Crazy Aaron's Thinking Putty!

Crazy Aaron’s Thinking Putty! KneedSlijm in een blikje

Dat slijm maken populair is, is ook hier in huis binnengedrongen. Meerdere pogingen zijn er gedaan om zelf slijm te maken. Niet altijd even succesvol en bijna altijd eindigend in een flinke smeerboel. Daarom hou ik de boot nu zoveel mogelijk af, elke keer als het idee wordt geopperd om dit goedje zelf te maken. Het idee om het kant en klaar te kopen in een blikje spraak mij daarom meteen aan, toen ik over Crazy Aaron’s Thinking Putty las. We mochten een paar blikjes proberen en ik mag ze ook weggeven.

Crazy Aaron's Thinking Putty

Crazy Aaron’s Thinking Putty!

Crazy Aaron Thinking Putty maakt al 20 jaar speelklei in meer dat 40 verschillende kleuren en special effects. Eigenlijk is het geen echte kneedklei of slijm wat je in de blikjes vindt. Thinking Putty is namelijk meer dan alleen dat. Je kunt het namelijk naast lekker in knijpen, het ook oprekken, scheuren en laten stuiteren. Als je het eenmaal in handen hebt, is het moeilijk weer neer te leggen. Je kunt er namelijk diverse coole trucs en experimenten mee uit te voeren.

Crazy Aaron's Thinking Putty

Fijn is ook dat de Putty niet uitdroogt, is geurloos en geen vettig gevoel aan handen of afdrukken achter laat. Bovendien is het niet giftig en veilig voor kinderen vanaf 3 jaar. Crazy Aaron’s Thinking Putty is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en is veilig en niet giftig. Er zijn geen batterijen of instructies nodig – gebruik gewoon je eigen fantasie! Pak een handvol Thinking Putty en strek, plet, pop en boetseer naar lieve lust.

Special effects

Naast de 40 verschillende kleuren waarin de Crazy Aaron’s Thinking Putty verkrijgbaar is, zijn er ook diverse verbluffende effecten zoals Magnetics, Illusions, Cosmics en UV Reactive Phantoms.

Wat vonden wij ervan?

Ondanks dat het voor mij de eerste keer was, dat ik de blikjes zag, wisten mijn meiden meteen wat je er mee kon doen. In ons pakket zat een mini blikje met Electric Lapis, een blik met Copper Crush en Mystic Glacier.

Crazy Aaron's Thinking Putty

Electric Lapis

Het mini blikje Electric Lapis is ideaal voor onderweg en past makkelijk in elke tas. De Putty die er in zit, heeft een mooie diep blauwe kleur. Naast het kneden, kun je de Putty ook scheuren, oprekken en mee stuiteren. De structuur is lekker stevig en werkt prima als stressbal of om je te helpen met de concentratie.

Copper Crush

De Copper Crush zat in een groter blikje en heeft een koper kleur met een metalic glans. Door het kneden komt dit extra naar boven met een extra glitter erin. Een ander effect van deze Putty is het geheugeneffect. Daarmee bedoelen ze dat de Putty een eigen leven lijkt te hebben, zich beweegt en terug komt in zijn oorspronkelijke vorm.

Crazy Aaron's Thinking Putty Crazy Aaron's Thinking Putty

Mystic Glacier

De Mystic Glacier is een van de nieuwste Putty effecten, de UV Reactive Phantoms. In het blikje vind je namelijk niet alleen de klei, maar ook een speciaal UV lampje. Wanneer je hiermee op de klei schrijnt, veranderd de klei van kleur. In het donker wordt de klei er Glow in the dark van en bij zonlicht weer een totaal hele paarse kleur. Kneed het een paar keer en alle effecten zijn weer weg. Net magie!

Crazy Aaron's Thinking Putty Crazy Aaron's Thinking Putty

Ik kan je zeggen dat de meiden zich hier lekker zoet mee hebben gehouden en van alles maakte met de klei. Helaas bleek het niet zo goed te werken met een deegroller, omdat de klei daar toch aan vast blijft kleven. Het beste is gewoon je handen en je eigen fantasie te gebruiken. Ik weet zeker dat deze klei de nieuwe rage gaat worden, al is het alleen al omdat het veel minder rommel geeft 😉

Ga naar www.puttyworld.com voor meer informatie of kijk in de webshop van deGroen.nl

Winactie Crazy Aaron’s Thinking Putty! is gesloten

Wil jij ook wel een pakket winnen met daarin 3 blikjes Crazy Aaron’s Thinking Putty? Dat kan! Doe mee aan deze winactie en wie weet komt het pakketje wel jouw kant op.

  • De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Crazy Aaron's Thinking Putty

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Samenwerking

Spread the love

55 thoughts on “Crazy Aaron’s Thinking Putty! KneedSlijm in een blikje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.