Ook al zijn de dagen donker, er zal weer licht zijn aan het einde van de tunnel. Nog maar 4 weken voordat in het Zuiden van het land het Carnaval weer losbarst. Gelukkig worden ook op veel andere plekken deze dagen vastgepakt om lekker verkleed over straat te gaan. Voor mijn dochters een hoogtepunt van het jaar, want verkleden is nog steeds iets wat ze graag doen. Samen zochten we dan ook alvast een nieuw kostuum uit en mag ik ook nog eens €30 shoptegoed van Feestkleding.nl verloten.

Feelgood Winweek #6 Carnavals kostuum

Carnaval is een feest voor groot en klein. Veel kinderen houden natuurlijk het hele jaar wel van verkleden, maar dit feest is een goed moment om de verkleedkist weer eens aan te vullen.

Dieren onesies

Populair zijn daarbij zeker de dieren onesies dit jaar. Omdat Carnaval hier in Nederland nu eenmaal niet in de warmste maanden van het jaar valt, is het verstandig om je lekker warm aan te kleden. In een onesie is dan een goede oplossing en blijf je zo lekker warm.

eenhoorn onesie feestkleding.nl dino onesie feestkleding.nl

lieveheersbeestje onesie feestkleding.nl olifant onesie feestkleding.nl

TV-helden

Het leukste van verkleden is dat je even iemand anders kunt zijn. Het kiezen van één van je TV-, film-, game- of striphelden is natuurlijk het leukste. Voor jongens zijn dat vaak de superhelden, maar ook meisjes kunnen zich daar heel goed hun fantasie in kwijt. Ook populair dit jaar is Pokémon, zowel bij de jongens als bij de meisjes.

Superheld feestkleding.nl Batgirl - feestkleding.nl

Step-in kostuum

Persoonlijk vind ik de step-in kostuums de leukste. Doordat er een extra paar benen aan deze kostuums zit, is het net als of je rijdt op een eenhoorn, paard of dino. Dit gezichtsbedrog vind ik zo grappig.

eenhoorn step-in kostuum - feestkleding.nl sneeuwman step-in kostuum - feestkleding.nl dino step-in kostuum - feestkleding.nl

De keuzes van mijn meiden

Ondanks dat ik ze een beetje richting een step-in kostuum probeerde te duwen, kozen ze toch allebei voor iets heel anders dan ik had gedacht. Ondanks de vele prinsessenjurken wilden ze heel graag deze mooie roze, want zo kan ze dit jaar als Prinses Peach naar het carnavalsbal. Grote Zus is ook erg fan van mooie jurken, maar zij koos verrassend voor een politiekostuum.

 

Feelgood Winactie #6 €30 shoptegoed Feestkleding.nl is gesloten

De winnaar is

Samenwerking

Spread the love

47 Comments on Feelgood Winweek #6 | Carnavalskostuum [gesloten]

 1. We houden van carnaval en onze dochters wordt het met de paplepel meegegeven. Onze oudste dochter wilt graag fee worden en om te twinnen met de jongste dochter lijkt me ook wel erg schattig.

 2. Eva wil graag dat ik net als haar als sneeuwwitje ga terwijl Lucas het stoer zou vinden als ik als soldaat zou gaan net als hij dus ik twijfel nog haha

 3. Wow die instap eenhoorn voor ons Miley, die is gek van alles wat met een eenhoorn te maken heeft. Gave actie en doe graag mee <3

 4. Het superhelden jongenspak geef ik graag cadeau aan onze stoere Hugo!
  Door een slechte start is hij wat klein,
  dus voor hem is het natuurlijk extra leuk om een stoere superheld te zijn!!
  Want dapper is hij geweest de kleine superman,
  En we zijn zo trots op wat hij allemaal kan!

 5. OMG wat een grote en leuke collectie heeft feestkleding zeg !!! Mijn dochters hebbben mee gekeken en vinden het politiepak en vleermuispakje echt heel stoer 😍

 6. Zelf heb ik nog een heksenjurk, mijn dochter past niet meer in haar heksenjurk van vorige carnaval dus voor haar zou ik graag iets nieuws uitkiezen.
  Ik vind die step in pakken ook superleuk.
  En bij diverse pakjes zie ik heel vriendelijke prijsjes. Voor 30 euro zou ik zelfs beide kinderen iets leuks kunnen uitzoeken (zonder veel te hoeven bij te betalen).
  Mijn zoon zal zo’n ninja-pak geweldig vinden en mijn dochter zal dat papegaaienpark ook heel erg leuk vinden.

 7. Net even op de site gekeken en nu weet ik zeker dat mijn zoontje in de instap dinosaurus wil gaan. Wat ziet die er gaaf uit! Kan hij lekker mensen laten schrikken… dinosaus…. grrrrr

 8. Ik zou het dit x voor mezelf willen winnen! Leerkracht op school dus ik moet er natuurlijk gaaf uitzien. Zoals ze zeggen: de keuze is reuze 😍 Ik zou gaan voor iets wat makkelijk aan te trekken is en beweeglijk, maar niet voor de makkelijkste weg! Wat…. ik weet het nog niet precies haha

 9. Wat een veelzijdige webshop!
  Mijn dochter gaat dit jaar graag als politie-agente mof brandweervrouw. Daar is ze nog niet helemaal over uit. Ik ga dit jaar graag als hippie.

 10. Wat een veelzijdige webshop!
  Mijn dochter gaat dit jaar graag als politie-agente of brandweervrouw, daar is ze nog niet helemaal over uit. Ik ga graag als hippie.
  Ik doe graag mee.

 11. Aah leuk elk jaar weer die carnaval. om de beurt is of dochter elise jarig met de carnaval (9-2) of ik (28-2). Ik heb echt vanalles thuis, zoals een paars batwomen kostuum, sneeuwitje, grease, spaanse jurk, roodkapje. De kids hebben ook echt vanalles: Jarno wordt clown, maar heeft ook pikachu, een giraffe, mega toby, robin hood en elise heeft veel prinsessenjurken. wat ik zou shoppen: zo’n mooie kleurrijke jas die je nu veel tegenkomt, want lekker warm!

 12. Ik blijf zelf zo ver mogelijk weg van carnaval, brrrr. Peuter vindt het wel leuk, hij zou wel een brandweerpak willen! Ik maak dus graag kans.

 13. Superleuk! Ons zoontje gaat als Chase (pawpatrol) maar voor ons dochtertje zoeken we nog iets leuks dus dit komt zeker goed uit.

 14. Wij doen hier niet aan carnaval. Maar verkleden vinden ze hier heel leuk, dus daarom doe ik gewoon mee. Mijn dochtertje is fan van de eenhoorn en mijn zoontje zou bijv. wel een formule 1 pak willen hebben.

 15. Ik heb nog nooit meegedaan met Carnaval.
  Ik kom van oorsprong uit Friesland en daar vierden mensen die niet Katholiek waren geen Carnaval.
  Mijn kleinkinderen vieren hier wel Carnaval en dat vinden ze super. Denk dat mijn kleindochters graag gaan als Anna van Frozen en de Eenhoorn en mijn kleinzoon in het kostuum van Max Verstappen(Formule 1). Dat is zijn favoriet op het moment.
  Heel graag doe ik mee voor dit shoptegoed en volg op Bloglovin.

 16. Ik vind het drakenpak erg leuk voor mijn zoontje, ziet er erg gaaf uit !!.
  Doe graag mee met deze winactie, echt super 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 17. Mijn dochter wil in haar pyjama ( een unicorn onesie) gaan carnavallen. Dat kan dis echt niet, hij is veeeeeel te klein haha.. om in te slapen mag het nog 😉 maar om nou met pijpen die net onder haar knieën komen te gaan carnavallen.. nee dat kan niet 😅 ik zou haar graag met een mooi unicorn pak verrassen

 18. oohhww, onze kleine man zou zo blij zijn met een step in kostuum en dan de dinosaurus!! zijn grote broer loopt hier thuis heel vaak in zijn dino onesie, waar hij dan vaak aan loopt te trekken omdat hij hem ook graag aan wil (veel te groot 😂) wat zou het leuk zijn als hij zelf een supercoole dino kan zijn met carnaval!

 19. Zelf heb ik niks met carnaval en hoef ik mij dus ook niet te verkleden. Op de opvang van mijn zoon vieren ze het wel, dus ik zou graag wat leuks voor hem uitzoeken. Hij mag drie dagen verkleed, maar wij hebben nog geen verkleedkleren voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.