Dance Academy de film

Dance Academy de Film

Met allemaal meiden in huis, wordt er natuurlijk heel wat afgedanst. Door de kamers, maar ook op balletles. De serie Dance Academy op Zapp deze zomer, hebben de meiden dan ook met veel plezier bekeken. Toen de trailer van de Dance Academy verscheen, wisten ze het meteen, deze film wilden ze natuurlijk ook graag zien. Vanaf deze week kan dat, want op 7 september is Dance Academy; de film te zien in de bioscoop. Ter ere daarvan mag ik ook nog eens 2x de dvd Dance Off verloten.

Dance Academy de film

Het verhaal

Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op. De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is…

Regisseur: Jeffrey Walker
Stemcast: Nine Meijer, Canick Hermans, Trevor Reekers, Desi van Doeveren, Juliann Ubbergen, Hymke de Vries, Rick Sessink, Johnny Kraaijkamp jr., Ellen Evers, Jonathan Demoor
Genre: jeugd, drama, tienerfilm
Lengte: 101 min
KijkwijzerMogelijk schadelijk tot 6 jaar Grof taalgebruik Geweld\

Winactie 2x DVD Dance off is gesloten

Dance off is net als Dance Academy een heerlijk dance film. Deze film is al verkrijgbaar op DVD en ik mag daar er 2 van weggeven. Heb jij ook een danseres in huis, doe dan zeker mee.

DVD Dance off

Jasmine is de ster van de chique dansstudio Diamond Dance. Ze wint de ene wedstrijd na de andere, maar wordt wel zwaar op de huid gezeten door haar fanatieke moeder Jo-Ann. De grote rivaal van Diamond Dance is Shock Studios, een fameuze studio die wordt geleid door Brandon. Hij en Jasmine hebben samen een verleden: ze vormden ooit een dansduo. Toen ze door omstandigheden uit elkaar werden gedreven, vond Jasmine dat vreselijk.

En nu, jaren later, komen ze elkaar weer tegen als concurrenten en kunnen ze geen van beiden ontkennen dat de gevoelens uit hun jeugd nog springlevend zijn. Helaas ziet Jo-Ann Brandon als de vijand en schrikt ze nergens voor terug om ervoor te zorgen dat haar dochter de titel wint. De situatie wordt nog lastiger als de organisatoren van de wedstrijd de eerste National Nationals aankondigen: een speciale wedstrijd waarin Brandon en Jasmine als directe tegenstanders tegenover elkaar komen te staan. Kan Brandon genoeg geld winnen om zijn studio te redden? Zal Jasmine winnen en zich eindelijk weten te bevrijden? En kun je verliefd worden op degene die je wilt verslaan?

De winnaars zijn

Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Kijk ook op de Leukste Winacties in Bloggersland voor nog veel meer winacties.

Spread the love

28 thoughts on “Dance Academy de Film

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.