Win #2 | Zelf je slingers maken met Souza for Kids

Als je jarig bent, horen daar natuurlijk ook slingers bij. Voor mijn verjaardag maakte mijn dochters dit jaar de slingers helemaal zelf. Samen de knutselpakket van Souza for Kids gingen ze driftig aan de slag met stiften, lijm en glimmende stickers. Het resultaat mocht er zeker zijn en zo werd mijn feestzaal mooi versierd met hun eigen gemaakte slingers. Speciaal voor mijn 40e verjaardag Winweken, mag ik ook een knutselsetje van Souza for Kids weggeven. 

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Souza SlingersVorige week ging mijn dochters al druk aan de slag met de voorbereidingen voor mijn feestje. Vanwege de mijlpaal vierde we het niet thuis, maar in een Brasserie, net buiten de stad. De locatie en de ruimte waren van zich zelf al erg leuk, maar het is toch leuk om het een beetje eigen te maken. Van Souza for Kids kregen we 2 knutseldozen om zelf slingers te maken.

Slinger #1 Zelf kleuren

Souza for Kids Knutselset slingers makenIn de eerste doos zaten 5 kartonnen afbeeldingen en 6 gekleurde vlaggetjes. De afbeeldingen waren van een bloem, hartje, uiltje, cupcake en natuurlijk de populaire flamingo. Deze waren nog helemaal wit en konden dus mooi door de meiden worden ingekleurd met viltstift. Verder zat er in de doos ook een velletje met glimmende steenjes en bloemetjes. Nadat de kaartjes mooi waren ingekleurd door de meiden, werden ze nog verder versierd met deze glimmertjes. Elk vlaggetjes had al geperforeerde gaatjes, dus hoefde alleen nog maar het meegeleverde lintje erdoorheen en de slinger was klaar. 

Slinger #2 Lekker plakken

Bij de tweede slinger hoefde er niet gekleurd te worden. Hier waren alle 7 vlaggetjes al voorbedruk met vrolijke roze stippen. In deze doos zaten ook kartonnen rondjes, pluisballetjes, strikjes, 3 kleuren lint en ook weer glimmende stickertjes. Zelf de lijm om alles aan elkaar te plakken zat in de doos. Helaas kneep ik het flesje meteen vacuum, waardoor er geen lijm meer uitkwam. Misschien meer bedoelt voor kindervingertjes dan die voor mama’s. Gelukkig hadden we zelf ook nog wel lijm in huis.

Terwijl Grote Zus de rondjes op de vlaggetjes plakte en de pluisbolletjes, mocht Kleine zus de stickertjes plakken. Ook hier waren er weer gaatjes voor geperforeerd voor de lintjes. Maar deze keer hadden we het ons wat moeilijker gemaakt. Door af te wisselen met de kleuren van de lintjes tussen de vlaggetjes, moesten we de lintjes eerst op de juiste maat knippen. Met een kleine wiskundeles voor Grote Zus, heeft Papa’s Liefste deze job geklaard. Ook moesten we nog wat lint overhouden om onder aan de vlaggetjes te plakken. Op deze staartjes werden vervolgens de strikjes geplakt. Omdat Papa’s Liefste er niet op vertrouwde dat ze met de lijm goed zouden blijven zitten, heeft hij met een perforator toch nog een extar  gaatje onderaan de vlaggetjes gemaakt en de lintjes daaraan geknopt. Ook deze slinger was er mooi gelukt!

Winactie #2 DIY slingers met Souza for Kids is gesloten

Heb jij ook een feestje te vieren binnenkort en creatieve kinderen? Doe dan snel mee en maak kans op dit knutselsetje. En omdat ik vandaag echt jarig ben, doe ik er ook nog een Souza verrassingspakketje bij.

De winnaar is

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Samenwerking

Spread the love

52 thoughts on “Win #2 | Zelf je slingers maken met Souza for Kids

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.