Winactie Advent Dag 1 | LED lamp van Radbag en andere gepersonaliseerde cadeautjes

Winactie Advent Dag 1 | LED-lamp van Radbag en andere gepersonaliseerde cadeautips

We zijn begonnen! Vanaf vandaag zul je elke dag een leuke winactie vinden op Mama’s Liefste. We beginnen meteen goed met een mooie gepersonaliseerde LED-lamp van Radbag. Maar dat is niet het enige leuke gepersonaliseerde cadeautje dat je kunt vinden. Ik geef vandaag meteen een paar leuke gepersonaliseerde cadeautips voor de aankomende feestmaand. Kijk je mee?

Gepersonaliseerde Kersthanger

De trend van de afgelopen jaren is, dat de kerstballen in de boom niet gek genoeg kunnen. Deze set van 3 Gepersonaliseerde Kersthangers maakt dan ook een erg grappig gepersonaliseerde cadeautips voor deze feestdagen. Het enige wat je hoeft te doen is 3 foto’s te uploaden van je vrienden of familie. Daarna worden zij omgetoverd in Jozef, Maria en het kindeke Jezus. Enkel nog een lintje eromheen en deze ornamenten zijn klaar om jouw kerstboom een heel persoonlijk tintje te geven.

Gepersonaliseerde Geurkaars

Tijdens deze donkere dagen is niets gezelligers om een kaarsje aan te steken. Dat maakt dat deze Gepersonaliseerde Geurkaars een cadeautje is waar je iedereen blij mee zult maken. Je kunt kiezen uit een echte decembergeur van sinaasappel, kruidnagel en kaneel of een zomerse witte jasmijn. Op het label kun je een mooie foto plaatsen en een eigen gekozen tekst. Dat maakt dat als de kaars na 50 uur is opgebrand, je nog een mooi persoonlijk glas overhoudt om te blijven gebruiken.

Gepersonaliseerde Mini-Me’s

Kun je niet elke dag bij je geliefde zijn en knuffelen. Maak geef dan een Mini Me deze feestdagen van jezelf. Er is keuze uit 6 verschillende Gepersonaliseerde Mini-Me’s van kerstfiguren zoals een kerstelf, een engel en de kerstman, tot een I Love You, Batman en Tatoeman. Ook kun je naast een wattenvulling ook kiezen voor een druivenpitvulling. Deze Mini-Me’s kun je dan in de magnetron lekker opwarmen, voor een nog warmere knuffel.

Gepersonaliseerde Deken

Heel toepasselijk cadeau voor deze winter is een lekker warme deken. Met deze Gepersonaliseerde Deken hoef je nooit meer te ruziën over wie er onder mag liggen. Naast een foto kun je de deken ook voorzien van een toepasselijke tekst. De deken is gemaakt van een fluweelachtig polyester en 127cm x 152cm groot. Er is keuze uit verschillende designs en kun je dus helemaal ontwerpen zoals jij het wilt. Echt een leuk en origineel cadeau voor alle gelegenheden.

en voor de zomer zijn er ook leuke Gepersonaliseerde Handdoeken

Gepersonaliseerde LED Lamp

Naast alle eerder genoemde gepersonaliseerde cadeautips vind je bij Radbag ook een heel aantal verschillende gepersonaliseerde LED Lampen. Je kunt kiezen tussen lampen met een naam, een of meerdere foto’s, tekst en zelfs jullie persoonlijke liedje. Deze LED-lampen zullen heel goed staan op een plank, nachtkastje of op een bureau – overal waar het belangrijk is om de naam van de persoon die hier woont (en/of werkt) visueel te benadrukken. De lamp is acryl en heeft een elegante houten voet die, via USB-kabel of batterijen, niet alleen voor stabiliteit maar ook voor de stroomvoorziening zorgt. Kortom: een stralend cadeau voor jezelf, je vrienden of familie. En iedereen die zijn naam in een heel nieuw licht wil zien.

Winactie Dag 1; gepersonaliseerde LED-Lamp van Radbag is gesloten

Met dank aan Radbag mag ik een gepersonaliseerde LED-lamp verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

117 thoughts on “Winactie Advent Dag 1 | LED-lamp van Radbag en andere gepersonaliseerde cadeautips

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.