Review| Crayola Take Note! stiften en pennen voor zomers kleuren

Als klein meisje kon je mij ook niet blijer maken dan met een setje stiften of mooie gelpennen (liefst met zo’n vieze geur). Eigenlijk is er sindsdien weinig veranderd en houd ik nog steeds van een mooi setje pennen en mijn dochters ook. De nieuwe zomercollectie Take Note! stiften en pennen van Crayola zijn dan ook een hit. Mooi om mee te kleuren of om je agenda of bullet journal mee te versieren. Ik heb alvast een setje voor het komende schooljaar in huis voor de meiden. Ook mag ik een setje weggeven aan één van jullie.

Crayola Take Note! stiften en pennen voor zomers kleuren

Crayola is al jarenlang een grote naam als het gaat om mooie kleurartikelen en creatief knutselspeelgoed. Deze zomer komen ze met een heel nieuwe collectie; de Take Note! stiften en pennen. Van uitwisbare markeerstiften, tot afwasbare gelpennen en van afwasbare viltstiften tot markeerstiften met fijnschrijver. Hiermee wordt het maken van notities, huiswerk, bullet journals en handlettering nog makkelijker en leuker. Een serie dus voor groot en klein.

Take Note! Uitwisbare markeerstiften

Crayola Take Note! Uitwisbare Markeerstiften

Voor het nieuwe schooljaar zijn de Take Note! uitwisbare markeerstiften heel handig om je belangrijke notities in je agenda en aantekeningen te markeren. Gaat een afspraak toch niet door of heb je een hartje te veel getekend? Met deze stiften is dat geen probleem. Een foutje wis je namelijk zonder ‘schade’ van je bladzijde met de doorzichtige punt aan de andere kant van de stift.

Uitwisbare Markeerstiften

Afwasbare gelpennen en Viltstiften

Crayola Take Note! Afwasbare Gelpennen 6st.

Een mooi setje zijn ook de Take Note! afwasbare gelpennen en viltstiften. Voor het fijnere werk zijn de afwasbare gelpennen heel fijn. En met de viltstiften geef je je creatie snel meer kleur. Het speciale antislipgedeelte maakt de pennen en stiften prettig in gebruik.

Crayola Take Note! Afwasbare Viltstiften 6st.

Zowel de viltstiften als de gelpennen hebben inkt dat snel droogt waardoor je geen last krijgt van vlekken. Ze hebben een egale kleurafgifte en zijn streeploos. Zeker mijn dochter wil nog wel eens een pen gebruiken om iets op haar hand te schrijven. Met deze pennen is dat geen probleem, want ze zijn makkelijk afwasbaar van de huid en uit kleding.

Afwasbare Viltstiften 6st.

Markeerstiften met fijnschrijver

Crayola Take Note! Duo-pennen met markeerstift, 6st.

De ideale combinatiestiften zijn de Take Note! 2-in-1 markeerstiften met fijnschrijver. Wissel het schrijven creatief af met handlettering en tekeningen. Het maken van dikke en dunne lijnen wordt nog makkelijker met deze Take Note! set met daarin 6 intense kleuren met een fijne stift- en penpunt. Ideaal om voor het nieuwe schooljaar voor in je etui.

Duo-pennen met markeerstift

Het Take Note! schrijfgerei is verkrijgbaar vanaf €5,99 bij Ako, Bol.com, de betere boekhandels, speelgoedspeciaalzaken en webshops.

Winactie Crayola Take Note! stiften en pennen is gesloten

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

75 thoughts on “Review| Crayola Take Note! stiften en pennen voor zomers kleuren

  • Sharon v Bregt says:

   Ja zeker doe graag mee. Kids zijn dol op kleuren dus stiften vliegen erdoorheen hier. Maar nieuwe soorten zijn altijd leuk ook om te proberen!
   Zelf schrijf ik het liefst met een balpen.

 • Betti Scheringa says:

  Doe graag mee
  Klinkt goed
  Schrijf zelf graag met gelpennen maar die vlekken vaak zo snel
  Mijn dochter van 6 schrijft graag met stiften denk ze deze crayola pennen ook er leuk vind net als de stiften

 • Wauw! Ik schrijf zelf graag met de uitgumpennen van frixion. Als ik dan een foutje maak kan ik het uitgummen.
  Ik doe ook graag mee met deze winactie.

 • Danielle says:

  Ik doe graag mee, ben erg benieuwd naar deze pennen. Ik schrijf het liefst met Sakura gelpennen, vooral die met glitters vind ik mooi 🙂

 • Heerlijk merk die Crayola, ik werk het liefst met de fijnschrijver in mijn bullet journal. Hier houd ik een soort dagboek in bij en creatieve uitspattingen. Ben net als jij dol op stiften en potloden en voornamelijk gelpennen, met me zakgeld haalde ikk altijd nieuwe kleurtjes, en een zakje schepsnoep bij de supermarkt ?

 • Zoonlief wil heel graag schrijven, al hoeft een kind van 3 dat natuurlijk niet te kunnen. Als wij dit winnen, gaan we samen lekker ‘schrijven’. Zelf schijf ik het liefst met pen.

  • Mooie winactie, ik maak graag kans. Het liefst schrijf ik met simpele balpennen, maar ik vind het leuk om af en toe met een gek kleurtje te schrijven!

 • Ik schrijf het liefst met gelpennen en dan de glitter variant in allerlei kleurtjes. Roze en paars zijn wel de favoriete kleurtjes dan, maar ook de neon versie vindt ik geweldig om mee te schrijven.

 • Marian B says:

  Ik schrijf het liefst met mijn ‘gewone’lievelings balpen. Hij schrijft gewoon fijn en ligt goed in de hand. Deze magische stiften zou ik graag proberen, ik leg ze bij de gezinskalender. En als mijn dochter of ik een creatieve bui hebbeb dan zullen we ook zeker gebruiken.

 • Wat een leuke actie! Ik zou het setje willen winnen voor mijn lieve dichter Jazzy. Ze heeft een zwaar jaar achter de rug en hopelijk zal ze straks weer beginnen in het nieuwe schooljaar. Om dat nòg positiever te laten starten zou een mooi kadootje altijd leuk zijn. Ik denk dat zij het liefst schrijft met een fijnschrijver, en tekenen doen we graag met viltstiften!

 • Ingrid L says:

  Wat ziet dit er leuk en vrolijk uit. Ik schrikf graag met een gelpen en de kinderen ook. Mijn dochter maakt graag mooie tekeningen en gebruikt altijd van alles door elkaar. Met deze set kan zij weer leuke andere dingen maken!

 • Ik doe mee! Ik vind het leuk om verschillende kleurtjes te gebruiken zodat mijn schrijfwerk er mooi uit ziet. Maar in de praktijk schrijf ik meestal met de eerste de beste balpen :’)

 • Marian van Trigt says:

  Graag deze pennen winnen. 2 kleindochters die hier vaak logeren. En vaste oppasdagen donderdag en vrijdag. Zitten vaak aan tafel kleuren of tekeningen maken. Graag loot ik mee.

 • Cindy Tsamir says:

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Wij zijn hier thuis allemaal dol op kleuren. Mijn kids houden het meest van waskrijtjes en viltstiften en ik hou het bij ouderwetse kleurpotloden :-). Het liefst kleuren we met z’n allen aan tafel, super gezellig!

 • Mooie winactie, ik maak graag kans. Het liefst schrijf ik met simpele balpennen, maar ik vind het leuk om af en toe met een gek kleurtje te schrijven!

 • Wat een super leuke kleurige prijs om te winnen is dit! het verschilt veel waar ik mee schrijf. Voor een boodschappenlijstje schrijf ik met een gewone balpoint, maar is het voor een kaart of iets wat bewaart moet blijven, dan schrijf ik het liefste met een dunnere stift waarmee ik een stuk mooier en netter mee kan schrijven. Ik doe super graag mee voor deze mooie en fijne Crayola Take Note stiften en pennen!!

 • Ik heb ooit een mooie blauwe balpen met mijn eigen naam erop gekregen en daar schrijf ik het liefst mee, omdat ik er aan verknocht ben. Zo’n pen heeft toch wat.
  Heel graag doe ik mee met deze winactie voor het Crayola stiften en pennensetje en volg op Bloglovin.

 • Wat lijkt dit mij fijn! Mijn oudste vond het gisteren een briljant idee om met stiften zichzelf een pedicure en wat tatoeages te geven… daar kan ze dus een aantal dagen van genieten, haha.
  Om ook even antwoord te geven op de vraag, zelf schrijf ik het liefst met fineliners.

 • Ik schrijf meestal met een gewone balpen. Ze hebben een nadeel dat ze snel vlekken geven!
  Daarom doe ik graag mee met de actie, zou ze graag willen uitproberen

 • Maaike Manheim says:

  Ik heb een pennentic, niet alleen spaar ik reclamepennen van plekken waar ik geweest ben, een fijne pen kan mij ook helemaal blij maken.
  Op het moment compleet verslaafd aan mijn Bic Crystal gel pennen, zo’n setje met paars, lichtblauw, lichtgroen en roze erin. Vooral de paarse word ik erg blij van dus heb meteen setjes bijgehaald toen ze zo fijn bleken.
  Schrijven met een pen die ik niet fijn of niet mooi vind kan serieus mijn humeur beinvloeden! Andersom kan ik van een fijne en mooie pen heel blij worden!
  Ik doe heel graag mee, want zou graag kennismaken met deze serie, klinken super!

 • sharon dekker-okken says:

  Ik ben graag creatief bezig, handletteren, knutselen, verven. Vanwege de kids en mijn werk nooit tijd voor de laatste jaren. Helaas afgelopen maandag gehoord dat ik geen vast contract krijg. Straks zeeën van tijd.. ik denk dat ik wel wat afleiding kan gebruiken

 • Anneliese de Waal says:

  Ik doe erg graag mee voor mijn dochter, ze vind het prachtig om eigen kaarten te maken, waag graag een kans voor haar 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Chantal van der Zalm says:

  Wat een toffe actie!
  Ik ben gek op allerlei soorten pennen en op tekenen!
  Zo ook mijn 2 oudste meiden (in totaal 7 kids dus hier altijd pennen en kleurmateriaal nodig!).
  Ik heb zelf 1 heilige pen, met een zachte rubberen stukje waar je vingers op rusten als je schrijft (maar welk merk het is…?????). Ik hoop dat deze nooit op gaat….
  Ik doe dus heel graag mee, want het komt hier zeer goed van pas en maak je mij (en de rest heel blij mee!). Dank voor de kans, ik ga duimen!
  PS: ik zou je dolgraag willen liken en sharen op van alles, echter heb ik heel oldskool geen socials… Anders met liefde gedaan.

 • A koeken says:

  Ik doe mee voor mijn dochter. Die schrijft en kleurt het liefste met alles. Voor elke dingetje pakt ze iets anders om het mooiste effect te kunnen krijgen.Ikzelf schrijf altijd met balpen

 • SUPER LEUK! Ik ben graag creatief bezig.
  ik schrijf het liefst met een hele oude vulpen die ik destijds in groep 3 heb gekregen om mee te leren schrijven! Never change a winning team 😉

 • Ik gebruik het liefste gewoon een normale pen (parker); die schrijven toch echt het lekkerste! leuke actie voor onze creatieve dame dit!; zij schrijft het liefste met een fineliner.

 • kempenaers anita says:

  schrijf het liefst met een stylo die fijn schrijft liefst een parker want ik vind dat vele stylo’s vegen, doe graag mee voor dit mooie pakketje

 • Sharon de Ridder says:

  Ik schrijf het liefst met een fineliner; ik moet veel schrijven voor mijn studie en gebruik dan ook verschillende kleuren om dingen mee te benadrukken bijvoorbeeld. Stiekem word ik erg blij van mooie aantekeningen 🙂

 • Ik doe graag mee aan de actie.
  het liefst schrijf ik met een vulpen. Met een vulpen heb ik ooit leren schrijven en ergens is dat blijven hangen.

 • Francis Akerboom says:

  Wat een mooie pennen. Ik schrijf zelf het lekkerste met een fine liner, en vroeger met een vulpen (vooral het verwisselen van de inkt was een feestje?) mijn oudste schrijft met alles en mijn jongste is gek op tekenen en op haar manier letters te schrijven?

 • Ik doe heel graag mee, mooi setje voor de kinderen voor het nieuwe schooljaar binnenkort.
  Ik schrijf het liefste met een gewone pen.

 • Nathalie Buttiens says:

  Deze stiften kan ik goed gebruiken voor het afmaken van mijn kunstwerk. Vooral die dunne punt is ideaal! Mooie kleuren ook!

 • Ik schrijf het liefst met fineliners in mijn Bullet Journal! Maar hier ben ik ook heel benieuwd naar. Ik doe dus heel graag mee!

 • Yessica leidner koot says:

  Goedemorgen ooh wat leuk doe graag mee ik schrijf had liefste met een balpen in mijn bullet Journal en versier ik het met een gekleurde balpen met glitters in mijnn bullet.
  Ben héél benieuwd naar de stiften

  Volg je op alle kanalen
  Fb Jessica Jill John leidner
  Twitter is yessicakoot1
  Instagram Yessicaleidner
  Bloglovin

 • Lynn Mahieu says:

  Ik schrijf persoonlijk het liefste met een vulpen maar mijn dochtertje zou zich wel kunnen uitleven met deze stiften! 😀

 • Iris Bakker says:

  Ik kan heel blij worden van het schrijven met een mooie gekleurde fineliner. Mijn kids schrijven ook graag met pennen, maar omdat ze niet uitwasbaar zijn, mogen ze dat niet van mij. Deze pennen zouden dus ideaal zijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.