ColorMazing, creatief kleuren, maar net even anders

ColourMazing, creatief kleuren, maar net even anders

Eén van de liefste bezigheden van mijn dochters is wel kleuren. Dagelijks worden er stapels tekeningen afgeleverd. Daarom vonden ze het ook extra leuk om eens een keer te kleuren op een andere manier. ColourMazing is een set inclusief kleurplaten en speciale stiften. Op een magische wijze kleur je netjes binnen de lijntjes en kun je mooie kleureneffecten maken door de kleuren te mengen. De doos ColourMazing Magical Adventure gaf ze zeker een middag vol tekenplezier. Ik heb een extra doos ontvangen die ik mag verloten. Doe dus zeker meteen even mee, als jouw kind ook gek op kleuren is.

ColourMazing, creatief kleuren, maar net even anders

Afgelopen week mochten wij de doos 3D ColourMazing Magical Adventure uitproberen. Nu we thuis zitten vanwege corona is het voor de meiden extra leuk om af en toe iets nieuws uit te proberen. In het setje zitten 6 toverinktpennen en 4 3D fantasiedieren zoals een phoenix, een elfje en 2 draken. De sets van ColourMazing zijn geschikt voor kinderen van 6+

Kleuren met een magische touch

Het bijzondere aan de kleurplaten van ColourMazing is dat de speciale lijntjes ervoor zorgen dat de inkt uit de pennen netjes binnen de lijntjes blijven. Dit vraagt wel een beetje oefening om te zorgen dat je niet te hard of te zacht knijpt in de speciale toverinktpennen. Het is dan ook goed om het eerst de uitleg goed te lezen en het op een leeg papiertje uit te proberen.

Moeilijk is het verder niet. Zet de ColourMazing inktpen op het toverpapier, druk de pen lichtjes in en zie hoe de inkt op magische wijze zich verspreidt. Wanneer je gebruik maakt van 2 kleuren kun je je ColourMazing ontwerpen nog mooier maken door de kleuren te mengen. De inkt loopt dan mooi in elkaar over of maak je eigen kleurencombinaties. Alles is mogelijk.

Deze 3D pakketten zijn nog leuker, omdat je, als de inkt goed droog is, je de onderdelen in elkaar kunt zetten. Zo wordt de draak een vingerpoppetje en kunnen de vleugels van de fee echt bewegen.

ColourMazing serie

Naast de 3D ColourMazing Magical Adventure zijn er nog veel meer verschillende sets verkrijgbaar. Naast de 3D Tuin Set of 3D Jungle Set zijn er ook 2D setjes verkrijgbaar. Zo is er een Onderwaterwereld Reis Set Hier kleur je prachtige exotische vissen in of geef jij kleur aan een dolfijnenbaby met mama. Of zoek jij liever het avontuur op met de Avonturen Reis Set? De ColourMazing Reis Sets zijn lekker compact en perfect om mee op reis te nemen dus!

Met de Piraten & Ruimteschip Set kleur je stoere ontwerpen als een piratenschip, racewagen en een ruimteschip. De Bloemen en Prinsessen Set zijn weer heel schattig en tot slot is er ook een set die zowel stoer als schattig is; de Jungle Set, met kleurplaten van wilde dieren!

Winactie 3D ColourMazing Magical Adventure is gesloten

de winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

59 thoughts on “ColourMazing, creatief kleuren, maar net even anders

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.