Vier het nieuwe seizoen, de lente met nijntje

Boeken tip | Vier het nieuwe seizoen, de lente met Nijntje

Hoera! De lente is weer begonnen! En dat is goed te merken aan het heerlijke zonnetje en alle bloemetjes in de bomen en tussen het gras. Maar waar herken je alle andere seizoenen aan? In een nieuw kleurrijk tabboek, vertelt Nijntje alles over de seizoenen. En om te vieren dat het nieuwe seizoen, de lente is begonnen, mag ik dit boekje weggeven.

De lente is begonnen

Zelf vind ik dit één van de mooiste seizoenen van het jaar; de lente. Na een lange tijd van korte, koude en gure dagen, komt de zon weer voorzichtig tevoorschijn. De hele wereld lijkt weer wakker te worden. De vogeltjes fluiten weer vroeg in de ochtend en overal komen de jonge blaadjes en bloemetjes weer tevoorschijn. Alles krijgt weer een beetje kleur en warmte, net als mijn humeur. Voor kinderen is het veranderen van de seizoenen ook iets magisch en samen kun je heel goed de verschillen benoemen.

Welk seizoen is het Nijntje?

In het nieuwste boekje welk seizoen is het Nijntje? beleven jullie samen met Nijntje alle seizoenen. Nijntje is graag buiten en elk seizoen is er iets anders te doen. In de lente staan de lammetjes in de wei en in de zomer schijnt de zon. Wat doet Nijntje in de zomer? Dan gaat ze naar het strand!

Een stevig kartonboek met kleurige tabs om kinderen spelenderwijs over de seizoenen te leren. Nu verkijgbaar in de boekhandel en online.

Winactie welk seizoen is het Nijntje?

Met dank aan Mercis mag ik het kleurrijke tabboek welk seizoen is het Nijntje? verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

52 thoughts on “Boeken tip | Vier het nieuwe seizoen, de lente met Nijntje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.