Beedz Art - Frida Kahlo 5000

Speelgoed van het Jaar | Beedz Art – Frida Kahlo 5000

Omdat je nooit te oud bent om te spelen, is er dit jaar een nieuwe categorie in het leven geroepen door de vakjury; Kidult. Naast 3 winnaars in deze categorie, koos de vakjury nog 42 winnende speelgoedartikelen als winnaar in de overige 14 categorieën. Ik mag de komende weken een aantal van deze winnaars uitproberen en jullie daar meer over vertellen. Vandaag is dat Beedz Art – Frida Kahlo 5000 van SES in de categorie: Kidult.

Beedz Art – Frida Kahlo 5000

Wie kent ze niet; de strijkkralen. Veel kinderen maken daar mooie werkstukjes mee. Het bij elkaar zoeken van de kraaltjes kan een zeer ontspannen bezigheid zijn, dus vaak doen de ouders zelf ook mee. SES heeft dat ook gezien en komt daarom nu met een speciale Beedz Art-lijn met onder andere het beroemde portret van Frida Kahlo. Het maken van dit kunstwerk vergt wel wat tijd en geduld, want er zijn maar liefst 5000 strijkkralen voor nodig.

Beedz Art - Frida Kahlo 5000

In de doos

In de doos van Beedz Art – Frida Kahlo 5000 vind je:

  • Complete set met juiste kralenmix;
  • Instructieblad op ware grootte;
  • Koppelbare, herbruikbare strijkkralenborden;
  • Groot strijkvel;
  • Extra verstevigend strijkvlies

Uitleg

Maak zelf een prachtig kunstwerk van strijkkralen van ca. 30x30cm groot met BEEDZ Art. Een echte eyecatcher voor aan de muur van bijvoorbeeld woon- of slaapkamer. Plaats eenvoudig de kralen in het juiste patroon, zoals aangegeven op het grote instructievel. Strijk daarna de kralen aan elkaar tot één geheel. De set bevat 5000 strijkkralen in de juiste kleurenmix, vier koppelbare strijkkralenborden, een instructieposter met groot voorbeeld, een groot strijkvel en verstevigingsvlies. BEEDZ Art is een complete activiteit met alle benodigdheden om direct aan de slag te kunnen met een nieuwe creatieve uitdaging!

Juryrapport

Met dit strijkkralenproject voor gevorderden kun je een mooi portret van de kunstenares Frida Kahlo maken. De set bevat 5000 kralen en een instructieposter met de afbeelding op ware grootte. Het maken vereist constructieve vaardigheid, een goede fijne motoriek, gerichte en volgehouden aandacht, geduld en ruimtelijk inzicht. Geschikt vanaf het eind van de basisschool tot en met volwassenen. Bij kinderen met beperkt geduld is een stuk begeleiding door de ouders zeer wenselijk.

Wat vinden wij van Beedz Art – Frida Kahlo 5000

Ik ben zelf een groot fan van Frida Kahlo en heb dan ook verschillende afbeeldingen van haar en haar werk in huis hangen. De uitdaging van het maken van één van haar beroemdste zelfportretten leek mij dan ook zeker de moeite waard. Maar dat is wel sneller gezegd dan gedaan. Het is een flinke klus, maar zeker een erg ontspannen activiteit, vergelijkbaar met puzzelen of diamont painting.

Beedz Art Frida Kahlo

Stem ook mee voor de verkiezing van het speelgoed van het jaar 2022

Beedz Art – Frida Kahlo 5000 is één van de 3 winnaars van de “Speelgoed van het Jaar”-verkiezing in de categorie Kidult. Naast deze prijs maken ze ook nog kans op de Publieksprijs in deze categorie. Maar daarvoor hebben ze jouw hulp nodig. Tot en met 30 oktober kun jij stemmen op deze winnaars van de “Speelgoed van het Jaar”-verkiezing via speelgoedvanhetjaar.nl. Hiermee bepaal jij mee wie de Publieksprijs ontvangt en maak je kans op een mooi speelgoedpakket.

Speelgoed van het jaar - Kidult

Lees ook deze reviews over winnaars van het Speelgoed van jaar

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.