelden, maar ook meisjes kunnen zich daar heel goed hun fantasie in kwijt. Ook populair dit jaar is Pokémon, zowel bij de jongens als bij de meisjes.

Superheld feestkleding.nl Batgirl - feestkleding.nl

Step-in kostuum

Persoonlijk vind ik de step-in kostuums de leukste. Doordat er een extra paar benen aan deze kostuums zit, is het net als of je rijdt op een eenhoorn, paard of dino. Dit gezichtsbedrog vind ik zo grappig.

eenhoorn step-in kostuum - feestkleding.nl sneeuwman step-in kostuum - feestkleding.nl dino step-in kostuum - feestkleding.nl

De keuzes van mijn meiden

Ondanks dat ik ze een beetje richting een step-in kostuum probeerde te duwen, kozen ze toch allebei voor iets heel anders dan ik had gedacht. Ondanks de vele prinsessenjurken wilden ze heel graag deze mooie roze, want zo kan ze dit jaar als Prinses Peach naar het carnavalsbal. Grote Zus is ook erg fan van mooie jurken, maar zij koos verrassend voor een politiekostuum.

 

Feelgood Winactie #6 €30 shoptegoed Feestkleding.nl is gesloten

De winnaar is

Samenwerking

Spread the love

47 thoughts on “Feelgood Winweek #6 | Carnavalskostuum [gesloten]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.