Afscheidscadeautje voor de juf _ Glitza Etui

Afscheidscadeautje voor de juf | Glitza Etui

De laatste week voor de zomervakantie is hier gestart. Dat betekend niet alleen dat we zometeen 6 weken geen school hebben, maar ook dat we afscheid gaan nemen van de 4 lieve juffen van afgelopen jaar. Ook al weet ik dat de juffen geen cadeautje verwachten, vind ik het toch altijd wel leuk om iets kleins te maken of samen te stellen. Dit jaar is maakte de meiden en ik een mooie Glitza Sweet Butterfly etui.

Afscheidscadeautje voor de juf _ Glitza Etui

Afscheid nemen is nooit leuk, maar aan elk school jaar hoort het er ook een beetje bij. Naar een nieuwe klas, betekent bij ons ook een nieuwe meester of juf. Voor Kleine Zus zal dit wel de eerste keer zijn, omdat zij van groep 1/2 naar groep 3 zal gaan. De afgelopen weken heb ik daarom ook zitten nadenken over een leuk afscheidscadeautje voor de juffen. Natuurlijk hoeft het niet en zijn ze ook blij met een tekening en/of een reep chocolade. Maar een pakketje bij de post gaf mij opeens een goed idee.

Glitza Sweet Butterfly

Glitza Transfer Art

Glitza Transfer Art zijn handige setjes Glittertattoos, iets waar mijn kinderen geen genoeg van kunnen krijgen. Elke feestje, braderie of kermis vinden ze wel een standje waar je ze kan laten zetten. Nu kan het met de setjes van Glitza Transfer Art ook thuis. In een setje vind je kant en klare designes, potjes glitters en een kwastje. De design knip je uit en plakje op je huid. Doordat het een tweezijdige plaklaag is, breng je de glitters aan met het kwastje en blijven ze mooi zitten op de plaklaag. Geen gedoe met lijm en droogtijd. De kinderen kunnen dit prima zelf – het enige nadeel is dat er dan wel overal glitters liggen. Een bezigheid voor buiten dus 😉

  

Juffencadeau

Op de verpakking van de Glitza Sweet Butterfly zag ik dat deze glittertattoos ook prima op kleding en ander accessoires geplakt kunnen worden. Zo kwam ik op het idee om als afscheidscadeautje voor de juffen dit jaar een etui te versieren. Via Ali Express vond ik een paar neutrale canvas etuis voor niet al te veel geld. Natuurlijk duurde het even voordat deze binnen waren en moesten de meiden ook daarom even wachten om de Glitza glittertattoos te gaan gebruiken. Natuurlijk konden ze wel wel vast eentje proberen.

Gisteren was het dan zover en mochten de meiden de etuis voor de juf zelf versieren. Grote Zus kon het prima zelf, maar Kleine Zus heb ik een beetje geholpen met het uitknippen van de vlinders en bloemetjes. Deze zitten allemaal op een velletje en moet je een beetje voorzichtig uitknippen. Het plakken daarna, velletje verwijderen en glitters opsmeren, kon ze prima zelf. In ons pakket zat een potje paars glitter, groen en rood. Alle overtollige glitters deden we in een apart bakje, maar gebruikte deze later ook als mixglitter. Grote Zus maakte zelfs tattoo’s met 2 verschillende kleuren. Het eindresultaat is dan ook erg mooi geworden.

Glitza Juffencadeau etui

Lees ook Cadeau Ideeën voor de Meester

Bij de Action kochten we een mini stationary setje met een potlood, liniaal, gummetje en puntenslijper. Deze kunnen dan in de etuis met een reep Tony Chocolade, omdat alle juffen daar nu eenmaal gek op zijn. Met een paar stiften glitterlijm (ook gekocht bij de Action) heb ik nog hun naam op de voorkant geschreven. Het eindresultaat is erg leuk geworden en ik denk dat de juffen dat ook zullen vinden. De overgebleven glittertattoos zullen deze vakantie vast en zeker ook wel een mooi plekje vinden, op hun huid of op misschien wel een eigen etui voor het nieuwe schooljaar.

Wat geven jullie als afscheidscadeautje aan de juffen en meesters?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.