nijntje gaat op reis en neemt mee…

Nijntje gaat op reis en neemt mee…

Ook Nijntje gaat deze zomer op reis en moet haar koffer inpakken. Maar wat neem je mee als je op vakantie gaat? In het nieuwe flap- en tabboek nijntje gaat op reis en neemt mee… zie je wat Nijntje allemaal bij zich heeft.

Op reis met Nijntje

Ga jij net als Nijntje op reis deze zomervakantie? In het het nieuwe flap- en tabboek nijntje gaat op reis en neemt mee… zie je wat Nijntje allemaal in haar tas doet, iets om foto’s mee te maken en een tussendoortje voor onderweg. Onder de flappen in dit boekje zie je wat Nijntje allemaal nog meer meeneemt.

.

‘ik ga op reis en neem mee…’

Kun jij aan het einde opnoemen wat er allemaal in de tas zit? Als je wat hulp nodig hebt kun je spieken op de linkerpagina’s onder de flapjes! Dit is een leuke boekenvariant op het bekende geheugenspel.


Het kartonboek nijntje gaat op reis en neemt mee… is vanaf 16 juni verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Win nijntje gaat op reis en neemt mee…

Met dank aan Mercis mag ik een pakketje met het flap- en tabboek van Nijntje verloten. De winnaar is

 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

25 thoughts on “Nijntje gaat op reis en neemt mee…

 • Ik ga regelmatig op fietsvakantie, als ik naar de vakantiebestemming vlieg, dan huur ik op de plaats van bestemming een racefiets, van huis neem ik dan altijd mijn racefietspedalen mee, zodat ik altijd met mijn racefietsschoenen in de juiste pedalen kan klikken. Essentieel voor een geslaagde fietsvakantie. Die mogen dus nooit in mijn koffer ontbreken. ??
  Willem de Wal onlangs geplaatst…Winactie | nijntje gaat op reis en neemt mee…My Profile

  • Grietje van der meer says:

   Wat voor ons niet mag ontbreken is een foto van pake en beppe, aangezien de kinderen altijd onwennig zijn van pake en beppe als we op vakantie zijn.
   Normaal zien ze elkaar elke dag.

 • Ik doe graag mee zo voor mijn zoontje Sepp. We gaan dit jaar voor het eerst naar het strand. Een emmer en schep mogen niet ontbreken.

  • Ik doe graag mee! Leuk voor mijn Zoon Mats!
   Wat op dit moment echt niet kan ontbreken in de koffer(bak) is de kinderwagen om heerlijk te wandelen.

  • Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochter van bijna twee jaar. Zij houdt enorm van boekjes, de hele dag door wil ze boeken lezen. Zelfs reclame folders vindt ze leuk haha, alles met papier en letters. Op vakantie moet dan ook een flinke stapel boeken mee!

   • Aapie! Het knuffeltje van mijn dochter. In September gaan we voor het eerst op zonvakantie met haar, dit boekje zal ze super leuk vinden voor tijdens de reis!

 • Rebecca Hagedoorn says:

  Leuk hoor! Nijntje blijft toch schitterend om uit voor te lezen!
  Wat bij mij niet mag ontbreken in m’n koffer zonnebrand, flesje water en ik heb altijd wat lekkers voor mijn hond in m’n tas.

 • Marja Legius says:

  Wat een leuk cadeau zou dit zijn voor mijn kleindochtertje dat over een maand “grote” zus word. In mijn koffer gaat altijd mijn zwemkleding mee

 • Lilian Declercq says:

  Ik doe mee voor mijn zwangere schoonzusje….in haar tas ontbreekt momenteel nog zoveel voor de baby XD Maar nijntje boekjes ontbreken ook! Je kan niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

 • Charlotte says:

  Mijn jongste dochter’s knuffel konijn , ze kan niet zonder dus die moet mee. Zonnebrand is ook fijn, want we gaan naar zee. Een pak koekjes voor onderweg, en genoeg cola. Want vaak hebben we de pech, dat er driftbuien zijn en tja. Met iets lekkers gaat de zon gauw weer stralen, en zijn we klaar voor kleine avonturen. Om ‘sAvonds ontspanning te behalen, ook een Nijntje boek waar de dames ”uren“ naar gluren 😀

 • Miranda de Jong says:

  Elke ochtend bij het ontbijt lezen we maar liefst 5 boekjes voor bij Evi omdat ze dat zo leuk vind (en dan ook eet). De rest van de dag lezen we ook veel boeken. Ofschoon we best een aardige collectie boeken hebben, kan deze er nog wel bij. Zo hebben we weer wat nieuws om te lezen.

  Wat bij ons mee gaat in de koffer? Een tandenborstel met tandpasta. Niks zo vervelend als een geurende mond, plakkende tanden of gaatjes bij de controle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.