Getest | Crayola Marker Maker

Tijdens de afgelopen herfstvakantie had ik een extra leuk uitje voor Grote Zus. We mochten namelijk voor Het Testpanel in het hoofdkantoor van Sanoma, de Crayola Marker Maker komen uit testen.Crayola Marker MakerSamen met nog een aantal andere kinderen kregen mochten ze aan een grote tafel gaan zitten en kregen ze limonade en muffins. De dames van het Testpanel en Crayola legde uit wat de bedoeling was van de Marker Maker en daarna mochten we zelf aan de slag.

5430cf0e9e20922054da1e17d152aadd

De bedoeling van de Marker Maker is dat je je eigen viltstiften kan maken. Door middel van het mengen van de 3 primaire kleuren kan je ook nog kiezen voor je eigen kleur. Bij de kit komt een kleurenkaart waarop je precies kunt zien hoeveel inkt je van welke kleur nodig hebt. De inkt kun je makkelijk afmeten in de bekertjes waarop de streepjes staan. Als je de kleuren gemengd hebt, doe je de stift in het bekertje en kun je goed zien hoe de inkt wordt opgezogen. Net magie vindt Grote Zus.

IMG_1337 IMG_1338 IMG_1339
Als alle inkt in de stift zit, kun je met een tangetje deze uit het buisje halen en in de stift stoppen. Deze kun je plaatsen in het midden van de kit. Eerst moet je nog wel even een tip erin doen. Dan nog een dopje er op. Met de gele hendel kun je de stift sluiten. Je moet wel hard drukken op de handel en 2x een klik horen. Deze handeling is nog wel wat lastig voor Grote Zus en vaak moet ik haar er even bij helpen.

IMG_1340 IMG_1341 IMG_1342 IMG_1343

Dan is je eigen stift bijna klaar. Nog even wachten totdat de inkt in de tip is getrokken, maar daarna is hij direct te gebruiken. In de kit zitten ook labels voor op je stiften. Kleur deze in met je nieuwe stift en dan weet je meteen hoe de kleur is geworden. Ook zitten er 2 doosjes bij waarin je de stiften kunt bewaren. Deze zijn natuurlijk ook mooi in te kleuren met je nieuwe stiften. In totaal kun je 16 stiften maken met deze set. Op bol.com zijn bij bijvullingen te kopen om meer stiften te maken.

IMG_1345 IMG_1346 IMG_1348

Conclusie; Grote Zus vindt het superleuk om zelf stiften te maken en vraagt dan ook regelmatig of ze het mag doen. Hierbij is wel wat hulp nodig van een ouder/begeleider. De flesjes met inkt moet je hard inknijpen om de inkt eruit te krijgen. Dat is natuurlijk wel een positief iets, wat daardoor is het knoeien wel minder snel gebeurt. Ook is de inkt uitwasbaar en wast makkelijk af van handen en de buisjes. Ook de kit zelf is mooi compact en je kunt er alles goed in opbergen. Mijn minpunt is wel dat het maken van de stift snel gedaan is en je na 16 stiften de kit in een kast verdwijnt tenzij je een navulling koopt.

IMG_1349 IMG_1347

De Crayola Marker Maker is verkrijgbaar bij bol.com in het roze en blauw voor €18,99. Een navulling kost €9,95

Lees het resultaat van het Testpanel hier
En wil je ook eens iets testen voor het Testpanel van Sanoma, neem dan een kijkje hier

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.